Rondleiding

Irish Whiskey Museum: whiskey blending experience

Activiteitenaanbieder: Irish Whiskey Museum

Irish Whiskey Museum: whiskey blending experience

Activiteitenaanbieder: Irish Whiskey Museum
Snel uitverkocht

Vanaf € 30 per persoon

Snel uitverkocht

Je komt meer te weten over het mengen van Ierse whisky tijdens een 75-minuten durende ervaring in het Irish Whiskymuseum in Dublin. Je volgt de rondleiding door het museum en ontspant met 4 soorten Ierse whisky, terwijl een master blender je meer vertelt.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Word een echte kenner van Ierse whisky
 • Besteed wat tijd aan het maken van je eigen unieke mix van whisky
 • Neem een miniatuurflesje van je eigen gepersonaliseerde Ierse whisky mee naar huis als aandenken
Volledige beschrijving
Je betreedt het Irish Whiskymuseum in Dublin voor een volledige rondleiding en interactieve proefervaring. Je komt meer te weten over de oorsprong van de Ierse whisky en de opkomst ervan tot glorie en de dramatische val voor de huidige opleving van de industrie. Je luistert naar prachtige verhalen verteld door vermakelijke gidsen terwijl ze je meenemen in de tijd van Ierse whisky. Je bekijkt een unieke collectie aan Ierse whisky memorabilia die dateert uit de jaren 1800, vermengd met een moderne twist. Dit is een herinnering waarvan je zeker weet dat je ervan kunt genieten. Na je 45-minuten durende tour ontspan je in de moderne proefbar met 4 soorten Ierse whisky. Je luistert naar de uitleg van een master blender over alles wat je moet weten over het produceren en proeven van whisky. Je brengt je kennis in de praktijk en word zelf een master blender! Je besteedt tijd aan het maken en samplen van je eigen unieke mix van Ierse whisky en neemt een gepersonaliseerde miniatuurfles als aandenken mee naar huis.
Inbegrepen
 • Ervaring met volledig rondleiding en het mengen van whisky
 • 4 stijlen Ierse whisky
 • Gepersonaliseerd miniatuurflesje
  Niet geschikt voor
  • Zwangere vrouwen
  • Kinderen onder de 18 jaar

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Irish Whiskey Museum, 119 Grafton Street, Dublin.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Bagage of grote tassen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 135 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,7/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • dienstverlening
   4,6/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De ervaring was absoluut fantastisch! Een zeer betrokken gids, goed geïnformeerd over het onderwerp en in staat om grappige lachjes aan te trekken! Ondanks een overboekte sessie slaagde hij erin om iedereen het gevoel te geven erbij te horen. De proeverij omvatte 4 verschillende soorten whisky, een zeer breed assortiment zodat je iets naar je smaak kon vinden. Erg leuk om ook een van je eigen favorieten te mixen!

  Verder lezen

  28 mei 2022

  Boek bij het Irish Whisky Museum. Zo eenvoudig is het - absoluut uitstekend! Het wordt niet gesponsord, dus geen enkel merk promoot iets anders - geen kabouters of 4 klavertjes genoemd. Wat wel is, is een behoorlijke hoeveelheid sociale geschiedenis rond het graan en het proces van destillatie. Oh en natuurlijk een grootse begeleide proeverij - geweldige keuzes, zeer goed gepresenteerd, veel plezier gehad - misschien iets meer een uitdaging als Engels niet je eerste taal is. De whisky museumwinkel is fantastisch - alle keuzes vertegenwoordigd. Dit museum en het EPIC-museum geven een idee van de werkelijke in plaats van dan blarney ... tot het graan begint te praten ... slainte!

  Verder lezen

  1 januari 2020

  Een goede introductie tot Ierse whisky voor een totale beginner!

  Ik ben erg blij dat ik deze tour verkoos boven de Jameson-tour. Het is niet alleen goedkoper en je kunt een klein flesje mixen om mee te nemen, maar je kunt ook 4 authentieke Ierse whisky's proberen, sommige die erg moeilijk te vinden zijn buiten het land! Het was een kleine groep met een vriendelijke gids genaamd Mark die grappig en zeer behulpzaam was met zijn aanbevelingen. Kortom een goede ervaring, zelfs als bleek dat whisky niet mijn favoriete drankje is!

  Verder lezen

  16 december 2018

  Product ID: 77197