Dublin
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Dublin? Kliknij tutaj.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.078 beoordelingen

Een zalige ervaring om niet snel te vergeten. Eerst en vooral was de organisatie top! We kwamen er 's morgens toe en de bus kwam op tijd en vertrok op tijd. Onze chauffeur en gids, John, was heel grappig, open en vriendelijk! Hij heeft de ervaring zeker leuker gemaakt. De busrit duurde lang, maar doordat je door prachtige landschappen rijdt verveel je je totaal niet en vergeet je de tijd. Galway is een heel aangename stad met een rijke geschiedenis en de kliffen zijn prachtig!!! Zeker een aanrader.

Anne, onze gids wist ons met veel gedrevenheid en enthousiasme te boeien. We waren onder de indruk over het verhalen die ze ons vertelde over de totstandkoming van the book of kells, de prachtige bibliotheek en de vroegere bewoners van Trinity college. Met veel gevoel en passie liet ze ons ook proeven van de belangrijkste historische gebeurtenissen bij ons bezoek aan de tuinen van Dublin Castle. Een aanrader.

Het was een heel fijne dag. Ondanks het feit dat het februari was hadden we heel goed weer waardoor we een goed zicht hadden van de kliffen. De rondleiding in Galway was kort en dat zorgde ervoor dat je zelf nog even kon rondkijken. Onze gids Tommy was een echte grappenmaker en vertelde tijdens het reizen leuke weetjes. Zeker een aanraden!

Super geregeld! Goede en leuke gids en op deze manier zie je nog best veel van het Ierland. Een tip: veel mensen werden misselijk in de bus vanwege de kronkelige wegen. Dus neem evt reistabletten mee.

Super leuke dag gehad! Lieve en gezellige gids en chauffeur. Hebben stedentripje Dublin gedaan en deze tour erin gepropt en dat heeft onze stedentrip echt afgemaakt!