Dublin
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

 • Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

  1. Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

  Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige enkele reis tussen Dublin Airport (DUB) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Dublin. Kies uit verschillende voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden voor uw transferbehoeften. Geniet van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of de lobby van je hotel en word snel naar je bestemming gebracht. Ontvang hulp bij uw bagage en maak een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Er is ook een transferservice voor zakenreizigers beschikbaar.

 • Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

  2. Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

  Een professionele chauffeur wacht bij aankomst op je in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger erop. Maak kort kennis met je chauffeur, die ervoor zorgt dat je gedurende de hele rit uitstekend verzorgd wordt. Ontspan in het comfortabele voertuig terwijl de chauffeur je bagage in de kofferbak opbergt waardoor jij geen vinger hoeft uit te steken, en geniet van een soepele rit naar je accommodatie. De chauffeur houdt de status van je vlucht in de gaten, zodat hij of zij ook als je vlucht vertraagd is of eerder aankomt voor je klaar kan staan. 

 • Dublin Airport Transfer

  3. Dublin Airport Transfer

  Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice vanaf de luchthaven van Dublin (aankomsthal) naar uw hotel of elk ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur ontmoet u op de luchthaven met een bord met uw naam. Kies uit een reeks voertuigafmetingen die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gemonitord door de lokale operator, dus als uw vlucht vertraging oploopt, maakt u zich geen zorgen, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op u op de actuele aankomsttijd van de vlucht. 24/7 telefonische assistentie wordt geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw overdracht. Ervaar veiligheid, tijdigheid en comfort. Ontspan en geniet van je reis vanaf het moment dat je aankomt in Dublin.

 • Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

  4. Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

  Reis gemakkelijk en stressvrij van de luchthaven van Dublin naar Dublin, met een privétransfer met chauffeur. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u door uw chauffeur begroet, met een bord met uw naam, bij de informatiebalie in de Aankomsthal. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

 • Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

  5. Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

  Reis comfortabel en ontspan terwijl u door een privé-auto met airconditioning naar de luchthaven van Dublin wordt gebracht door een chauffeur. Passagiers die vertrekken vanaf het hotel moeten worden uitgecheckt en wachten bij de conciërgebalie in de lobby op een bevestigde ophaaltijd. De voorgestelde inningstijden voor vertrektransfers zijn 4 uur vóór de vlucht. Deze doorlooptijden kunnen naar eigen goeddunken worden verlengd of ingekort door na de boeking contact op te nemen met de lokale operator. Vergeet niet om voldoende tijd in te stellen voor uw transfers - over het algemeen 2 uur voor Europese vluchten en 3 uur voor internationale vluchten.

 • Privé transfer Glasgow Airport - Glasgow City Centre

  6. Privé transfer Glasgow Airport - Glasgow City Centre

  Reis comfortabel en in stijl tussen de luchthaven van Glasgow en de stad Glasgow met uw eigen privétransfer met chauffeur die zowel gemakkelijk als stressvrij is. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam in de Aankomsthal. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wees gerust, alle vluchten worden gevolgd, daarom zullen we rekening houden met eventuele vertragingen en vluchten die zijn ingesteld voor vroege aankomst.

 • Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

  7. Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

  Ontvang een probleemloze luchthaventransfer van Dublin Airport naar Belfast. Ontmoet uw privéchauffeur op Dublin Airport (DUB) en ontspan tijdens uw reis naar uw hotel, privéwoning of een andere bestemming in Belfast City.

  Zorg ervoor dat uw auto er is wanneer u hem nodig heeft met het volgen van vluchten. Ga door de aankomsthal op de luchthaven en vind uw chauffeur daar wachtend met een bord met uw naam erop, zelfs als uw vlucht vertraagd was. Stap in een schoon en comfortabel voertuig en ontspan helemaal naar uw bestemming.

Alla saker att se i Dublin

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dublin? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 4.022 beoordelingen

Helemaal top!

We hadden een geweldige chauffeur (Ken) met onwijs veel humor en een duidelijke uitleg. De oortjes hebben we niet gebruikt omdat de uitleg stukken beter was!

Erg goed en behulpzaam!

Nette bussen. Erg vriendelijk als het gaat om begeleiding bij mindervaliden. De bussen gaat erg regelmatig en stoppen op veel punten!

Handig om te gebruiken bij een stedentrip

Erg goed aangegeven door de hele stad. Hop on hop of is leuk om de stad te bekijken en een idee te krijgen van de stad. Een aanrader.

Het vervoer van en naar de luchthaven ging soepel. Met de hop of bus is het ideaal mode stad re verkennen.

slim en eenvoudig

Snelle busverbinding naar het centrum. Bushalte bij het hotel om de hoek. Prima!