Dublin
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Nachttours: Onze meest aanbevolen

 • Stadswandeling Dublin: de duistere kant van de stad

  1. Stadswandeling Dublin: de duistere kant van de stad

  Baan je een weg door duistere begraafplaatsen en schimmige steegjes en ontdek een kant van Dublin die je niet op een ansichtkaart zult vinden. Luister naar gruwelverhalen over bordelen die uitgebaat werden door seriemoordenaars, kannibalen met een voorliefde voor kinderen en de duivelsaanbidders van de beruchte Hellfire Club. Ga op reis door de folklore van Ierland en maak kennis met feeën, kabouters en andere mythische wezens. Leer hoe Halloween voortkomt uit het Gaelische festival Samhain. Volgens de legende konden wezens uit het geestenrijk ten tijde van dit oogstfestival makkelijker de oversteek maken naar de aardse wereld. Bewonder de prachtige architectuur van oude gebouwen als Dublin Castle, waar de zielen van onthoofde indringers nog steeds rondspoken. Kom meer te weten over de jonge jongen waarvan gezegd wordt dat hij rondwandelt door het Olympia Theatre, en neem een kijkje bi...

  The Guide was super informative and kept the attention of the group throughout the tour! It’s definitely a recommendation!!!

 • Dublin: kroegentocht

  2. Dublin: kroegentocht

  Je ontmoet je gids bij The Mercantile Pub aan Dame Street voor het begin van dit leuke avondje uit. Meld je op elk moment aan tussen 20:00 en 20:30 uur  en ontvang een gratis Guinness met je eerst bestelde drankje. Luister naar de beste live-muziek van Dublin terwijl je kennismaakt met je nieuwe drinkgezellen. Bezoek gedurende de avond nog 3 Ierse pubs, waar je profiteert van gratis drankjes en waar je geweldige Ierse live-muziek te horen krijgt. Speel drinkspelletjes als bierpong en flip cup met andere backpackers terwijl je het nachtleven van Dublin beleeft op een kroegentocht die aanbevolen wordt door de beste hostels van de stad. Dublin telt maar liefst 1.000 bars en staat bekend vanwege zijn craic (plezier, leuke gesprekken), waardoor het misschien wel de beste plaats ter wereld is voor een kroegentocht. Ontdek samen met een paar hippe inwoners de beste pubs en clubs van ...

  Het is een leuke activiteit, wat wel een domper was, is dat je een gratis quines krijgt maar dan moet je eerst een drankje betalen. Dit was niet benoemd bij de uitleg van de activiteit op de site. Maar verder was het een top avond!.

 • Dublin: 2 uur whiskey proeven

  3. Dublin: 2 uur whiskey proeven

  Dompel je 2 uur lang onder in de rijke aroma's van de legendarische Ierse whiskey's. Onder begeleiding van een deskundige whiskeygids bezoek je de meest vermaarde whiskeybars van Dublin. Deze tour begint in het hart van de stad bij een van haar nieuwste aanwinsten, de Dingle Whiskey Bar, waar de vitrines gevuld zijn met flessen Ierse whiskey. Hierna bezoek je de Bowes Lounge, een legendarische Ierse pub. En last but not least neem je een kijkje in de Palace Bar in Temple Bar, de geestelijke geboorteplaats van de Ierse whiskey, waarvan de rijke geschiedenis zowel door Brendan Behan als Flann O'Brien wordt beschreven. In alle drie de pubs proef je premium whiskeys, telkens persoonlijk geselecteerd door een whiskeyexpert. En ondertussen kom je meer te weten over de geschiedenis van whiskey én van Ierland.

 • Dublin: 2 uur Premium Whiskey and Food Tasting Tour

  4. Dublin: 2 uur Premium Whiskey and Food Tasting Tour

  Bezoek een aantal van Dublin's meest gevestigde whisky etablissementen met een deskundig opgeleide whiskey gids. Proef 5 premium Ierse whisky's, samen met 2 mooie Ierse boerenkazen begeleid door Ierse soda brood. Werk af met een aantal luxe Ierse handgemaakte bonbons. Elk van de whisky's worden uitgekozen door uw whiskey gids bij elke vestiging, te beginnen bij The Dingle Whiskey Bar, een van het centrum van de stad nieuwste whisky podia, gebouwd volgens de Ierse whiskey presenteren op zijn best. Blijven Bowes Lounge aan een legendarische Ierse pub te ervaren. Last, but not least, ga naar het Palace Bar in Temple Bar aan de spirituele thuis van de Ierse whisky en de rijke geschiedenis te ontdekken. Treed in de voetsporen van Brendan Behan en Flann O'Brien in een bar dat ze beide gebruikt om frequent.

 • Dublin: Guided Irish Music Tour

  5. Dublin: Guided Irish Music Tour

  Een professionele lokale gids en muzikant vergezellen je op een leuke en educatieve tour door deze hippe maar toch historische wijk. Je bezoekt bekende klassieke pubs en bars, terwijl je getuige wordt van de lokale drinkcultuur. Je begint met een bezoek aan de Temple Bar, de culturele wijk van Dublin en de nummer 1 die je gezien moet hebben. Terwijl je hier leert wie Sir William Temple was, en wat de Vikingen deden in deze bar en de wereldberoemde evenementen die daar plaatsvonden. Terwijl je daar bent, leer je ook over welk Guinness World Record op diezelfde locatie werd gemaakt. Gedurende je tour zul je de levendigheid van Dublin's traditionele drank- en Ierse muziekscene ervaren. Je zult niet alleen de verhalen horen, maar ook de sfeer en rijke muziekcultuur waar deze stad beroemd om is voelen.

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 278 beoordelingen

Beveel deze kroegentocht ten zeerste aan, je gaat naar een aantal pubs, elk voor een goede tijd - niet te gehaast, dacht ik. En je krijgt een gratis kans op elke pub en fatsoenlijke drankje specials, vervolgens gratis toegang tot een coole nachtclub. Had een geweldige avond, ik ging alleen en ontmoette een aantal aardige mensen ook tijdens de crawl (er waren er ongeveer 120 op), en hield echt van de Ierse gids met de baard - hij was erg grappig en wilde dat we allemaal een goede tijd hadden . Hij herinnerde zich mijn naam, maar helaas kan ik hem niet herinneren! En blijkbaar kun je weer met deze polsband gratis op deze kroegentocht gaan, dus ik ben heel verdrietig dat ik geen tijd heb om het te herhalen voordat ik Dublin verlaat :(

FANTASTISCH. Buitengewoon. Met dank aan de CAIRIAN-gids

Het is een zeer mooie historische wandeling in het obscure Dublin. CAIRIAN is gepassioneerd door geschiedenis maar ook door verhalen en verhalen. Hij is geweldig, hij vertelt heel goed, hij legt heel goed uit. Hij is gepassioneerd en fascinerend en hij is zelfs heel grappig om dingen te vertellen die een beetje somber of zelfs smerig zijn. Ik heb echt genoten van deze tour.

De rondleiding is een goede mix van de geschiedenis en de duistere kant van Dublin. Een boeiende combinatie. Zeker met de gids die alles vertelt met een grote passie. Ik heb er iedere minuut van genoten. Zeker een aanrader!

Super leuk! We waren met een hele internationale groep en we werden van pub naar pub gebracht waar we telkens ongeveer 45 minuten bleven! Als laatste stop gingen we naar een club.

Geweldig ervaring, leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en leuke pubs te vinden