flickr - hsivonen

Skip The Line: Nieuw Dublin Gratis Tour

Product ID: 5017

Vanaf € 0 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek Temple Bar, Trinity College, Adam and Eve's Church en meer
  • Bekijk overblijfselen van het oude Dublin zoals overblijfselen va de Vikingen en Noormannen en de oude middeleeuwse stadsmuren
  • Luister naar verhalen over het leven van beroemde schrijvers uit Dublin en de legendarische rockband, U2
  • Leer over de Paasopstand van 1916
Overzicht
Ga mee met de tour om de stad te leren kennen met de hulp van deskundige lokale gidsen! Bezoek attracties zoals Temple Bar, Trinity College, Adam and Eve's Church en meer. Je zult ook over het verre verleden en historische gebeurtenissen van Dublin leren.
Wat te verwachten
Skip the line voor deze populaire gratis tour door Dublin waarop je over een aantal van de grootste schrijvers van het Groene Erin zult horen, en over de aangrijpende en soms tragische gebeurtenissen die Ierland hebben gevormd. Door de jaren heen zijn de grootste exportproducten van Dublin altijd verhalen geweest, en de gidsen van de Red Badge Association die deze tours begeleiden staan erom bekend dat ze het verleden tot leven wekken met de gepassioneerde manier waarop zij uitleg geven.

Je zult een unieke combinatie van geschiedenis en vermaak beleven terwijl je een aantal van de beest belangrijke plekken in Dublin bezoekt zoals Temple Bar, Trinity College, Dublin Castle en nog meer.

De uitstekende gidsen zullen je helpen om het meeste te maken van de tijd die je in deze fantastische stad doorbrengt, ongeacht jouw budget. Ze krijgen niet betaald en werken alleen voor fooien. Aan het einde van de tour, als je je vermaakt hebt, kun je je waardering tonen door de gids een fooi te geven!
Inbegrepen
  • Een plezierige geschiedenisles
  • De achtergrond die nodig is om te genieten van de rest van jouw bezoek aan Dublin
Niet inbegrepen
  • Toegangsprijzen
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De Free tour treft dagelijks om 11:00 en 13:00 op het kleine plein naast het Stadhuis op Dame Street. Let op de gidsen die rode T-shirts zullen dragen! (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De tour gaat door onder alle weersomstandigheden.

De prijs voor het online boeken van deze tour is voor de administratieve kosten.

Als een groep zullen we geen musea of specifieke plekken binnengaan. De prijs van de tour is exclusief toegang tot deze plekken.

De tour is bedoeld voor mensen die alleen reizen. De tour loopt enkel op fooien, dus zijn geen kosten van tevoren.

Al is het niet noodzakelijk een plekje te reserveren, het wordt je wel aangeraden - het 'first come, first serve'-principe wordt gehanteerd. Vooraf boeken geeft je, in het bijzondere geval dat te veel mensen zich melden, prioriteit boven deelnemers zonder reservering. Als je van tevoren hebt geboekt, wees dan 10 minuten voor het begin van de tour aanwezig, anders verlies je je prioriteitsstatus.

Vanaf € 0 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (376 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Sandemans New Europe - Ireland

Product ID: 5017