Dublin
St. Patrick's Day-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.150 beoordelingen

Fantastische tocht met een hele goede begeleiding van Sean.

Wij hadden tevoren deze tocht geboekt via internet. We waren met 6 vrienden en bij ons sloot nog een Amerikaanse mevrouw aan. We troffen prachtig weer ,een stralend blauwe lucht en we boften ook erg met onze begeleider Sean. Hij wist overal heel veel te vertellen en zorgde er voor dat we veilig de hele stad door fietsten. Links rijden is voor Nederlanders toch even wennen, maar Sean hield steeds in de gaten of het met iedereen wel goed ging. Prima tocht dus!

Leuke tocht, wel wat teveel jaartallen en weetjes.

Het was een leuke afwisselende tocht. We kregen veel te horen over Dublin en de geschiedenis van Ierland. Jammer genoeg was de gids af en toe aan het stuntelen met de jaartallen, waardoor je het idee kreeg dat er zaken niet klopte van wat hij vertelde.

Helemaal top. Uitleg over whisky, geweldige gids, en een pint guiness

De gids was geweldig. Enthousiaste verteller over de historie van dublin. Whisky tour bij jameson door personeel. Uitleg en proeven. Bij guiness zelf rondlopen en de animaties bekijken voorzien van een heerlijke pint guiness. Echt een topmiddag gehad

Onderhoudende en leuke kennismaking met de stad

Het bedrijfje is van twee gepensioneerde heren die beiden bij de omroep hebben gewerkt. Veel kennis van Ierland en Dublin en meer dan prettig in de omgang. Aan te bevelen.

Pas zeker doen helaas blijft er in Dublin nog genoeg over waar deze pas niet kunt gebruiken dus kijk voor de tijd welke traditie je wild gaan bezoeken