Dublin
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Top 10: Onze meest aanbevolen

 • Dublin: wandeltour langs de highlights

  1. Dublin: wandeltour langs de highlights

  Stort je op een wandeling die het echte Dublin laat zien, met bezoeken aan bekende plekken en een aantal geheime pareltjes en verrassingen die bezoekers vaak missen. Of je de stad nu al hebt bezocht of nieuw bent op Ierse bodem, deze tour geeft je een voorproefje van hoe het leven hier is. Leer de geschiedenis van Dublin door middel van haar unieke architecturale landschap en krijgen een gevoel van de huidige sfeer terwijl je door de stad wandelt. Theaters, culturele instellingen, restaurants, parken en pubs: je krijgt het allemaal te zien. Je gids is altijd in de buurt om al je vragen te beantwoorden om je verblijf in Dublin te verrijken. Je krijgt tijdens je wandeling ook de gelegenheid om onvergetelijke en unieke foto's te maken.

 • Fietstocht van 2,5 uur door Dublin met gids

  2. Fietstocht van 2,5 uur door Dublin met gids

  Ontdek de bezienswaardigheden, geluiden, geschiedenis en architectuur van Dublin op een 2,5-uur durende fietstocht en zie meer van de stad dan je zou doen tijdens een wandeltocht. Ervaar de plezierige persoonlijkheid en karakter van de hoofdstad van Ierland. De tocht omvat de rijke geschiedenis en folklore van de stad en gaat langs grote gebouwen zoals het College Green, Dublin Castle, de Guinness-brouwerij en de St. Patrick's Cathedral. Fiets door de legendarische buurten, zoals het uitgaanscentrum van Temple Bar, de Italiaanse wijk, Parnell Square en het modieuze southside. Je ziet de Georgiaanse gebouwen van de noordzijde en het Oscar Wilde Memorial. Onderweg praat de gids over het literaire Dublin, de rock'n'roll tradities en evenementen evenals historische persoonlijkheden en hoe ze hielpen de stad karakter te geven. Je ontdek welke beroemde Dublinse schrijver -dol op een drankje...

  Goede gids, Kate . Geweldige humor en leuke anekdotes . Kate is een goed geïnformeerde gids en boeiende verteller

 • Dublin: stadswandeling

  3. Dublin: stadswandeling

  Ontdek het echte Dublin met deze zeer gewaardeerde wandeltocht door de hoofdstad van Ierland. Het beginpunt is het Daniel O'Connell-standbeeld aan het begin van O'Connell Street. Je wandelt vanaf hier met je gids door de geplaveide straten van het Dublin van toen en nu. Laat je meeslepen door fascinerende verhalen, met diepe historische lagen, en de bloederige details van Dublins verleden, beginnend bij de stichting door de Vikingen in 841 n.Chr. Je komt onderweg meer te weten over wereldberoemde Ierse schrijvers, het culturele erfgoed en zelfs waarom je Ierse whiskey moet verkiezen boven andere merken. Je voelt de hartslag van Dublin met de beste touroperator van Ierland en hoort alle weetjes die alleen locals kennen. Je bezoekt O’Connell Street en de GPO, Trinity College, Templebars Rock ‘n’ Roll Wall of Fame en de Christchurch Cathedral.

  Deze stadswandeling was gewoon super! Geweldige gids, speedcursus geschiedenis Dublin/Ierland op een heel leuke manier.

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 183 beoordelingen

Joel en wil een geweldige introductie tot de geschiedenis van Dublin en de Ierse cultuur, dit is een geweldige manier om te beginnen. Ik ging rechtstreeks van het vliegveld naar het ontmoetingspunt van deze tour. Connor, onze gids, heeft ons uitstekend vermaakt en ons verhalen verteld over de Ierse geschiedenis en het begin van de geweldige stad Dublin.

Privé rondleiding van Corina gehad daar de andere deelnemers niet waren gekomen. zeer kundig dame welke veel wist te vertellen en alle aandacht voor ons had zeker aan te bevelen.

Deze stadswandeling was gewoon super! Geweldige gids, speedcursus geschiedenis Dublin/Ierland op een heel leuke manier.

Leuke grappige tour Ondanks de kou veel geleerd en gelachen. Kortom een echte aanrader.

Erg leuk om Dublin mee te maken met een gids. Fantastische gids. Aanrader!