Dagtocht

Dublin: Kilkenny, Wicklow en Glendalough met herdershondenpad

Activiteitenaanbieder: Finn McCools Tours

Dublin: Kilkenny, Wicklow en Glendalough met herdershondenpad

Activiteitenaanbieder: Finn McCools Tours
Bespaar tot 20%

Vanaf € 35 € 28 per persoon

Bezoek de middeleeuwse stad Kilkenny, ga door het prachtige landschap van de Wicklow Mountains richting Glendalough en ervaar een werkende herdershonddemonstratie tijdens deze begeleide dagtour.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken het middeleeuwse Kilkenny, ooit de hoofdstad van Ierland
 • Bekijk locatiesites van films zoals PS I Love You en Braveheart
 • Geniet van het prachtige uitzicht op Glendalough en de Wicklow Mountains
 • Bezoek een schapenboerderij en kijk naar een kudde schapen met zijn meester
 • Geniet van het opvallende landschap van dit gebied en sluit aan bij lokale tradities
Volledige beschrijving

Bezoek de toren van Glendalough, bewonder de wilde schoonheid van de Wicklow Mountains en verken de middeleeuwse stad Kilkenny tijdens een rondleiding van een hele dag vanuit Dublin.

Ga eerst rechtstreeks naar Kilkenny, een stad die ooit de middeleeuwse hoofdstad van Ierland was. Geniet van het wandelen door de geplaveide straten en bezoek de Black Abbey en de kathedraal van Saint Canice. Daarna reis je door de Wicklow Mountains naar je volgende stop.

Bezoek de monastieke site van Glendalough. Hollywood Blockbusters zoals 'PS I Love You' en 'Braveheart' zijn hier gefilmd. Verken het gebied dat bekend staat om zijn ruïnes, prachtige meren en watervallen. Ga ten slotte naar een herdershondenboerderij en bekijk een herdershondenkudde met zijn meester. Kijk naar de Border Collies met behulp van een tactiek genaamd "The Eye" op schapen. Wees getuige van een herder en zijn hond aan het werk en kijk hoe ze een kudde schapen hoeden.

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Geleide excursie
 • Lunch
 • Ophalen en wegbrengen van hotel
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids buiten de Dublin City Gallery, voor The Hugh Lane. Zoek naar de stand van de aanbieder van activiteiten, Finn McCools Tours.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Jas

Niet toegestaan

 • Dronkenschap

Goed om te weten

 • Deze excursie omvat veel wandelen en is niet aanbevolen voor kleine kinderen of personen met beperkte mobiliteit
 • Dit is een lange daguitstap en het kan tot 2 uur duren tussen de haltes
 • Vanwege de aard van deze activiteit en de veiligheid van alle passagiers behoudt de lokale partner zich het recht voor om passagiers die onder invloed zijn of tekenen daarvan vertonen, deelname te weigeren. Als je excursie om deze reden wordt geannuleerd, heb je geen recht op restitutie
 • Alle tijden zijn een schatting en de locaties kunnen in een andere volgorde worden bezocht, afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 793 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Absolute aanrader! Een hele gevulde dag vol met prachtige natuur, het mooie Kilkenny en interessante informatie voorzien door Peter. Peter doet een hoop moeite om iedereen in de bus te voorzien van alle informatie die je wilt weten. Daarnaast zorgt hij voor muziek in de bus die zo is afgestemd dat je absoluut de ultieme Ierse ervaring zult beleven. De eerste stop wat in het prachtige Glendalough waar je genoeg tijd krijgt om op eigen houtje op pad te gaan. Daarnaast krijg je de optie aangeboden om met Peter mee te gaan die je dan van nog meer weetjes voorziet tijdens de wandeling. De demonstratie van herdershonden is een absolute meerwaarde! Unieke beleving. Je eindigt de dag in Kilkenny waar je nog ruim de tijd krijgt om deze prachtige stad te bewonderen. Fred, de buschauffeur zorgt voor een veilige en voorspoedige rit. De bus heeft fantastische faciliteiten waaronder de mogelijkheid om je telefoon op te laten. Een ervaring waar je meer dan waar voor je geld krijgt!

Verder lezen

29 september 2022

Mooie trip. Dublin is een leuke plek om te bezoeken, maar het is zonde om niet meer van Ierland te ontdekken. Met deze tour zie je wat van het landschap zonder oneindig in de bus te zitten en ontdek je daarnaast wat van de geschiedenis van het land op de bijzondere locaties.

16 augustus 2022

De gids, Sean, fantastisch en met een wonderbaarlijk geheugen om legendes van Ierland te vertellen. We hadden 2 uur tijd in Glendalough, wat leuk is omdat we rond de meren konden lopen en een beetje konden klimmen om de waterval te zien. Prachtige landschappen en ook een curieuze ervaring die van de schapengeleidehonden. Sterk aanbevolen.

Verder lezen

12 augustus 2022

Product ID: 131067