Dublin
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Vervoer: Onze meest aanbevolen

Dublin: Coastal Craft Beer & Seafood Trail

1. Dublin: Coastal Craft Beer & Seafood Trail

Na een ontmoeting met je gids, dwaal je door een pittoresk vissersdorpje en stop je op locaties langs de route om de geneugten van Howth te proeven. Onderweg hoor je verhalen over het oude verleden van Howth, waaronder invasies van Vikingen en Normandiërs, de geschiedenis van het 700 jaar oude kasteel, de landing van de koningen, het geschut van Howth (1914) en nog veel meer, vermengd met wat grappige Ierse anekdotes. Terwijl je door Howth Harbor slentert, zie je de vissersboten terugkeren van zee met hun laatste vangst, en kun je communiceren met de lokale vissers, die maar al te graag een verhaal of twee willen delen. Zet al je zintuigen aan het werk tijdens je reis, met de beste uitzichten in Ierland, magische zeegeuren, geluiden van de grote verscheidenheid aan lokale dieren in het wild en ongeëvenaard eten en drinken. Er wordt op de dag een selectie zeevruchten gemaakt, om ervoor te zorgen dat deze lokaal wordt geproduceerd en de meest verse in Ierland is. Uw culinaire keuzes omvatten Dublin Bay Prawns, gamba's, mosselen, oesters, krabscharen, calamares en natuurlijk de beroemde zeevruchtensoep van Howth.

...
Dublin: Howth en Malahide Castle Tour op hele dag

2. Dublin: Howth en Malahide Castle Tour op hele dag

Begin uw tour terwijl u vertrekt vanuit Dublin en verken de nabijgelegen kust van Dublin Bay, terwijl u door het binnenland en de kust reist. Maak een fotostop bij het nieuwsgierige Casino Marino voor de kans om meer te weten te komen over het gebruik van dit kleine architecturale juweel. Volg een rondleiding door het kasteel van Malahide en geniet van wat vrije tijd om de tuinen in je eigen tempo te verkennen. Dit kasteel was 800 jaar in handen van dezelfde familie, de Talbot. Hoor de spookverhalen die horen bij de muren en gangen. Het dateert uit de 11e eeuw en werd vergroot en gerestaureerd in de tijd van de Georgische pracht. Onderweg verwonder je over mooie dorpjes als Malahide, parken zoals St Anne's en stranden zoals Portmarnock. Maak een optionele wandeling van de klif van Howth's Summit naar het dorp en geniet van een adembenemend uitzicht op de baai van Dublin en de bergen van Wicklow. In de vissershaven van Howth kun je zeehonden zien zwemmen en smeken om voedsel van de boten. Eindelijk, terug langs Bull-eiland en het park van Santa Ana en Fairview.

...
Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

3. Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige enkele reis tussen Dublin Airport (DUB) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Dublin. Kies uit verschillende voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden voor uw transferbehoeften. Geniet van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of de lobby van je hotel en word snel naar je bestemming gebracht. Ontvang hulp bij uw bagage en maak een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Er is ook een transferservice voor zakenreizigers beschikbaar.

...
Dublin: persoonlijke privétour met een lokale host

4. Dublin: persoonlijke privétour met een lokale host

Je brengt de dag door met een supervriendelijke gastheer uit Dublin, die niet kan wachten om hun favoriete plekken om rond te hangen met je te delen, waar je het beste Ierse eten kunt krijgen en je de beste bezienswaardigheden van de stad kunt laten zien. Er wordt speciaal voor u een persoonlijk reisschema samengesteld. Houd er rekening mee dat dit geschetst maar flexibel zal zijn. Ervaringen kunnen variëren van het delen van advies onder het genot van een kopje koffie tot het ontdekken van een kleine buurt of het verkennen van Dublin als geheel. Uw lokale gastheer zal u de plaatsen en dingen laten zien die Dublin uniek maken. Doe de ervaring na van tijd doorbrengen in een stad met een vriend die daar woont, want de beste reismomenten komen voort uit het onder de oppervlakte van een bestemming gaan en deze ontdekken door een lokale lens. De leverancier neemt binnen 24 uur na boeking contact met u op om meer te weten te komen over uw persoonlijkheid, smaak en interesses, zodat we een gelijkgestemde Local kunnen toewijzen die een op maat gemaakte ervaring voor u kan creëren. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. De lokale leverancier regelt een ontmoetingspunt en tijd met uw gastheer op de meest geschikte plaats voor u. Als je tijdens de verkenning zin hebt om van richting te veranderen, of als je lokale gastheer denkt dat je een bezienswaardigheid of een andere ervaring leuk zou vinden, zal hij/zij je wijzigingen in de reisroute voorstellen en met je bespreken. Geniet van het ontdekken van geweldige plekken in Dublin die je niet kent en die moeilijk te vinden zijn in een gids of op internet, omdat ze minder bekend zijn bij het publiek, maar geliefd zijn bij de lokale bevolking. De dag zal draaien om uw wensen, dus geniet van uw privétour en laat uw lokale bevolking u het Dublin laten zien waar u dol op zult zijn.

...
Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

5. Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

Een professionele chauffeur wacht bij aankomst op je in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger erop. Maak kort kennis met je chauffeur, die ervoor zorgt dat je gedurende de hele rit uitstekend verzorgd wordt. Ontspan in het comfortabele voertuig terwijl de chauffeur je bagage in de kofferbak opbergt waardoor jij geen vinger hoeft uit te steken, en geniet van een soepele rit naar je accommodatie. De chauffeur houdt de status van je vlucht in de gaten, zodat hij of zij ook als je vlucht vertraagd is of eerder aankomt voor je klaar kan staan. 

...
Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

6. Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

Reis gemakkelijk en stressvrij van de luchthaven van Dublin naar Dublin, met een privétransfer met chauffeur. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u door uw chauffeur begroet, met een bord met uw naam, bij de informatiebalie in de Aankomsthal. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

...
Privé transfer Glasgow Airport - Glasgow City Centre

7. Privé transfer Glasgow Airport - Glasgow City Centre

Reis comfortabel en in stijl tussen de luchthaven van Glasgow en de stad Glasgow met uw eigen privétransfer met chauffeur die zowel gemakkelijk als stressvrij is. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam in de Aankomsthal. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wees gerust, alle vluchten worden gevolgd, daarom zullen we rekening houden met eventuele vertragingen en vluchten die zijn ingesteld voor vroege aankomst.

...
Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

8. Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

Reis comfortabel en ontspan terwijl u door een privé-auto met airconditioning naar de luchthaven van Dublin wordt gebracht door een chauffeur. Passagiers die vertrekken vanaf het hotel moeten worden uitgecheckt en wachten bij de conciërgebalie in de lobby op een bevestigde ophaaltijd. De voorgestelde inningstijden voor vertrektransfers zijn 4 uur vóór de vlucht. Deze doorlooptijden kunnen naar eigen goeddunken worden verlengd of ingekort door na de boeking contact op te nemen met de lokale operator. Vergeet niet om voldoende tijd in te stellen voor uw transfers - over het algemeen 2 uur voor Europese vluchten en 3 uur voor internationale vluchten.

...
Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

9. Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

Ontvang een probleemloze luchthaventransfer van Dublin Airport naar Belfast. Ontmoet uw privéchauffeur op Dublin Airport (DUB) en ontspan tijdens uw reis naar uw hotel, privéwoning of een andere bestemming in Belfast City. Zorg ervoor dat uw auto er is wanneer u hem nodig heeft met het volgen van vluchten. Ga door de aankomsthal op de luchthaven en vind uw chauffeur daar wachtend met een bord met uw naam erop, zelfs als uw vlucht vertraagd was. Stap in een schoon en comfortabel voertuig en ontspan helemaal naar uw bestemming.

...

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.