Kies data

Dublin Vervoer

Dublin Vervoer: Onze meest aanbevolen

DoDublin Freedom Card: openbaar vervoer en hop-on, hop-off-bus

1. DoDublin Freedom Card: openbaar vervoer en hop-on, hop-off-bus

Verplaats je probleemloos door de DoDublin Freedom Card te gebruiken voor onbeperkte toegang tot het openbaar vervoer in de stad en een 48-uurs hop-on hop-off buspas. U kunt 72 uur lang gebruikmaken van het Dublin Bus-netwerk, het Go-Ahead-busnetwerk, de Dart- en Commuter-treinen en alle Luas-tramlijnen. Leap Visitor CardHaal het meeste uit uw vakantie in Dublin met 72 uur onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in de stad. Reis met het Dublin Bus-netwerk, het Go-Ahead-busnetwerk, de Dart- en Commuter-treinen en alle Luas-tramlijnen. Vervoer gemakkelijk van en naar de luchthaven met de Dublin Bus route 41, die de hele dag, zeven dagen per week rijdt. Navigeer je een weg door de stad of breng een bezoek aan prachtige kustplaatsen zoals Malahide en Dun Laoghire. Hop-on, hop-off-busSpring op de groene bus met open dak voor een sightseeingtour die je nooit zult vergeten met ongelooflijke gidsen naar doorlopend commentaar geven. Leer alles over de geschiedenis van Dublin en stop bij alle belangrijke bezienswaardigheden. Krijg toegang tot meer dan 25 haltes met uw pas voor 48 uur, waaronder het Guinness Storehouse, Trinity College, Dublin Zoo en nog veel meer.

Dublin: privétransfer DUB-luchthaven

2. Dublin: privétransfer DUB-luchthaven

Haal de stress uit het woon-werkverkeer van de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Dublin Airport (DUB) te boeken. Rust lekker uit in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel overal tussen Dublin en Dublin Airport (DUB) wordt afgezet. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, stem uw privétransfer af op uw behoeften door aan te geven wat u nodig heeft wanneer u boekt. Zorg voor een ontspannen transferervaring, u ontvangt kort voor uw geplande ophaalservice een sms met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet niet om uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt in Dublin.

Dublin Airport: privétransfer van/naar het stadscentrum van Dublin

3. Dublin Airport: privétransfer van/naar het stadscentrum van Dublin

Begin uw vakantie in Dublin met een privétransfer vanaf Dublin International Airport. Kies voor een enkele reis privétransfer naar de luchthaven of retourservice. Bereik uw bestemming veilig op tijd terwijl u rijdt onder de hoede van een deskundige Engelssprekende chauffeur. Uw vriendelijke chauffeur zal u ontmoeten in de aankomsthal. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Wordt direct opgehaald bij uw accommodatie wanneer u klaar bent om uw terugvlucht te halen. Kom met voldoende tijd in de hand om aan boord van uw vlucht te gaan. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer navigeren. Geniet van een zorgeloze rit zonder je zorgen te maken over hotelshuttles of taxi's.

Dublin: enkele reis per bus van/naar de luchthaven van Dublin

4. Dublin: enkele reis per bus van/naar de luchthaven van Dublin

Haal de stress van het reizen met een comfortabele moderne bustransfer tussen Dublin Airport T1 en Dublin City Centre. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis. Leun achterover en ontspan terwijl u uzelf in de veilige handen van uw buschauffeur plaatst. Stap aan boord van de moderne bus en laat je zorgen achter je. Ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht op Dublin terwijl u via de gratis wifi verbonden blijft met uw vrienden. Laad je telefoon op via het stopcontact bij je stoel, zodat je klaar bent voor je vlucht of om de stad te verkennen. Maak tijdens uw reis gebruik van de toiletvoorzieningen aan boord of maak verbinding met het mediasysteem. Kom ten slotte op tijd aan op uw bestemming op het vliegveld of in de stad.

Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

5. Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

Een professionele chauffeur wacht bij aankomst op je in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger erop. Maak kort kennis met je chauffeur, die ervoor zorgt dat je gedurende de hele rit uitstekend verzorgd wordt. Ontspan in het comfortabele voertuig terwijl de chauffeur je bagage in de kofferbak opbergt waardoor jij geen vinger hoeft uit te steken, en geniet van een soepele rit naar je accommodatie. De chauffeur houdt de status van je vlucht in de gaten, zodat hij of zij ook als je vlucht vertraagd is of eerder aankomt voor je klaar kan staan. 

Dublin Airport: enkele reis privétransfer naar Dublin

6. Dublin Airport: enkele reis privétransfer naar Dublin

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Luchthaventransfer Dublin

7. Luchthaventransfer Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt.

Veelgestelde vragen over Dublin

Welke topattracties zijn een must-see in Dublin?

De topattracties in Dublin zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Dublin?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Klippen van Moher

Overzicht activiteiten in Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.