Dublin Wandelen
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Wandelen in Dublin

Bekijk alle Wandelen in Dublin
Bekijk alle 157 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dublin

Ik had deze tour al 15 jaar geleden gemaakt, mijn partner nog niet.

Voor de tweede keer deze tour. Hadden eigenlijk een privetour, omdat 2 personen niet kwamen opdagen en er alleen nog een studente uit Groningen bij was, dus met z'n Drietjes en de chauffeur in een 16 persoons busje. Het was weer prachtig, het landschap, de herfstkleuren van de bomen. En de chauffeur Shawn wist heel veel te vertellen. Super.

Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door yvonne, 17-11-2016

Prachtige tour door de Wicklow mountains

We hebben een hele leuke dag gehad! Mooie natuur gezien, leuke stops en interessante verhalen die onze gepassioneerde gids Johnny vertelde. Hij is heel bekend in het gebied en verteld veel achtergrond informatie waardoor de tour helemaal af was! Om 9 uur zaten we in het busje (met 11 personen) en om 17.30 uur waren we weer terug in Dublin. Voor maar 25 euro pp... Wij vinden het echt een aanrader!

Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door Sylvia, 28-07-2016

Een mooie tour in een prachtig landschap

Wij hebben begin april van een mooie tour door de Wicklow Mountains genoten. Onze gids John wist op een boeiende manier veel te vertellen over het gebied en de geschiedenis van Ierland. Ik zal anderen die van plan zijn Dublin te bezoeken om deze tour te ondernemen.

Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 05-04-2016

Fantastische tour met een geweldige gids

Al bij aankomst van het busje bij het Molly Malone statue kregen we een fijn gevoel: na 6 grote touringcars voorbij te hebben zien komen, vol mensen die onderweg zijn naar Wicklow Mountains National Park, zagen wij dat er voor ons een minivan voor kwam rijden. Direct na vertrek startte de Ierse gids (Robert) met vertellen wat wij onderweg zagen, waardoor de sfeer in het busje (12 mensen incl. gids) direct gezellig was. In Wicklow Mountains hebben we prachtige plekken bezocht, waarvan veel bekend voorkwamen doordat ze als decor van bekende films en series hebben gefungeerd. Daarnaast hebben we op aanraden van de gids heerlijk gegeten in Enniskerry. De gids wist alles te vertellen, was erg gezellig om mee te praten, gaf iedereen de ruim de tijd en zat vooral bomvol heerlijke Ierse humor. Tijdens de hele excursie zijn we nauwelijks andere toeristen tegengekomen. Kortom, Hilltoptreks is absoluut een aanrader voor wie z'n trip naar het geweldige Dublin wil combineren met de Ierse natuur.

Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door Frank, 08-10-2015

Een mooie ervaring met een geweldige gids.

Meteen nadat het busje begint te rijden krijg je verhalen over enkele gebouwen binnen de stad Dublin. De verhalen blijven je gedurende de hele reis erg goed vermaken en laten zien dat Ierland echt een land is waar folklore een grote rol speelt. De wandeling zelf is erg goed te doen, wel loop je over onverharde paden maar dat vormt totaal geen probleem. De bezienswaardigheden waar we deden stoppen waren erg mooi en gaven een goed beeld over de omgeving rondom Dublin. Ook wees de gids andere bezienswaardigheden aan die de moeite waard zijn om te bezoeken, samen met de informatie over hoe je er moet komen. Gedurende de ritjes werd je vermaakt door de amusante en interessante verhalen van de gids. Al met al was het een super ervaring en dat was ook mede te danken aan de geweldige gids James.

Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door Dennis, 08-05-2014

Dublin Wandelen
4.5
Gebaseerd op 185 beoordelingen van GetYourGuide-klanten