Meer foto's

Vanaf € 10 per persoon

Wandeltocht Dublin Bijzonderheden en Verborgen Hoekjes

Product ID: 10828
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de verborgen hoekjes van Dublin
  • Kom meer te weten over de 2.000 jaar geschiedenis van Dublin
  • Ontdek Trinity College, de oudste universiteit van Dublin
  • Kom bij in Bewleys, het oudste café in Dublin
Overzicht
Ga op een 2 uur durende wandeltocht van Dublin's bijzonderheden en verborgen hoekjes en ontdek haar enorm rijke geschiedenis. Je bezoekt onder andere de General Post Office, de Italiaanse buurt, Temple Bar, Trinity en vele andere spannende locaties.
Wat te verwachten
Tijdens deze 2 uur durende wandeltocht van Dublin reis je door vele eeuwen geschiedenis en ontdek je verborgen schatten van de stad die de meeste toeristen mislopen. Je gaat van start bij O'Connell Street, en je gids neemt je mee langs kenmerkende plekken van Dublin,zoals de General Post Office, gebruikt als tijdelijk hoofdkantoor van de opstandelingen in de Paasopstand van 1916.

Deze tour neemt je mee door het hart van de noordelijke en zuidelijke gebieden van historisch Dublin en geeft je de kans zowel bekende plekken als verborgen schatten die veel toeristen mislopen te ontdekken.

Je komt onder andere langs de General Post Office; een plek van een revolutionair verleden. Bezoek de drukke Henry Street, de Rivier Liffey, het levendige culturele centrum van Temple Bar en de voormalige Viking en middeleeuwse gebied rondom de Christ Church Cathedral. Ontdek Dublin Castle en de 18e eeuwse pracht van het Trinity College, al zijn dit maar een paar van de vele intrigerende plekken. De geschiedenis en andere verhalen over de stad die je te horen krijgt zullen je kennis van deze stad enorm verrijken.

Je gids zal je vragen over je verblijf in Dublin met alle plezier beantwoorden. Je kan natuurlijk ook unieke foto's te herinneringen nemen tijdens deze tocht. Daarnaast krijg je nog een extra bonus want je ticket geeft je ook kortingen in de Church Bar en Café (een prachtig gerestaureerd vroeg 18e eeuwse kerk).
Inbegrepen
  • Wandeltocht
  • Korting bij de prachtig gerestaureerde 18e eeuwse Church Café/Bar, in het oudste café van Dublin, Bewleys, en bij het Abbey Theater
  • Gratis stadskaart en EUR 2 korting op een 2e tour
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Trefpunt

De tour gaat van start voor Dublin Bus aan 59 Upper O'Connell Street en eindigt bij Bewleys Cafe aan Grafton Street. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (88 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Pat Liddy's Walking Tours of Dublin

Product ID: 10828