Rondleiding

Dublin: wandeltocht langs hoogtepunten en verborgen plekjes

Dublin: wandeltocht langs hoogtepunten en verborgen plekjes

Vanaf € 15 per persoon

Maak een wandeltocht van 2 uur door Dublin langs beroemde en verborgen plekjes en ontdek de eeuwen aan historie. Onder de hoogtepunten zijn het General Post Office, de Italiaanse buurt, Temple Bar, Trinity en vele andere interessante locaties.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de verborgen plekjes van Dublin
 • Kom meer te weten over de 2000 jaar aan geschiedenis van Dublin
 • Verken de oudste universiteit van Dublin: Trinity College
Volledige beschrijving
Deze wandeltocht van 2 uur door Dublin neemt je mee door de eeuwen aan historie en brengt je langs de verborgen schatten van de stad die andere bezoekers vaak missen. Vanaf de start in O'Connell Street zal je gids je de kenmerkendste bezienswaardigheden laten zien, zoals het General Post Office, dat in 1916 door de leiders van de Easter Rising als tijdelijk hoofdkwartier werd gebruikt. Tijdens deze tocht loop je door het hart van de noordelijke en zuidelijke delen van het centrum van het historische Dublin voor een bezoek aan zowel bekende locaties als verborgen juweeltjes en verrassingen die andere bezoekers vaak over het hoofd zien. Je komt onder andere langs het General Post Office, een plek met een revolutionair verleden. Bezoek de drukke Henry Street, de Rivier Liffey, het levendige culturele centrum van Temple Bar en de voormalige Viking- en middeleeuwse gebied rondom Christ Church Cathedral. Bekijk Dublin Castle en de pracht van Trinity College uit de 18e eeuw, om maar een paar van de vele intrigerende plekken te noemen. De lange geschiedenis en prachtige verhalen die de stad in overvloed heeft zullen je altijd bijblijven. Je gids is altijd in de buurt om al je vragen te beantwoorden om je verblijf in Dublin te verrijken. Je krijgt tijdens je wandeling ook de gelegenheid om onvergetelijke en unieke foto's te maken. Daarnaast krijg je met je voucher korting in de Church Bar and Café (een prachtige gerestaureerde kerk uit het begin van de 18e eeuw).
Inbegrepen
 • Wandeltocht
 • Kortingen bij het National Wax Museum en Beshoff Bros Fish & Chip Shop
 • Gratis plattegrond en 2 EUR korting op een 2e tocht
 • Maaltijden en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De wandeltocht begint voor Dublin Bus aan 59 Upper O'Connell Street.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 188 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,7/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Uitstekende introductie tot Dublin.

Onze groep werd getrakteerd op een zeer interessante en informatieve wandeling door Dublin op een zeer koude maar zonnige ochtend. Onze gids, ik denk dat het Dara was, was briljant. Voor de eerste keer was het een geweldige tour. Het gaf ons alle benodigde informatie met een aantal humoristische momenten onderweg.

3 februari 2019

veel gepraat met de wandeling

Het weer was droog (goed voor Ierland) maar erg koud. De gids was goed, zelfs als hij over de Engelsen ging. We hadden een wandeling van 2 uur door de straten van Dublin en veel belangrijke gebouwen wezen ons op. Een wandeling die goed is om te nemen aan het begin van een reis naar Dublin, omdat men vervolgens de suggesties van de gidsen kan opvolgen.

Verder lezen

2 mei 2017

het was een leuke wandeling met een gids die veel kennis heeft.

9 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 10828