Dublin
Whiskey tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Dublin

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dublin entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 833 beoordelingen

Het was een unieke ervaring om mee te maken. Het begon met het verhaal over het verleden en daarna werd het proces uitgelegd. Dit werd allemaal op een levendige wijze vertelt met behulp van geweldige animaties. Als laatste kon natuurlijk een proeverij met uitleg niet ontbreken. Kortom het was een top tour!!!

Helemaal top. Uitleg over whisky, geweldige gids, en een pint guiness

De gids was geweldig. Enthousiaste verteller over de historie van dublin. Whisky tour bij jameson door personeel. Uitleg en proeven. Bij guiness zelf rondlopen en de animaties bekijken voorzien van een heerlijke pint guiness. Echt een topmiddag gehad

Super leuk! Echt waar voor je geld Wij waren er zaterdag 23/11 om 15.45. Lekker druk, maar niet vervelend. De hele bar vol, lekker gezellig! En na afloop een lekkere cocktail gedronken of een whiskey on the rocks. Ook bij de prijs inbegrepen. Top

De mooi opgeknapte oude Jameson fabriek , en een zeer mooi café voor het drankje wat je krijgt aangeboden. Verder duidelijke uitleg met een vleugje humor.

Heel enthousiaste gids met een leuk en goed verhaal. Veel leuke anekdotes. De proeverij zelf is ook goed. Goede uitleg met goed gevulde glazen!