Dubrovnik: 2-Hour Game of Thrones Tour

Dubrovnik: 2-Hour Game of Thrones Tour

Vanaf $23,73 per persoon

Tijdens deze 2 uur durende Game of Thrones-tour in Dubrovnik bezoekt u de beste locaties waar de scènes van King's Landing werden gefilmd. U kunt zelfs verhalen en roddel van achter de schermen horen, aangezien sommige gidsen Game of Thrones-extra's en -inzetten waren.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Zie waar koning Joffrey werd geconfronteerd met de rel van een burger en bekogeld met mest
 • Bezoek de site waar de Slag om Blackwater plaatsvond
 • Bewonder de schijnbaar eindeloze muren van Fort Lovrijenac
Volledige beschrijving
Het productiebedrijf achter Game of Thrones was geïnspireerd door zijn keuze voor Dubrovnik als decor voor King's Landing, de hoofdstad van Westeros. De oude stad is zo opvallend dat het rechtstreeks uit de pagina's van de verslavende romans van George RR Martin lijkt te zijn gesprongen. Het is geen verrassing dat Dubrovnik ook een hoofdstad was van de nu uitgestorven Republiek Ragusa. Tijdens deze 2-uur durende tour neemt een gespecialiseerde gids je mee naar de delen van de oude stad waar enkele van de meest memorabele scènes uit de lopende HBO-show werden gefilmd. Je ziet de Pile Gate waar koning Joffrey werd geconfronteerd met de rel van een burger en werd bekogeld met mest en het Fort Lovrijenac waar de mislukte aanval op King's Landing (de Slag bij Blackwater) plaatsvond. Vanaf het Fort Lovrijenac zie je ook de schijnbaar eindeloze versterkte muren, waar Tyrion Lannister en Varys een wandeling maakten. Dit is waar Tyrion de onsterfelijke woorden uitsprak: Waar is de God van tieten en wijn? Tijdens je bezoek aan de filmlocaties, waaronder een aantal van het laatste seizoen, laat je gids je A4-foto's zien van screenshots van de overeenkomstige afleveringen. Waarschijnlijk hoor je verhalen en roddel van achter de schermen omdat je gids misschien een Game of Thrones extra of in-stand is geweest.
Inbegrepen
 • Specialistische lokale gids
 • Toegangsprijs Lovrijenac Fortress is niet inbegrepen (HRK 50 of ongeveer € 7) maar als u een City Walls-ticket van dezelfde of vorige dag of een Dubrovnik-kaart heeft, kunt u gratis invoeren
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is de Grote Onofrio-fontein in de oude stad. Je herkent de medewerker van de tourorganisatie aan een rode paraplu.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Water

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat deze tour niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn vanwege de vele trappen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 957 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5
Sorteren op

Sorteren op

Onze gids vertelde op een humoristische manier over de achtergronden en het maken van GOT in Dubrovnik. Hij had er ook foto’s van scenes bij, zodat je kon zien hoe het er in de serie uit zag. Hij lette goed op de groep en zorgde dat we zoveel mogelijk in de schaduw bleven. De groep was niet te groot. De gids sprak goed Engels.

8 augustus 2019

Beste tour in Dubrovnik!

Een fantastische tour door Dubrovnik en fort Lovrijenac. De tourguide die we hadden was iemand die figureerde in Game of Thrones en waarvan de zus meehielp met the walk of shame van Cersei. Ze wist daarom ook van alles te vertellen met veel enthousiasme. Ook wat historische imformatie over Dubrovnik in het kort. Zorg dat je tickets hebt van de oude stadsmuren dan heb je gratis toegang tot Fort Lovrijenac ook wel The Red Keep in Game Of Thrones. De tour gaat ook door dit fort heen. Veel scenes zijn er opgenomen en enkele trucs die zijn toegepast worden hier uitgelegd. Als afsluiter mag je gratis een foto van jezelf laten nemen op een van de iron throne replicas in old town. Dit was natuurlijk een mooie afsluiting.

Verder lezen

17 mei 2019

Heel interessant maar veel te snel gezien de drukte.

De tour leek ons heel interessant en gezien we fans zijn van de serie hadden we ernaar uitgekeken. De gids gaf voldoende uitleg en beantwoorde al je vragen. Het was alleen jammer dat verschillende mensen waaronder wij zelf het einde niet gehaald hebben omdat alles te snel ging en er totaal geen rekening werd gehouden met de drukte van de stad. Toen we van het kasteel terug naar de stad gingen waren we al enkele mensen kwijt die niet konden volgen of de groep kwijt geraakten in de massa. Toen we van de trappen van de"walk of shame" verder gingen was het er zo druk dat we samen met nog enkele anderen de gids kwijt geraakten. De gids keek totaal niet om en ging maar door ondanks hij toch duidelijk moet gemerkt hebben dat hij ondertussen de helft van zijn groep kwijt was. We weten dus niet hoe de tour is afgelopen en dat vinden we heel jammer. En we waren niet de enigen want we hoorden later van andere gasten in ons hotel dat zij hetzelfde hadden meegemaakt.

Verder lezen

29 augustus 2018

Georganiseerd door

Product ID: 101618