Dubrovnik Luchthaventransfers

Dubrovnik Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Dubrovnik: gedeelde luchthaventransfer van/naar het centrum

1. Dubrovnik: gedeelde luchthaventransfer van/naar het centrum

Stap aan boord van een handige gedeelde transfer tussen de luchthaven van Dubrovnik en het centrum van Dubrovnik. De transfers vanaf de luchthaven zijn gekoppeld aan de aankomst van de vluchten - elke bus vertrekt ongeveer 30 minuten na de aankomst van elke vlucht. Klanten kunnen uitstappen in de oude binnenstad van Dubrovnik, of bij het hoofdbusstation in Gruž. Bussen terug naar de luchthaven vertrekken 120 minuten voor elke internationale vlucht, en 90 minuten voor elke binnenlandse vlucht, vanuit het stadscentrum van Dubrovnik. De bussen vertrekken vanaf het hoofdbusstation in Gruž en maken één stop in Dubrovnik (halte kabelbaan) alvorens verder te rijden naar de luchthaven van Dubrovnik.

Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels in Dubrovnik

2. Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels in Dubrovnik

Aankomen op een onbekende bestemming kan een stressvolle ervaring zijn, maar deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels en accommodaties in het stadscentrum zal u ontspannen en zorgeloos achterlaten. De transfer is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw groep. Uw chauffeur wacht in de Aankomsthal na het verlaten van de douane, klaar om u comfortabel naar uw eindbestemming te brengen. Ze houden een bordje met je naam erop om het contact te vergemakkelijken. Geniet van eersteklas service terwijl u naar uw wachtende voertuig wordt begeleid. Leun vervolgens achterover en geniet van het uitzicht terwijl uw chauffeur u rechtstreeks naar uw eindbestemming brengt. Engelssprekende chauffeurs zijn beleefd en professioneel en bieden indien nodig hulp bij uw bagage.

Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Cavtat

3. Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Cavtat

Profiteer van een handige privétransfer van en naar de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel of accommodatie in Cavtat. Rijd in de comfortabele exclusieve auto met airconditioning Dodge Nitro, Chrysler Pt Cruiser of een Mercedes Vito Van. Aankomen op een luchthaven kan een stressvolle ervaring zijn. Je hebt te maken met douane en immigratie, dan met bagageclaim en tot slot de strijd om taxi's. Verlicht de stress van de laatste door deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar de stad, het hotel of de accommodatie in Cavtat te boeken. Voertuigen en chauffeurs worden geleverd door Green Path Transfers, een wereldwijde aanbieder van intercityvervoer over land, met een staat van dienst op het gebied van hoogwaardige klantenservice. Ze compenseren elke reis met 100% koolstof en gebruiken duurzame bedrijfspraktijken en auto's met een lage uitstoot. Uw chauffeur wacht op u met een bord als u uit de aankomsthal komt. Auto's zijn het hele jaar door en 24 uur per dag beschikbaar. Dus, ontspan terwijl u de 15 minuten durende reis van Dubrovnik Airport naar uw hotel / accommodatie maakt, in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu en uw vakantie in Kroatië soepel begint.

Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Neum/Klek

4. Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Neum/Klek

Stressvrije ontmoeting die u een unieke ervaring biedt voor uw aankomst in Dubrovnik. Uw chauffeur wacht op u na uw aankomst in de luchthavenhal (bij het verlaten van de douane) met een bord met uw naam erop. Wanneer u aankomt in de aankomsthal van de luchthaven, wordt u naar uw auto begeleid en wordt uw bagage in de auto geladen. Daarna wordt u in een comfortabele auto met airconditioning naar uw hotel- of privé-accommodatieadres gereden. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zorgt ervoor dat u zich veilig voelt tijdens de rit. Bij aankomst op de door u gekozen bestemming zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

Dubrovnik naar Split enkele reis privétransfer

5. Dubrovnik naar Split enkele reis privétransfer

Profiteer van deze handige privétransfer van Dubrovnik naar Split, inclusief deur-tot-deurservice en geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Rijd in het comfort van een Mercedes Vito of Renault Master Executive-busje met airconditioning terwijl je geniet van het prachtige landschap van de Adriatische kust en de eilanden voor de kust tijdens de rit van 5 uur. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar, met veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Van daaruit kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u in een comfortabel voertuig naar uw bestemming in Split reist.

Privétransfer van Dubrovnik naar Budva

6. Privétransfer van Dubrovnik naar Budva

Profiteer van handige privétransfers van Dubrovnik naar Budva. Rijd in het comfort met airconditioning van Mercedes Vito of Renault Master Executive-busjes terwijl je het prachtige landschap met uitzicht op het eiland en de Adriatische kust voorbij ziet gaan. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar door veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Van daaruit kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u in een comfortabele auto met airconditioning naar Budva . wordt vervoerd

Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Dubrovnik

7. Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Dubrovnik

Profiteer van een handige privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel of uw accommodatie in Dubrovnik. Rijd in de comfortabele exclusieve auto met airconditioning Dodge Nitro, Chrysler Pt Cruiser of een Mercedes Vito Van. Aankomen op een luchthaven kan een stressvolle ervaring zijn. Je hebt te maken met douane en immigratie, dan met bagageclaim en tot slot de strijd om taxi's. Verlicht de stress van de laatste door deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel / accommodatie te boeken. Voertuigen en chauffeurs worden geleverd door Green Path Transfers, een wereldwijde aanbieder van intercityvervoer over land, met een staat van dienst op het gebied van hoogwaardige klantenservice. Ze compenseren elke reis met 100% CO2 en gebruiken duurzame bedrijfspraktijken en auto's met een lage uitstoot. Uw chauffeur wacht op u met een bord als u uit de aankomsthal komt. Auto's zijn het hele jaar door en 24 uur per dag beschikbaar. Dus, ontspan terwijl u de 35 minuten durende reis van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel maakt, in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu en uw vakantie in Kroatië vlot begint.

Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Slano

8. Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Slano

Stressvrije ontmoeting die u een unieke ervaring biedt voor uw aankomst in Dubrovnik. Uw chauffeur wacht op u na uw aankomst in de luchthavenhal (bij het verlaten van de douane) met een bord met uw naam erop. Wanneer u aankomt in de aankomsthal van de luchthaven, wordt u naar uw auto begeleid en wordt uw bagage in de auto geladen. Daarna wordt u in een comfortabele auto met airconditioning naar uw hotel- of privé-accommodatieadres gereden. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zorgt ervoor dat u zich veilig voelt tijdens de rit. Bij aankomst op de door u gekozen bestemming zal uw chauffeur uw bagage uitladen

Privétransfer van Dubrovnik naar Kotor

9. Privétransfer van Dubrovnik naar Kotor

Profiteer van handige privétransfers van Dubrovnik naar Kotor. Rijd in het comfort met airconditioning van Mercedes Vito of Renault Master Executive-busjes terwijl je het prachtige landschap met uitzicht op het eiland en de Adriatische kust voorbij ziet gaan. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar door veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Vanaf daar kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u in een comfortabele auto met airconditioning naar Kotor wordt vervoerd.

Enkele reis privétransfer van Dubrovnik naar Medjugorje

10. Enkele reis privétransfer van Dubrovnik naar Medjugorje

Profiteer van handige privétransfers van Dubrovnik naar Medjugorje. Rijd in het comfort met airconditioning van Mercedes Vito- of Renault Master Executive-busjes terwijl je het prachtige landschap met uitzicht op de eilanden en de Adriatische kust voorbij ziet trekken. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar door veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Vanaf daar kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u wordt vervoerd in een comfortabele auto of busje met airconditioning naar Medjugorje.

  • Transfers
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Dubrovnik

Welke topattracties zijn een must-see in Dubrovnik?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Dubrovnik?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Mostar

Sitemap Dubrovnik

Wil je alle activiteiten in Dubrovnik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubrovnik

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 190 beoordelingen

Ik heb de stoelen op de shuttlebus van de luchthaven van dubrovnik naar het stadscentrum online geboekt (ik raad een gecombineerde retouraankoop aan die minder kost dan de aankoop van 2 enkele routes). U vindt de bus die de aankomsthal verlaat, een paar meter verderop, dus erg handig. Stop zowel voor de poorten van de oude stad als bij de haven. Uiteindelijk vindt u op de luchthaven het ticketkantoor bij aankomst naast de uitgangsdeur van de terminal. Ik raad echter aan om online een offerte te kopen, omdat u in drukke periodes direct naar de bus kunt gaan, wat veel tijd bespaart door onnodig wachten te voorkomen. De rit naar de oude stad duurt ongeveer 30 minuten

Een prima manier om van vliegveld naar de stad te gaan. Mooi op tijd allemaal. Hadden een retour genomen. Voor de terugreis opstappen bij kabelbaan. Daar is ook een kantoor van de busmaatschappij met de vertrektijden. Kortom ik raad dit ieder aan!!

Exact vertrek en veel goedkoper dan een taxi! Ze vullen de bus echter te veel. Er waren velen die het grootste deel van de reis in het gangpad opstonden. Het is supergevaarlijk!

snel en goed. al zouden ze beter moeten aangeven waar de bus naartoe gaat. maar alles ging goed.

Prachtig landschap op weg van het vliegveld naar Dubrovnik.