Dubrovnik
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dubrovnik Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Dubrovnik: gedeelde luchthaventransfer van/naar het centrum

1. Dubrovnik: gedeelde luchthaventransfer van/naar het centrum

Stap aan boord van een handige gedeelde transfer tussen de luchthaven van Dubrovnik en het centrum van Dubrovnik. De transfers vanaf de luchthaven zijn gekoppeld aan de aankomst van de vluchten - elke bus vertrekt ongeveer 30 minuten na de aankomst van elke vlucht. Klanten kunnen uitstappen in de oude binnenstad van Dubrovnik, of bij het hoofdbusstation in Gruž. Bussen terug naar de luchthaven vertrekken 120 minuten voor elke internationale vlucht, en 90 minuten voor elke binnenlandse vlucht, vanuit het stadscentrum van Dubrovnik. De bussen vertrekken vanaf het hoofdbusstation in Gruž en maken één stop in Dubrovnik (halte kabelbaan) alvorens verder te rijden naar de luchthaven van Dubrovnik.

Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels in Dubrovnik

2. Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels in Dubrovnik

Aankomen op een onbekende bestemming kan een stressvolle ervaring zijn, maar deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar hotels en accommodaties in het stadscentrum zal u ontspannen en zorgeloos achterlaten. De transfer is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw groep. Uw chauffeur wacht in de Aankomsthal na het verlaten van de douane, klaar om u comfortabel naar uw eindbestemming te brengen. Ze houden een bordje met je naam erop om het contact te vergemakkelijken. Geniet van eersteklas service terwijl u naar uw wachtende voertuig wordt begeleid. Leun vervolgens achterover en geniet van het uitzicht terwijl uw chauffeur u rechtstreeks naar uw eindbestemming brengt. Engelssprekende chauffeurs zijn beleefd en professioneel en bieden indien nodig hulp bij uw bagage.

Dubrovnik: privétransfer van/naar de luchthaven van Dubrovnik

3. Dubrovnik: privétransfer van/naar de luchthaven van Dubrovnik

Zorg voor een zorgeloze reis met een handige privétransfer tussen de luchthaven van Dubrovnik (DBV) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Dubrovnik. Kies uit 2 verschillende voertuigopties, afhankelijk van uw behoeften. Kies een sedan die geschikt is voor 3 stuks bagage van standaardformaat voor groepen van 3 personen of minder. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 7 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 7 stuks bagage van standaardformaat. Op de reisdag ontmoet je je vriendelijke Engelssprekende chauffeur bij de aankomsthal van de luchthaven of word je opgehaald bij je accommodatie. Krijg wat hulp met uw bagage en ga zitten voor de rit in een comfortabel voertuig met airconditioning.

Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Cavtat

4. Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Cavtat

Profiteer van een handige privétransfer van en naar de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel of accommodatie in Cavtat. Rijd in de comfortabele exclusieve auto met airconditioning Dodge Nitro, Chrysler Pt Cruiser of een Mercedes Vito Van. Aankomen op een luchthaven kan een stressvolle ervaring zijn. Je hebt te maken met douane en immigratie, dan met bagageclaim en tot slot de strijd om taxi's. Verlicht de stress van de laatste door deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar de stad, het hotel of de accommodatie in Cavtat te boeken. Voertuigen en chauffeurs worden geleverd door Green Path Transfers, een wereldwijde aanbieder van intercityvervoer over land, met een staat van dienst op het gebied van hoogwaardige klantenservice. Ze compenseren elke reis met 100% koolstof en gebruiken duurzame bedrijfspraktijken en auto's met een lage uitstoot. Uw chauffeur wacht op u met een bord als u uit de aankomsthal komt. Auto's zijn het hele jaar door en 24 uur per dag beschikbaar. Dus, ontspan terwijl u de 15 minuten durende reis van Dubrovnik Airport naar uw hotel / accommodatie maakt, in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu en uw vakantie in Kroatië soepel begint.

Privétransfer van Dubrovnik naar Budva

5. Privétransfer van Dubrovnik naar Budva

Profiteer van handige privétransfers van Dubrovnik naar Budva. Rijd in het comfort met airconditioning van Mercedes Vito of Renault Master Executive-busjes terwijl je het prachtige landschap met uitzicht op het eiland en de Adriatische kust voorbij ziet gaan. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar door veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Van daaruit kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u in een comfortabele auto met airconditioning naar Budva . wordt vervoerd

Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Neum/Klek

6. Privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar Neum/Klek

Stressvrije ontmoeting die u een unieke ervaring biedt voor uw aankomst in Dubrovnik. Uw chauffeur wacht op u na uw aankomst in de luchthavenhal (bij het verlaten van de douane) met een bord met uw naam erop. Wanneer u aankomt in de aankomsthal van de luchthaven, wordt u naar uw auto begeleid en wordt uw bagage in de auto geladen. Daarna wordt u in een comfortabele auto met airconditioning naar uw hotel- of privé-accommodatieadres gereden. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zorgt ervoor dat u zich veilig voelt tijdens de rit. Bij aankomst op de door u gekozen bestemming zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Dubrovnik

7. Privévervoer van de luchthaven van Dubrovnik naar Dubrovnik

Profiteer van een handige privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel of uw accommodatie in Dubrovnik. Rijd in de comfortabele exclusieve auto met airconditioning Dodge Nitro, Chrysler Pt Cruiser of een Mercedes Vito Van. Aankomen op een luchthaven kan een stressvolle ervaring zijn. Je hebt te maken met douane en immigratie, dan met bagageclaim en tot slot de strijd om taxi's. Verlicht de stress van de laatste door deze privétransfer van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel / accommodatie te boeken. Voertuigen en chauffeurs worden geleverd door Green Path Transfers, een wereldwijde aanbieder van intercityvervoer over land, met een staat van dienst op het gebied van hoogwaardige klantenservice. Ze compenseren elke reis met 100% CO2 en gebruiken duurzame bedrijfspraktijken en auto's met een lage uitstoot. Uw chauffeur wacht op u met een bord als u uit de aankomsthal komt. Auto's zijn het hele jaar door en 24 uur per dag beschikbaar. Dus, ontspan terwijl u de 35 minuten durende reis van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel maakt, in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu en uw vakantie in Kroatië vlot begint.

Tirana: transfer naar Dubrovnik met haltes Shkoder en Kotor

8. Tirana: transfer naar Dubrovnik met haltes Shkoder en Kotor

Reis een enkele reis van Tirana naar Dubrovnik in een comfortabel busje en krijg de kans om de baai van Kotor en de ruïnes van het oude Rozafa-kasteel te verkennen. Hoor over de geschiedenis van Kotor en het kasteel van je chauffeur. Wordt opgehaald vanuit het comfort van uw accommodatie in Tirana. Leun achterover en ontspan tijdens het rijden in een 8-persoons VW Touran- of T5 Caravelle-busje met veel ruimte voor u en uw bagage. Luister terwijl uw chauffeur u een algemeen overzicht geeft van de geschiedenis van de gebieden in de auto. Bezoek het Rozafa-kasteel in Shkoder en heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen om deze landelijke locatie te bewonderen die sinds de oudheid is gevestigd. Ga verder naar de stad Kotor, die langs de schilderachtige baai van Kotor ligt. Breng wat vrije tijd door met wandelen door de gebouwen met rode daken en bekijk bezienswaardigheden zoals de orthodoxe kerk van St. Nicolaas of de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Volksgezondheid. Geniet van het gemak om aan het einde van uw transfer op uw bestemming in Dubrovnik te worden afgezet.

Dubrovnik naar Split enkele reis privétransfer

9. Dubrovnik naar Split enkele reis privétransfer

Profiteer van deze handige privétransfer van Dubrovnik naar Split, inclusief deur-tot-deurservice en geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Rijd in het comfort van een Mercedes Vito of Renault Master Executive-busje met airconditioning terwijl je geniet van het prachtige landschap van de Adriatische kust en de eilanden voor de kust tijdens de rit van 5 uur. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar, met veilige en betrouwbare, door het toerisme geautoriseerde chauffeurs. Uw professionele Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten voor uw hotel of privé-accommodatie in Dubrovnik op de vooraf afgesproken ophaaltijd, met een bord met uw naam erop. Van daaruit kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u in een comfortabel voertuig naar uw bestemming in Split reist.

Dubrovnik: privétour van een halve dag Cavtat en Konavle

10. Dubrovnik: privétour van een halve dag Cavtat en Konavle

Geniet van een panoramisch uitzicht op zee, de historische straten van Cavtat, een restaurant aan het meer in Konavle en het heerlijke Kroatische gerecht Peka tijdens deze privétour van een halve dag. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Dubrovnik, is het slechts 40 minuten rijden naar het charmante stadje Cavtat. Cavtat, omgeven door prachtige uitzichten en gevuld met uitnodigende straatjes, was de eerste nederzetting in het gebied, gevormd in de 6e eeuw voor Christus. Maak een begeleide wandeling door het stadje, bekend om zijn vele kerken. Verover de heuvel om het Racic Mausoleum te zien en geniet daarna van een kopje koffie aan de waterkant. Daarna kunt u vrij verkennen en genieten van het uitzicht over de jachthaven. Het is dan slechts een korte autorit door het Konavle-gebied, waarbij je gids je leert over de geschiedenis op weg naar de rivier de Ljuta. De lunch is in een lokaal restaurant aan de rivier. Na een gastvrije cognac is het tijd voor het beroemde lokale gerecht Peka, dat vandaag de dag nog steeds wordt bereid zoals het duizenden jaren geleden was. Het past uitstekend bij de lokaal geproduceerde wijn die u zult proberen. Als je klaar bent met eten, is het een ontspannen rit terug naar je accommodatie in Dubrovnik.

Sitemap Dubrovnik

Wil je alle activiteiten in Dubrovnik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubrovnik

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 190 beoordelingen

Zeer goede keuze van vervoer tussen de luchthaven en de stad Duvrovnik. De bussen zijn modern en schoon. En een grote dank aan hun team en de chauffeur, want ik was mijn jas in de bus vergeten en ze hebben hem gevonden en naar mij gebracht! We raden het ten zeerste aan.

Het was erg snel goed. Het enige grappige was dat de chauffeur het online gekochte kaartje niet kon scannen, we moesten naar de busbalie om er een foto van te maken. Goed toch

Zeer handig als vervoermiddel tussen de luchthaven en het oude centrum van Dubrovnik. En goedkoop.

Synchronisatie met de aankomst van het vliegtuig. Comfortabele pendelbus.

gemakkelijke manier om Go Go the City te gaan. 2 bushaltes