Kies data

Düdenwaterval

Düdenwaterval: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Antalya: stadstour inclusief watervallen en kabelbaan

1. Antalya: stadstour inclusief watervallen en kabelbaan

Je ervaring begint als je rond 09:30 uur wordt opgehaald bij je hotel, voordat je naar de westkant van de stad rijdt. Antalya wordt omringd door zandstranden, hoge bergen en pittoreske watervallen, en deze tour voert langs enkele van deze meest schilderachtige plekjes. Berijd de kabelbaan naar de top van de Tünek Tepe-berg voor een prachtig uitzicht langs de kust. Bezoek daarna twee verschillende watervallen: de Düden-watervallen en de Karpuz Kaldıran-waterval. Bij deze twee watervallen is er voldoende tijd om te verkennen en foto's te maken. Deze tour biedt je een fantastische kans om de lokale cultuur en de gewone levensstijl van Turkse mensen te ontdekken. Aan het einde van uw ervaring brengt uw chauffeur u terug naar uw accommodatie.

Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

2. Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Antalya op deze volledige dagtour. Bezoek de Duden-waterval, verken een natuurlijke grot en maak een boottocht om nog meer te zien. Bezoek vervolgens de hoogtepunten van de oude stad Kaleici. Je dagtocht naar Antalya en de watervallen begint in de ochtend met een rit naar het nationaal park Duden-watervallen. Wandel door het prachtige park en geniet van het uitzicht op de spectaculaire Düden-waterval van 15 meter hoog. Achter de waterval vind je een natuurlijke grot van waaruit je naar het natuurwonder kunt kijken. Terug in Antalya ga je op een boottocht van 1 uur vanuit de oude haven naar de indrukwekkende waterval Karpuzkaldiran, beter bekend als de Lagere Düden-waterval. Met een hoogte van 30 meter is dit de hoogste waterval in de regio van Antalya. Bij aankomst in de haven heb je uitzicht op de kustlijn van de oude binnenstad van Antalya. Onderbreek de excursie voor een lunch bij een restaurant, gevolgd door vrije tijd om Kaleici, de oude stad, te verkennen. Bezoek de bekendste bezienswaardigheden, waaronder de Hadrianuspoort, de klokkentoren, de Kesik Minare en de stadsmuren die uit de 2e eeuw stammen. Je hebt ook de tijd om een bezoekje te brengen aan een aantal boetiekjes, kunstgaleries en interessante musea die de oude stad rijk is.

Antalya: oude stad, Duden-watervallen en kabelbaantour met lunch

3. Antalya: oude stad, Duden-watervallen en kabelbaantour met lunch

Geniet van een rondleiding door het bruisende Antalya, bekend om zijn adembenemende mediterrane kustlijn, traditionele koffie en kronkelende straten in de oude binnenstad. Beklim een 605 meter hoge heuvel met de Tünektepe-kabelbaan, geniet van een lunch met uitzicht op zee, dwaal door de historische straten van Kaleici en ontdek ruisende watervallen. De tour begint met een busrit met airconditioning van je hotel naar het stadscentrum van Antalya. Bij aankomst stapt u aan boord van de Tünektepe-kabelbaan en beklimt u een 605 meter hoge heuvel met een schilderachtig uitzicht op de haven en de Middellandse Zee. Ontspan met een kopje koffie of thee in het plaatselijke café of wandel over de heuveltop. Ga verder naar de oude binnenstad van Kaleici om de Hadrianuspoort te bezoeken, een historische boog gebouwd in 130 voor Christus om keizer Hadrin te verwelkomen. Trakteer uzelf op de Selijuk-architectuur van de Fluted Minaret en een 9e-eeuwse middeleeuwse klokkentoren. Gebruik uw vrije tijd om lokale winkels te bezoeken, door de straten te wandelen of langs de haven te wandelen. Dan is het tijd om de Lower Duden-waterval in het Lara-district te bezoeken, die uitmondt in de Middellandse Zee vanaf torenhoge, 40 meter hoge kliffen. Maak een foto bij de watervallen en bezoek het strand van Lara voordat je aan boord van de bus stapt en terugkeert naar je hotel.

Antalya: waterval, kabelbaan en oude stadstour met lunch

4. Antalya: waterval, kabelbaan en oude stadstour met lunch

Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van Antalya tijdens deze dagtour in het gezelschap van een gids. Loop door de stad, geniet van het ophalen en inleveren van het hotel en een heerlijke Turkse maaltijd. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de Lower en Upper Duden-watervallen. Geniet hier van wat vrije tijd om de adembenemende schoonheid van de watervallen te bewonderen en bezoek een ondergrondse rivier en grot. Bezoek daarna een oude olijfoliefabriek. Geniet later van een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad om de levensstijl van de lokale bevolking te ervaren. Ga vervolgens naar een traditioneel Turks restaurant om te gaan zitten voor een heerlijke lunch. Rijd vervolgens met een kabelbaan naar Tünektepe en geniet van uitgestrekte vergezichten over de stad, de Golf van Antalya, de toppen van het Taurusgebergte en de met pijnbomen beboste omgeving. Zodra u het uitkijkpunt op de heuvel bereikt, maakt u foto's van het panoramische uitzicht. Aan het eind van de dag wordt u weer afgezet bij uw hotel.

Van Alanya: rondleiding door Duden-watervallen en oude steden

5. Van Alanya: rondleiding door Duden-watervallen en oude steden

Geniet van het gemak van ophalen van je hotel in Alanya tijdens deze dagtrip en reis in een bus met airconditioning naar de locaties van de oude steden Side en Aspendos. Reis naar de Duden-watervallen. Stap aan boord van een ruim en comfortabel hotel buiten uw hotel en ontspan tijdens de rit naar Side, een indrukwekkende archeologische vindplaats met een schat aan oude ruïnes die dateren uit de Romeinse tijd. Stel je het verleden voor terwijl je een gigantisch amfitheater, stadion, Romeinse poorten, stadsmuren en Romeinse baden ziet. Loop door de 500 meter lange hoofdstraat met talloze zuilen, fonteinen en een acropolis die dateert uit de bronstijd. Ga verder naar Aspendos, gelegen aan de oevers van de rivier de Köprüçay. Ooit een van de belangrijkste steden in Pamphylia, is Aspendos nu een zeer populaire toeristische trekpleister, beroemd om zijn uitstekend bewaard gebleven Romeinse amfitheater, gebouwd in 155 na Christus. Loop de trappen van het amfitheater op en bewonder de schoonheid van de galerijen, die nog steeds in gebruik zijn. Stop om bij te vullen met een heerlijke lunch voordat je je een weg baant naar de ruïnes van Side, die de Hellenistische, Romeinse en Byzantijnse tijdperken overspannen. Bewonder de fonteinen, stadsmuren, agora, amfitheater en marmeren zuilen. Geniet van een prachtig uitzicht over de turquoise wateren van de Middellandse Zee bij de tempel van Apollo. Geniet op de terugweg naar Alanya van een ontspannen duik na een lange dag verkennen in de Duden-watervallen. Geniet van de groene omgeving, frisse lucht, dennengeur, koele sfeer en spectaculaire watervallen.

Van Antayla: dagtrip duiken en Düden-watervallen

6. Van Antayla: dagtrip duiken en Düden-watervallen

Nadat je bent opgehaald door onze transfer van je hotel (alleen beschikbaar in Kundu), kom je aan bij ons duikcentrum om je gids te ontmoeten en in te checken door het nodige papierwerk in te vullen en indien nodig de gehuurde uitrusting te passen). Een informatieve briefing zal worden gegeven voor en na het ophalen van de boot. We stappen vanaf de kust in onze boot en varen langs de prachtige kustlijn van Lara, Antalya en zien de verbazingwekkende Duden-waterval op weg naar de duikplek. Ontvang voor de duik de duikstekbriefing en doe de buddycheck. Als we eenmaal in het water zijn, doen we een gewichtscontrole en als alles goed is, dalen we af naar het onderwaterrijk. Er is een grote kans om schildpadden, koraalduivels, pijlstaartroggen, octopus en vele andere kleine vissen te spotten in de Middellandse Zee en een prachtige kleine spleet onder water. Gedurende de dag mag u aanvullend water, sap of thee drinken. Terug in het duikcentrum kun je genieten van een zoetwaterdouche en je duik loggen. De transferbus wacht op u om u terug te brengen naar uw hotel wanneer u klaar bent om te vertrekken.

Antalya: stadstour en boottocht met transfer

7. Antalya: stadstour en boottocht met transfer

Begin met het ophalen van je hotel of ontmoetingspunt met een bus met airconditioning. Begeleiding in het Engels. Het eerste punt is de Lower Duden Karpuzkaldıran-waterval. Kleine stop om foto's te maken en de tweede plaats is het Upper Duden National Nature Park. Als je rondloopt, zie je een oude oliefabriek, de Duden-grot en 2 rivieren die uit de ondergroei komen en aan de oppervlakte samenkomen in één. Onderweg lunch die is inbegrepen, proef de Turkse keuken. Het volgende punt is het oude stadscentrum van Antalya, waar u de mogelijkheid heeft om te winkelen in kleine, meer winkeltjes. Ook na het bereiken van de oude haven zal een boottocht van een uur u de kust van de stad laten zien. Na de rondleiding wordt u teruggebracht naar uw hotel of ontmoetingspunt.

Sitemap Düdenwaterval

Wil je alle activiteiten in Düdenwaterval ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düdenwaterval

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 263 beoordelingen

Ik heb echt genoten van de rondleidingen. Het is echt boven mijn verwachtingen. Hoewel we een miscommunicatie hadden, was het mijn schuld omdat de agent me al enkele dagen voor de datum had geïnformeerd - maar ik was het vergeten. Ze updaten ons altijd en een zeer communicatief team. Ik hou van de boottocht en de waterval. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ik raad deze tour aan voor degenen die Antalya willen bezoeken.

It was absolutely amazing! We had great guides!! Everything went so smooth, we did’nt have to worry about nothing. They are very friendly and even played music they heard we liked! I would recommend very strong! Worth the money. We would defenitly go again. Don’t hesitate just book!

De hele excursie was erg goed, de rondleidingen waren interessant en goed uitgelegd, de oude stad had gezien moeten worden. Tot slot was de boottocht de kers op de taart, gidsen en buschauffeurs waren erg vriendelijk en aardig.

The trip was great! Good contact the evening before about the pick up time, right on schedule, lunch was ok (not bad but nothing special), a great guide who speaks English very well.

Geweldige rondleiding met een zeer aardige gids. Geweldige locatie met heerlijk eten gekozen. Veel interessante informatie en geweldige fotomomenten.