Kies data

Dufferin Islands Nature Area

Dufferin Islands Nature Area: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

1. Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

Profiteer van de ophaalservice van alle hotels in het centrum van Toronto of Toronto Pearson Airport en reis vervolgens met een klimaatgestuurde minibus naar Niagara Falls. Luister naar een informatief commentaar over de geschiedenis van het gebied en de rol van de inheemse bevolking, en ontdek waarom de geografie het Niagara-schiereiland zo uniek maakt. Bij aankomst in Niagara Whirlpool, verwonder je je over een van de meest gewelddadige stroomversnellingen met wit water in Noord-Amerika. Klim vervolgens aan boord van de Hornblower om de kracht, energie en majesteit van Niagara Falls van dichtbij te ervaren tijdens de boottocht "Voyage to the Falls". Laat je betoveren door de hoogte van de Horseshoe Falls en de hoeveelheid water die uit de kam naar beneden stort. Reis langs de Niagara Parkway om de kracht van de Niagara-rivier te zien terwijl deze zich voorbereidt om over de watervallen te storten. Geniet onderweg van het schilderachtige landschap van de Dufferin-eilanden. Krijg wat vrije tijd bij Niagara Falls voor het diner of om Clifton Hill en andere attracties te bezoeken. Kijk vol ontzag wanneer de schemering aanbreekt en de grote cataracten worden verlicht in een veelheid aan kleuren. Kies voor een rondleiding met diner en dineer in het Sheraton on the Falls Hotel. Geniet van het Fallsview Buffet en geniet van een panoramisch uitzicht op de Niagara Falls die 's avonds verlicht zijn. Vertrek uit Niagara Falls en reis terug naar Toronto waar je bij aankomst wordt afgezet bij je hotel.

Niagara, Canada: Winterfestival van lichtwandeling

2. Niagara, Canada: Winterfestival van lichtwandeling

Ervaar het 40e Niagara Falls Winter Festival of Lights tijdens een ontspannen wandeltocht langs de Canadese kant van de Niagara Falls tussen de pittoreske Dufferin-eilanden en de majestueuze Niagara Falls. Ontdek de hele stad omgetoverd tot een Winter Wonderland. Ontmoet je gids bij de Dufferin Islands-hut en begin aan een wandeling door het gebied. Bewonder de pittoreske paden en laat je verblinden door meer dan levensgrote displays en weelderige bomen gehuld in licht. Kijk hoe de driedimensionale verlichting van dieren in het wild de opwinding van het 40e Niagara Falls Winter Festival of Lights vergroot. Kom in de vakantiestemming terwijl je de oogverblindende weergave van kerstbomen, gigantische ornamenten, ijsberen, elanden en meer bewondert, gemaakt van miljoenen fonkelende lichtjes. Loop door de eilanden en volg je gids langs de route van het Winterfestival om het Table Rock Welcome Centre te zien. Genesteld tegen de prachtige achtergrond van Canadian Horseshoe Falls, is deze halte ideaal voor groepsfotomomenten. Ga vervolgens naar Queen Victoria Park, dat vaak "een kroonjuweel van Niagara Falls" wordt genoemd. Sta versteld van de lichtgevende winterse dieren in dit park, zoals de gigantische ijsberen en elanden, en geniet van de aanblik van de stralende watervallen in de omgeving langs de Niagara Parkway. Beëindig de tour bij het laadgebied van de Hornblower in het hart van het toeristische district van Niagara aan de voet van Clifton Hill. Voel je vrij om vanaf daar verder te gaan met het verkennen van de prachtige stad Niagara Falls.

Niagara Falls: Winter Lights Tour met helikoptervlucht

3. Niagara Falls: Winter Lights Tour met helikoptervlucht

Vier de schoonheid van de winter met deze begeleide vakantietour in Niagara Falls, inclusief het Winter Festival of Lights, een helikoptervlucht rond de watervallen, een diner in Table Rock House Restaurant en een tentoonstelling in de Illumination Tower. Zie hoe de hele stad verandert in een winterwonderland. Begin uw nacht met een pick-up van uw hotel in het centrum van Niagara Falls. Ontmoet je gids en rijd in het comfort van een verwarmd Mercedes Metris-busje. Ga vervolgens op weg naar je eerste feestelijke ervaring met meer dan 3 miljoen lichten en 75 verlichtingsdisplays. Bewonder de stad in het donker terwijl je over de parkway en door de Dufferin-eilanden rijdt om het Winter Festival of Lights te zien. Volg de festivalroute en ontdek bij elke bocht meer dan levensgrote displays, van een 3D-eland tot een gigantisch peperkoekhuis. Geniet van de kerstshow van verlichte kerstbomen, gigantische ornamenten, ijsberen en meer, gemaakt van miljoenen fonkelende lichtjes die je zintuigen zullen verblinden en vakantievreugde zullen verspreiden. Op vrijdag en zaterdag kun je vuurwerk vangen dat bijdraagt aan de sprankeling van het evenement. Maak vervolgens een helikoptervlucht rond de Niagarawatervallen en de kloof aan de Canadese kant. Bewonder hoe de watervallen en de omgeving tot leven komen met kleurrijke lichten en beelden, vooral tijdens de feestdagen met het Winter Festival of Lights aan de gang. Trakteer uw smaakpapillen vervolgens op een 3-gangen Fallsview-diner in Table Rock House Restaurant. Proef lokaal geproduceerde en internationaal geïnspireerde gerechten met een ongelooflijk uitzicht op de ijzige Horseshoe Falls vlak naast je. Na een stevige maaltijd volg je je gids naar de Illumination Tower om getuige te zijn van de watervallen verlicht tegen de nachtelijke hemel, getransformeerd in een veelkleurig meesterwerk van water en licht. Krijg ook de mogelijkheid om de lichten te bedienen. Kies enkele feestelijke kleuren om toe te voegen aan de vrolijke sfeer. Tot slot ontvangt u een certificaat "I Lit Up Niagara Falls" als aandenken aan deze exclusieve ervaring voordat u terugkeert naar uw hotel.

Vanuit Niagara, VS: Canadese tour met krachtcentrale en tunnel

4. Vanuit Niagara, VS: Canadese tour met krachtcentrale en tunnel

Leer alles over hoe Niagara Falls Noord-Amerika aandrijft met deze tour gericht op de hydro-elektrische elementen. Profiteer van commentaar van je chauffeur en gids en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de Canadese kant tijdens deze dagtrip vanuit Niagara Falls, New York. Vertrek vanuit Niagara Falls, VS, en steek de Rainbow Bridge over naar Canada. Vang je eerste blik op alle drie de donderende watervallen. Kom meer te weten over hoe de kracht van deze watervallen is aangewend om schone hydro-elektrische energie op te wekken en veel delen van Noord-Amerika te 'elektrificeren'. Bewonder de schoonheid van de omliggende regio bij de Floral Clock, de Dufferin-eilanden en vanaf het uitkijkpunt van de Skylon Tower. Verken de 2200 meter hoge tunnel bij het Power Building en kijk recht omhoog naar de machtige Horseshoe Falls. Geniet van een praktische, multi-zintuiglijke ervaring in de Power Station terwijl je meer te weten komt over hydro-elektrische energie. Voor rondleidingen die 's avonds plaatsvinden, beleef je de meeslepende Currents-lichtshow, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf deel uitmaakt van het natuurwonder.

Van Niagara Falls, VS: Canadese zijtour met toegangskaarten

5. Van Niagara Falls, VS: Canadese zijtour met toegangskaarten

Begin aan een leuk avontuur aan de Canadese kant van de Niagarawatervallen. Bekijk de hoogtepunten van de natuur, evenals bezienswaardigheden langs de weg die de geschiedenis van de watervallen vormgeven. Ontspan later met drop-off in uw hotel. Begin je tour met ophalen rechtstreeks vanuit je hotel in Niagara Falls, New York voordat je de Rainbow Bridge oversteekt naar Canada. Eenmaal daar is je eerste stop de Skylon Tower. Ga 520 voet omhoog in een glazen lift naar het observatiedek waar je wordt getrakteerd op een ongelooflijk panoramisch uitzicht. Geniet van de aanblik van alle drie de Niagara-watervallen, inclusief Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls en de American Falls. Vanaf de Skylon Tower heeft u ook uitzicht op de Niagara-rivier en de omgeving. Daal vervolgens 125 voet af om grotachtige tunnels achter de watervallen te verkennen bij Journey Behind the Falls. Ervaar een traktatie voor de zintuigen als je de watervallen hoort en voel hoe ze je ook nevelen. Geniet van meer fotomomenten op twee verschillende observatiedekken vanuit de tunnels. Stap dan aan boord van de Hornblower Niagara Cruises-boottocht (seizoensgebonden, alleen in mei - oktober, vervangen door toegang tot Niagara's Fury and Butterfly Conservatory in de wintermaanden). Vaar rond de Niagara-kloof en kom zo dicht mogelijk bij de watervallen. Verwacht tijdens deze boottocht de verfrissende mist op je huid te voelen - maar maak je geen zorgen, je krijgt een recyclebare regenponcho. Ten slotte neemt je gids je mee op een autorit met commentaar door de stad, waar je meer te weten komt over Niagara's rijke geschiedenis en verschillende geografie. Bezoek verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Dufferin-eilanden, de International Control Dam, de Old Scow, Whirlpool Rapids en de Floral Clock. Aan het einde van je Niagara Falls-tour brengt je gids je terug naar je hotel.

Overzicht activiteiten in Dufferin Islands Nature Area

Wil je alle activiteiten in Dufferin Islands Nature Area ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.