Dugi Otok

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dugi Otok

Wil je alle activiteiten in Dugi Otok ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dugi Otok

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 372 beoordelingen

Super tocht met dolfijnen als extraatje:-).

Erg aardige schipper die ons erg thuis liet voelen op zijn zeilboot. Het was praktisch een priveboot want naast ons gezin nog 2 andere gasten. We zagen dolfijnen en de schipper nam echt de tijd om onze kinderen daar van te laten genieten. Deels op de motor en deels zeilend met de mooiste uitzichten. Snorkelen in de baai (2e stop) was lekker rustig. Als je geen massale groep wil en ook echt wil zeilen is dit de perfecte trip. Stop bij het zoutmeertje had van ons niet zo gehoeven.

Daniel is een super gids. Heel fijne man, voor mij zijn de kornati eilanden op zich niet de moeite waart, dit is natuurlijk persoonlijk. Ook de tussenstop op het eiland is niet veel. Wel hele ervaring om eens te zeilen. Wil je dus een dagje op zee dan is dit zeker een aanrader voor rust en toch de eilanden eens gezien te hebben. Verwacht niet dat je op het dek kan zonnen want daar is helemaal niet veel plaats!

Ongelofelijk aanrader met mooi overzicht van eilanden en kusten

Heel vlotte booking waarbij dank aan speed boat zadar om het op zo een korte termijn toch te regelen met een zeer aangename en deskundige skipper Luka die zeer onderhoudend was en ons zowel visueel als culinair op de juiste plekken bracht Zeer aangename dag voor ons gezin om op een aangename manier zadar en eilanden te keren kennen ver weg van het toerisme Een aanrader

Lekker relaxed boottochtje naar het Kornati NP met 2 uur vrije tijd om de kliffen en het zoutmeer te bezoeken.

Nogmaals hartelijk dank aan Filip en Bruna voor deze onvergetelijke dag en jullie hartelijkheid !!!