Dingen om te doen Dunedin

Dunedin: De beste dingen die je niet wil missen

Otago-schiereiland: rondleiding door het Royal Albatross Centre

1. Otago-schiereiland: rondleiding door het Royal Albatross Centre

Begin je tour met een educatieve video van 10 minuten die je inzicht geeft in de aard en levensduur van deze gigantische vogel. Tijdens de video geeft je deskundige gids commentaar over de albatros en wat informatie over het Royal Albatross Centre. Begin je klim de heuvel op met uitzicht op de oceaan en het Otago-schiereiland, naar het exclusieve observatorium in het natuurreservaat waar je tijdens hun broedcyclus reuzenalbatrossen kunt zien terwijl ze het hof maken, eieren leggen en enorme donzige kuikens grootbrengen. Lees meer over de inspanningen van het team om de albatroskuikens te beschermen. Het centrum wordt gerund door een non-profit instandhoudingstrust met vergoedingen die teruggaan naar een reeks projecten langs het Otago-schiereiland. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van de omgeving, kun je kiezen voor de 1,5 uur durende Albatross Centre Wildlife & Fort Taiaroa Tour.

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

2. Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Bezoek de oudste operationele brouwerij in Nieuw-Zeeland en de enige locatie met een historische brouwvloer en ultramoderne brouwerij op dezelfde locatie. De brouwerij is de spirituele thuisbasis van het grootste biermerk van Nieuw-Zeeland en trekt tot 20.000 bezoekers per jaar om de "Pride of the South" te ervaren; als een van de populairste toeristische attracties van Dunedin. Geniet van meer dan 144 jaar brouwgeschiedenis terwijl een gids je meeneemt door een interactieve brouwerijtour. Leer meer over de geschiedenis van dit Dunedin-pictogram terwijl je de brouwerij van boven naar beneden verkent met je gids. Onderweg leer je over de kerningrediënten die in de bekroonde bieren worden verwerkt. Je zult ook horen over het ultramoderne brouwproces dat tegenwoordig wordt gebruikt. De tour eindigt met een proeverij, waar je kunt genieten van biermonsters terwijl je deskundige gidsen je door de verschillende stijlen en smaken in het assortiment vertellen. Onze brouwerijwinkel heeft een uitgebreide collectie Speight's merchandise en de kelderdeur biedt de mogelijkheid om vers bier rechtstreeks bij de brouwerij te kopen - een unieke kans om een smakelijk souvenir mee te nemen. Goed van je maat

Dunedin Self-Guided Audio Tour

3. Dunedin Self-Guided Audio Tour

Download een levendige MP3 self-guided audiotour in combinatie met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Geniet van het cultureel rijke geschiedenis in de stad Dunedin, waar het eerst werd ontdekt door de Schotse pioniers. Deze stad is heel erg als hoofdstad van Edinburgh in Schotland en beschikt over vele historische gebouwen en een aantal van de steilste straten in Nieuw-Zeeland en is de thuisbasis van de steilste straat ter wereld. In deze audiotour, zie je prachtige kathedralen zoals Anglicaanse St Paul's Cathedral en u in staat om te ontspannen in de rustige Chinese Garden zal zijn en getuige zijn van de prachtige Vlaamse stijl Old Railway Station, dat Nieuw-Zeeland meest gefotografeerde gebouw. U ziet ook de beroemde Octagon van de stad, de First Church of Otago, het Justitiepaleis, de Otago Settler's Museum, en de Speights Brewery. Optionele toevoegingen zijn St Josephs Cathedral, St Dominic's Priory en de Fortune Theater als je tijd hebt. Uw tour. Uw weg.

Momona Airport: enkele reis privétransfer naar Momona

4. Momona Airport: enkele reis privétransfer naar Momona

Geniet van een handige privétransfer van Dunedin International Airport, bekend als Momona Airport, naar je bestemming in Momona. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning. Uw chauffeur wacht op u buiten de luchthaventerminal. Ervaar een comfortabele reis in een voertuig met airconditioning rechtstreeks vanaf de luchthaven. Reis gemakkelijk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over last-minute zoeken.

Topbezienswaardigheden in Dunedin

Veelgestelde vragen over Dunedin

Welke topattracties zijn een must-see in Dunedin?

De topattracties in Dunedin zijn:

Sitemap Dunedin

Wil je alle activiteiten in Dunedin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.