Wat je niet wil missen in Dunedin

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

1. Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Bezoek de oudste operationele brouwerij in Nieuw-Zeeland, en de enige locatie met een historische brouwvloer en ultramoderne brouwerij op dezelfde locatie. De brouwerij is de spirituele thuisbasis van het grootste biermerk van Nieuw-Zeeland en trekt tot 20.000 bezoekers per jaar om de "Pride of the South" te ervaren; als een van de populairste toeristische attracties van Dunedin. Geniet van meer dan 144 jaar brouwgeschiedenis terwijl een gids je meeneemt door een interactieve brouwerijtour. Leer meer over de geschiedenis van dit Dunedin-pictogram terwijl je de brouwerij van boven naar beneden verkent met je gids. Onderweg leer je over de belangrijkste ingrediënten die in de bekroonde bieren passen. Je hoort ook over het ultramoderne brouwproces dat tegenwoordig wordt gebruikt. De tour eindigt met een proeverij, waar je kunt genieten van proefjes van het bier terwijl je deskundige gidsen je door de verschillende stijlen en smaken in het assortiment leiden. Onze Brewery Shop biedt een uitgebreide collectie Speight's koopwaar en de Cellar Door biedt de mogelijkheid om vers bier rechtstreeks bij de brouwerij te kopen - een unieke kans om een smaakvol souvenir mee te nemen.

Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

2. Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

Ontmoet je gids om 9.00 uur in Port Chalmers, vanwaar je kunt genieten van een mooie rit van 20 minuten met fotostops naar Dunedin City. Maak de eerste stop bij 's werelds steilste straat en besteed ongeveer 10 minuten aan het begrijpen van deze extreme locatie. Ga vanaf daar naar het uitkijkpunt van Signal Hill, dat een prachtig panorama biedt over Dunedin en de omgeving. Maak vervolgens een korte begeleide wandeling door de bovenste botanische tuin om een verscheidenheid aan planten en inheemse Nieuw-Zeelandse vogels te bekijken. Rij door een van de oudste begraafplaatsen van Dunedin waar de familie William Larnach en Thomas Bracken begraven liggen, terwijl je alles hoort over hun roem. Stop later bij de oudste universiteit van Nieuw-Zeeland, Otago University. Rijd door de belangrijkste winkelstraat, George Street en Octagon, die het hart van de stad vormen. Stop vervolgens om een van de mooiste kerken te bekijken, de First Church of Otago voordat je het prachtige treinstation van Dunedin bezoekt en alles hoort over hoe druk het vroeger was. Na het bezichtigen van de stad kunt u achterover leunen om te genieten van het meest adembenemende landschap van het schiereiland Otago via Highcliff Road met een aantal geweldige fotostops. Na een mooie rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland, het Royal Albatross Centre, en geniet je van wat vrije tijd om wat hapjes en drankjes te halen in het mooie café. Je kunt ook buiten op verkenning gaan, naar het strand lopen om zeehonden op rotsen of in het water te spotten, koninklijke albatrossen zien glijden als het hard genoeg waait, en genieten van het uitzicht op de oceaan en de vuurtoren. Na een pauze op het schiereiland Otago rijd je via een lage weg om te genieten van een ander landschap langs de haven. Keer later terug naar Port Chalmers of blijf in de stad om wat te winkelen voordat je op eigen gelegenheid terugkeert naar de haven. U kunt uw tour ook upgraden met een cruise van 1 uur over dieren in het wild, zodat u meer kunt leren terwijl u de unieke zeedieren van het schiereiland Otago bekijkt.

Dunedin: schiereiland Otago met begeleide pinguïntour

3. Dunedin: schiereiland Otago met begeleide pinguïntour

Ontmoet de gids om 9:00 uur in Port Chalmers en geniet van een mooie rit van 20 minuten met fotostops naar Dunedin City. De eerste stop is bij 's werelds steilste straat, waar je ongeveer 10 minuten zult doorbrengen. Volg deze halte en geniet van een panoramisch uitzicht over Dunedin en de omgeving vanaf het uitkijkpunt Signal Hill. Begin met het verkennen van de belangrijkste hoogtepunten van Dunedin met een bezoek aan de botanische tuinen om meer te weten te komen over de grote verscheidenheid aan planten en vogels in de regio. Rij door een van de oudste begraafplaatsen van Dunedin waar enkele van de beroemdste figuren van Nieuw-Zeeland, waaronder William Larnach en Thomas Bracken, begraven liggen. Stop bij de oudste universiteit van Nieuw-Zeeland, de Otago-universiteit. Bezoek een van de mooiste kerken van Nieuw-Zeeland, de First Church of Otago en leer meer over het treinstation van Dunedin en het historische belang ervan. Nadat je de bezienswaardigheden van Dunedin hebt gezien, geniet je van het adembenemende landschap van het schiereiland Otago via Highcliff Road met enkele fotostops. Stop na ongeveer 1 uur aan het einde van het schiereiland, Penguin Place. Dit is een privéreservaat van 's werelds zeldzaamste pinguïns, de geeloogpinguïn. Geniet van een begeleide wandeling door het reservaat om alles te weten te komen over deze bedreigde pinguïns en kijk of je ze in het rehabilitatiecentrum of in het reservaat kunt bekijken. Door deel te nemen aan de tour steun je een enorm natuurbeschermingsproject om geeloogpinguïns te beschermen en hun uitsterven te helpen stoppen. Na een pauze rijd je via een lage weg om te genieten van een ander uitzicht op het landschap langs de haven. Je keert om 14:00 uur terug naar Port Chalmers, of je kunt in de stad blijven om wat te winkelen en op eigen gelegenheid terug te keren naar Port.

Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

4. Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

Verken de meest fascinerende kleine stad van Nieuw-Zeeland vanuit het comfort van een moderne, ruime minibus. Je deskundige lokale gids begeleidt je van de hoge torenspitsen naar de uitgestrekte stranden en vertelt je onderweg over de fascinerende geschiedenis en natuurlijke wereld van de stad. Verover de steilste straat ter wereld en bewonder het wereldberoemde treinstation van Dunedin, terwijl je het prachtig bewaard gebleven historische centrum verkent. Maak vervolgens een ontspannen rit langs de schilderachtige "baaiweg", waar u de prachtige natuur, ruige kustlijnen en uitgestrekte uitzichten van het Otago-schiereiland, bekend als de natuurhoofdstad van Nieuw-Zeeland, tegenkomt. Ervaar de hoogtepunten van Dunedin comfortabel met een deskundige lokale gids, voordat je wordt afgezet op de door jou gekozen locatie.

Dunedin: distilleerderijtour met Gin & Spirit-proeverij

5. Dunedin: distilleerderijtour met Gin & Spirit-proeverij

Ontdek de geheimen van No8 ambachtelijke sterke dranken. Julien is de gekke goeroe achter de geesten. Hij is de distillatie van drie generaties distillatie. Luister naar de verhalen achter No8's 4e generatie distilleerder, terwijl je door de distilleerderij wordt geleid om het proces te zien van het maken van onze fijne gins, rum en likeuren in Otepoti | Dunedin. Bij No8 Distillery staat duurzaamheid centraal bij elke beslissing die we nemen. Van de lancering van ons wildassortiment biologische sterke dranken gemaakt van 100% lokale NZ-producten tot het foerageren naar unieke plantaardige producten zoals Horopito, Tarata en Kawakawa, we zetten ons in om onze impact op het milieu in elke fase van het bedrijf te verminderen Eindig aan het einde van de rondleiding door de distilleerderij met het proeven van 8 verschillende bekroonde sterke dranken om die smaakpapillen op gang te brengen.

Van Dunedin: Royal Albatross Centre & Otago Peninsula Tour

6. Van Dunedin: Royal Albatross Centre & Otago Peninsula Tour

Ervaar Dunedin en Otago Peninsula tijdens een kleine groepsreis met veel flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Begin je reis door je gids te ontmoeten tussen 9.00 - 9.30 uur op 2 ontmoetingspunten in Dunedin en Port Chalmers. Geniet vervolgens van een mooie rit van 20 minuten met fotostops rond Dunedin City. Enkele hoogtepunten zijn 's werelds steilste straat, uitkijkpunten en een wandeling door de botanische tuinen. Na de stadsbezichtiging kunt u achterover leunen om te genieten van het meest adembenemende landschap van Otago Peninsula langs Highcliff Road met verschillende stops voor fotomomenten. Na je mooie rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland bij The Royal Albatross Centre. Hier dompel je jezelf onder in een rondleiding van 1 uur om alles te leren over Royal Albatross - een van 's werelds grootste zeevogels. De tour begint met een korte introductie over de Royal Albatross, waarna een korte wandeling een lichte helling opgaat naar het uitkijkplatform om de broedkolonie Royal Albatross te bekijken. Na een pauze op het schiereiland Otago, rijdt u over een lage weg om te genieten van een ander landschap, langs de haven. Daarna wordt u teruggebracht naar het ontmoetingspunt om de rest van uw middag te genieten.

Emerson's brouwerijtour

7. Emerson's brouwerijtour

Of je nu van wetenschap, geschiedenis, machines of (hoogstwaarschijnlijk) bier houdt, de brouwerijtour van Emerson is een must in Dunedin. De rondleiding geeft je een kijkje achter de schermen bij onze ultramoderne 5000L-brouwerij en 1200L-werkplaats. We nemen je mee door elke stap van het brouwproces, van de moutkamer tot de fermentatie, het bottelen en vooral het proeven. En alsof dat nog niet genoeg is, doe je het allemaal in een aantrekkelijk, goed zichtbaar vest. Rondleidingen duren ongeveer een uur, maar u kunt het proefblad in uw eigen tijd opeten.

Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

8. Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Nieuw-Zeeland zorgeloos met een handig eSIM-gegevenspakket. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in Nieuw-Zeeland. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal. Kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en, indien nodig, opwaarderen door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking onmiddellijk volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): 3gnet Info lokale operator: Nieuw-Zeeland: 2Graden Australië: Optus

Dunedin Self-Guided Audio Tour

9. Dunedin Self-Guided Audio Tour

Download onze app of een levendige mp3-zelfgeleide audiotour gecombineerd met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Geniet van de cultureel rijke geschiedenis in de stad Dunedin, waar het voor het eerst werd ontdekt door Schotse pioniers. Deze stad lijkt veel op Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, en heeft veel historische gebouwen en enkele van de steilste straten van Nieuw-Zeeland, en is de thuisbasis van de steilste straat ter wereld. Tijdens deze audiotour zie je prachtige kathedralen zoals St Paul's Anglican Cathedral en kun je ontspannen in de rustige Chinese tuin en getuige zijn van het prachtige oude treinstation in Vlaamse stijl, het meest gefotografeerde gebouw van Nieuw-Zeeland. Je ziet ook de beroemde Octagon van de stad, de First Church of Otago, de rechtbanken, het Otago Settler's Museum en de Speights Brewery. Optionele toevoegingen zijn St Josephs Cathedral, St Dominic's Priory en het Fortune Theatre als je tijd hebt. Jouw rondleiding. Op jouw manier.

Dunedin: Gin & Spirit-proeverijtour

10. Dunedin: Gin & Spirit-proeverijtour

Ontdek de wereld van verfijnde sterke dranken bij No8-distilleerderij, een must tijdens een bezoek aan Dunedin. Ervaar 5 bekroonde sterke dranken gemaakt van 100% lokale NZ-producten, tot foerageren naar unieke botanische producten zoals Horopito, Tarata en Kawakawa Bij No8 Distillery staat duurzaamheid centraal bij elke beslissing die we nemen en we zetten ons in om onze impact op het milieu in elke fase van het bedrijf te verminderen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Dunedin

Dunedin
12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Dunedin

Meer zien

Andere activiteiten in Dunedin

Wil je alle activiteiten in Dunedin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.