Dagtocht

Vanuit Dublin: excursie Game of Thrones

Vanuit Dublin: excursie Game of Thrones

Vanaf € 55 per persoon

Reis door het ruige landschap van het noorden, bezoek locaties waar een aantal van de bekendste scènes uit Game of Thrones werden gefilmd. Krijg van je gids te horen wat er op elke locatie gebeurde en draag zelf realistische kostuums van Game of Thrones.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bezoek locaties waar een aantal van de bekendste, bloedstollende scènes uit Game of Thrones werden gefilmd
 • Luister naar je deskundige gids, die verhalen uit de Ierse mythologie en werkelijkheid vertelt, die deze locaties zo buitenaards en betoverend maken
 • Laat je droom om van de serie deel uit te maken waar worden, door je als je favoriete personage te verkleden
Volledige beschrijving
Bekijk, tijdens deze excursie van een dag, met eigen ogen het prachtige landschap uit de wereldberoemde HBO-serie, Game of Thrones. Je eerste halte is Carnlough, het bijzondere dorp aan de kust, dat als decor voor een aantal van de meest dramatische scènes uit de serie diende. Ga dan naar Cushendun Caves, dat op de achtergrond van schepen die vanuit Westeros vaarden te zien was en ook de locatie van de grotten was, waar Melisandre in seizoen 2 van een moorddadige schaduwbaby bevalt. Dit is ook de plaats waar Jamie Lannister in seizoen 8 voor het laatst vocht in een tevergeefse poging om Cersi te redden.   Je volgende halte is Larrybane Quarry, dat in zowel seizoen 2 als 6 een grote rol heeft gespeeld—je gids zal je op de vele scènes wijzen die je op deze locatie kunt herkennen. Krijg een lunchpauze bij Fullerton Arms, een hotel waar veel van de acteurs tijdens het filmen verbleven. Bekijk de thematische eetkamer met een eigen Iron Throne.   Ga vervolgens naar het kleine dorpje Ballintoy, waar buitenopnames van Pyke werden gemaakt en waar Theon Greyjoy uit Winterfell terugkeert om de onderhandelingen met zijn vader te beginnen. Aangezien dit gebied moeilijk toegankelijk is, kun je er zeker van zijn dat je van een rustige excursie, zonder grote bussen, kunt genieten. Bezoek de Giant's Causeway, die 50 à 60 miljoen jaar geleden door een enorme vulkaanuitbarsting is ontstaan, waarbij 40.000 in elkaar grijpende basaltblokken tot 12 meter hoog werden gevormd. Bekijk het Huis van Greyjoy, kasteel Dunluce, dat op de top van steile kliffen op 30 meter boven de zee werd gebouwd. Krijg tot slot de Dark Hedges te zien; een mooie beukenlaan, die in de serie als de King's Road dienst deed.
Inbegrepen
 • Kostuums
 • Vervoer
 • Gids
 • Toegangskosten
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 18 jaar
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Buskantoor van Dublin, 59 O'Connell Street Upper, North City, Dublin

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tour begon in de ochtend en we werden hartelijk ontvangen door de gids (Anthony). Hij was in een ongelooflijk goed humeur en vertelde tijdens de reis interessante en grappige verhalen, die je, ongeacht het tijdstip van de tour, uitnodigden om te luisteren. Hij ging overal heen (zelfs op de meest gladde klif) en motiveerde ons allemaal om foto's te maken. Tijdens de busrit waren er de belangrijkste afleveringen van GOT en verder was alles trouw aan het motto. Deze tour is ook de moeite waard voor degenen die geen GOT-fans zijn en gewoon de landschappen van Noord-Ierland willen leren kennen met een uitzonderlijk getalenteerde en toegewijde gids en vooral veilige buschauffeur (Joe of John?). De aanbieder nam ook heel snel na het boeken contact met me op en was zeer betrouwbaar. Een duidelijke aanrader!

Verder lezen

5 maart 2020

Zeer goede ervaring met veel prachtige landschappen om te zien en plaatsen van culturen uit de serie. De gids Anthony dompelde ons onder en maakte de passages van GOT (zeer goede acteur) echt live en de chauffeur Dany deed ook veel mee. Sterk aanbevelen

19 september 2019

24 februari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 281307

Geselecteerde datum