Piazza del Duomo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Piazza del Duomo

Wil je alle activiteiten in Piazza del Duomo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Piazza del Duomo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 10.200 beoordelingen

Wie Milaan bezoekt, kan niet om de Duomo heen. Het is een prachtig en imponerend bouwwerk. We bezochten de kathedraal zonder (audio)gids maar dit was een bewuste keuze. Wie de kathedraal bezoekt, moet zeker ook even een kijkje nemen in de kelder waar de archeologische site is. We bezochten ook de dakterrassen en namen hiervoor de trap. Het dak van de kathedraal is nog meer een 'must do' dan de kathedraal zelf. We hadden het geluk dat het stralend weer was en dat maakt het ganse schouwspel van torentjes en beeldhouwwerken nog mooier.

We hadden het geluk dat deze fietstocht echt wel zeer privé was, nl. enkel voor mijn vriendin en ikzelf. We hadden Emilio als gids en hij deed dat schitterend. Met de fietstocht komt je op plaatsen waar je anders niet zo makkelijk komt. Emilio gaf heel veel tips, vooral op cultureel niveau. Zijn Engels is uitstekend, iets wat niet van alle Italianen kan gezegd worden.

Super uniek ervaring ! Spijtig dat er renovatiewerken waren. Als je niet goed te been bent wel de lift gebruiken ipv de trappen.

Super gids, duidelijk en met kennis van de geschiedenis. Tevens weetjes die je anders zouden ontgaan.

Fantastisch om op het dak te kunnen kijken en ook binnen is de Dom prachtig.