1. Zuid-Afrika
  2. KwaZoeloe-Natal
  3. Durban

2 nachten Big 5 Hluhluwe-iMfolozi & St. Lucia Safari

Product ID: 39241
Bekijk gallery
Onze 3-daagse / 2-nachten safari is onze meest populaire. Het omvat een Big 5-safari in Hluhluwe-iMfolozi, een reis naar St. Lucia en een boottocht met nijlpaarden en krokodillen.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 dagen
Begintijd 09:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Inclusief ophaalservice

Overal in Durban en omgeving, inclusief KSIA

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bezoek St. Lucia en het iSimangaliso Wetland Park, een werelderfgoed. Maak een cruise met Hippo & krokodilboot op de monding.
  • Bezoek het Endomeni Cat rehabilitatiecentrum. Interactie met Afrikaanse wilde kat, serval en caracal, evenals de zeer bedreigde cheetah.
  • Big 5 Safari in het Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve, het oudste reservaat in Afrika
Volledige beschrijving
Begin met ophalen na het ontbijt in Durban of de omgeving of KSIA en ga noordwaarts op de N2 snelweg. De eerste stop is het kleine, schilderachtige stadje St Lucia dat in het iSimangiliso Wetland Park valt. Dit park is uitgeroepen tot werelderfgoed. Hier ga je op een nijlpaard- en krokodilbootcruise. Kom van dichtbij en persoonlijk met deze prachtige beesten. Geniet van een lichte lunch in de stad (op eigen kosten). Bezoek het Endomeni Cheetah revalidatiecentrum. Hier krijg je de kans om met deze prachtige dieren te communiceren en meer te weten te komen over hun conservatie-strijd in Afrika.

Na de lunch ga je de hoek om naar je accommodatie voor de nacht. Nadat u zich 's avonds in uw en-suite accommodatie heeft gevestigd en zich opfrist, ontmoet u het kampvuur en geniet u van een braai (BBQ) diner. Wacht terwijl de bushbabies (een nachtelijke primaat) rondkomen voor de voedertijd.

De volgende dag is het vroeg opstaan terwijl je op pad gaat naar je Big 5 Safari in het Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve. Breng de hele dag door in het park op zoek naar alle dieren en vogels die worden aangeboden met uw hooggekwalificeerde gids. Koffie en thee worden verstrekt, samen met ontbijt en lunch. Beperkte versnaperingen zijn ook aanwezig.

Na je prachtige dag in het Afrikaanse paradijs, keer je terug naar het kamp voor wat broodnodige rust en een heerlijk diner. Geniet de volgende dag van een laatste ochtend game drive om hopelijk alles te zien wat je misschien hebt gemist of kies uit een reeks andere activiteiten. Ontbijt zal opnieuw worden verstrekt. Rond het middaguur ga je terug naar Durban of KSIA terwijl je de reis voltooit.
Inbegrepen
  • Begeleide transfers naar Zululand en Return - Alle reiskosten - 2 overnachtingen, 3-sterren lodge en-suite (upgrades beschikbaar) - Hippo en Croc bootcruise - Cheetah-centrum - Toegangsprijzen en volledige dagsafari - 2 diners, 2 ontbijt, snack lunch, evenals enkele versnaperingen en thee / koffie beschikbaar.
Niet inbegrepen
  • Fooien voor elke service die u ontvangt
  • alcohol
  • Maaltijden waar aangegeven
  • Optionele extra activiteiten

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie
Goed om te weten
- Zonnescherm en hoed
- Windbreker en jersey, vooral in de winter
- Camera en extra batterij
- Verrekijker (we hebben een kleine voorraad, maar het hebben van uw eigen is een plezier)

Vanaf € 826,13 per persoon

Georganiseerd door

Endless Summer Tours

Product ID: 39241