Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Durban: Private Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

Durban: Private Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

Vanaf US$ 258,78 per persoon

Ontdek de dieren in het wild en de natuur van het iSimangaliso Wetlands Park en het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve tijdens een privétour.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 12 uur
Begintijd 06:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Portugees, Grieks
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bekijk het prachtige iSimangaliso Wetlands Park
 • Wees getuige van een overvloed aan biodiversiteit
 • Ontdek een verscheidenheid aan dieren in het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve
Volledige beschrijving
Voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd iSimangaliso Wetlands Park uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika (UNESCO) en wordt het beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 kilometer aan bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare aan prachtige landschappen . Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1.000 krokodillen en een schat aan planten-, vogel- en dierenleven. Dieren in het park zijn leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en buffels. In de oceaan zijn er walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de karetschildpad.

Na de boottocht reist u naar het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Je ervaren gids zal je door het park leiden in een gesloten voertuig op zoek naar de diverse dieren in het wild en de Big 5 van Afrika, waaronder de leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn. Het reservaat ligt in het hart van Zululand, waar deze geweldige dieren door de bloeiende savanne zwerven. Opgericht in 1895, is dit het oudste park in Zuid-Afrika en is 98.000 hectare groot. Het park kent een enorme diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door heuvelachtige topografie. De lijst met dieren in het park is lang en gevarieerd. Hluhluwe, het noordelijke deel van het park, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren. Imfolozi Game Reserve ligt in het zuidelijke deel van het park. Tegenwoordig is het Hluhluwe Imfolozi Park wereldberoemd vanwege zijn inspanningen voor het beschermen van witte neushoorns en het Centenary Capture Center, dat verbeterde normen stelt voor het vangen van wild en duurzaam gebruik in Afrika.

Je gids stopt bij restaurant Hilltop Camp en geeft je tijd om bij te tanken en te ontspannen. Het restaurant bevindt zich op de top van de heuvel en geeft bezoekers de kans om te genieten van het landschap van de camping en de omliggende gebieden. Daarna ga je verder met je safari voordat je het park verlaat naar Durban.
Inbegrepen
 • Toegangsprijzen <br> • Professionele gids <br> • Hotel ophalen en wegbrengen
 • Ontbijt, lunch en andere snacks
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet een formulier met reisinformatie invullen
 • Temperatuurcontroles zijn verplicht

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het kantoor van de lokale leverancier in Gooderson Tropicana Hotel, 85 OR Tambo Parade, South Beach, Durban, 4001, Zuid-Afrika.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril
 • Zonnehoed
 • Zonnebrandcrème

Goed om te weten

 • Alle leeftijden welkom <br> Het is erg belangrijk om comfortabele kleding en schoenen te dragen <br> Duitse en Poolse talen kunnen tijdens het reserveren worden aangevraagd <br> Als u een rolstoelgebruiker bent, neem dan contact op met de lokale partner vóór de start van de tour
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
Sorteren op

Definitely worth it. they puck pick you up door to door if you're staying within 5 kilometers. Also our guide was very straightforward that we may not see any animals but we say all we wanted in 2 hours. The 12 hours include the time it takes to get to the park and return. Great having a guide as they talk with one another to find out where the animals are for the day.

Verder lezen

19 december 2019

Vertalen

nice to do both the boat and the Safari

25 januari 2020

Vertalen

Nous avons vu bcp de rhinocéros blancs et noirs , ce pour quoi nous étions venus Notre guide était très sympathique et connaissait très bien le parc

3 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 116773