1. Zuid-Afrika
 2. KwaZoeloe-Natal
 3. Durban
 4. Hluhluwe-Imfolozipark

Durban: Private Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

Product ID: 116773
Bekijk gallery
Ontdek de dieren in het wild en de natuur van het iSimangaliso Wetlands Park en het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve tijdens een privétour.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 12 uur
Begintijd 06:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Grieks, Portugees

Inclusief ophaalservice

Ophalen van centraal Durban. Ophalen van Richard's Bay op aanvraag.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bekijk het prachtige iSimangaliso Wetlands Park
 • Wees getuige van een overvloed aan biodiversiteit
 • Ontdek een verscheidenheid aan dieren in het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve
Volledige beschrijving
Voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd iSimangaliso Wetlands Park uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika (UNESCO) en wordt het beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 kilometer aan bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare aan prachtige landschappen . Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1.000 krokodillen en een schat aan planten-, vogel- en dierenleven. Dieren in het park zijn leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en buffels. In de oceaan zijn er walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de karetschildpad.

Na de boottocht reist u naar het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Je ervaren gids zal je door het park leiden in een gesloten voertuig op zoek naar de diverse dieren in het wild en de Big 5 van Afrika, waaronder de leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn. Het reservaat ligt in het hart van Zululand, waar deze geweldige dieren door de bloeiende savanne zwerven. Opgericht in 1895, is dit het oudste park in Zuid-Afrika en is 98.000 hectare groot. Het park kent een enorme diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door heuvelachtige topografie. De lijst met dieren in het park is lang en gevarieerd. Hluhluwe, het noordelijke deel van het park, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren. Imfolozi Game Reserve ligt in het zuidelijke deel van het park. Tegenwoordig is het Hluhluwe Imfolozi Park wereldberoemd vanwege zijn inspanningen voor het beschermen van witte neushoorns en het Centenary Capture Center, dat verbeterde normen stelt voor het vangen van wild en duurzaam gebruik in Afrika.

Je gids stopt bij restaurant Hilltop Camp en geeft je tijd om bij te tanken en te ontspannen. Het restaurant bevindt zich op de top van de heuvel en geeft bezoekers de kans om te genieten van het landschap van de camping en de omliggende gebieden. Daarna ga je verder met je safari voordat je het park verlaat naar Durban.
Inbegrepen
 • Toegangsprijzen
 • Professionele gids
 • Hotel ophalen en wegbrengen
Niet inbegrepen
 • Ontbijt, lunch en andere snacks

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het kantoor van de lokale leverancier in Gooderson Tropicana Hotel, 85 OR Tambo Parade, South Beach, Durban, 4001, Zuid-Afrika.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril
 • Zonnehoed
 • Zonnebrandcrème
Goed om te weten
• Alle leeftijden welkom
• Het is erg belangrijk om comfortabele kleding en schoenen te dragen
• Duitse en Poolse talen kunnen tijdens het reserveren worden aangevraagd
• Als u een rolstoelgebruiker bent, neem dan contact op met de lokale partner vóór de start van de tour
Spaar tot 10%

Vanaf € 205,14 € 184,62 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

ZULU SAFARIS

Product ID: 116773