Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Van Durban: St. Lucia Wetlands Private Boat Ride

Van Durban: St. Lucia Wetlands Private Boat Ride

Vanaf US$ 231,82 per persoon

Bezoek het iSimangaliso (Greater St Lucia) Wetlands Park, een UNESCO site, waar u deelneemt aan een boottocht activiteit en hebben de mogelijkheid om de krokodil te zien, samen met de Hippo, tijdens het kijken naar de zeearend.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Grieks, Portugees, Frans
Inclusief ophaalservice
Ophalen bij de Richards Bay Harbor Passenger Terminal.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
  • Neem een ​​2 uur boottocht
  • Zie nijlpaarden, krokodillen en vogels leven
  • Ontspan tijdens het kijken naar krokodillen zwemmen, samen met de boot
  • Geniet van een moment met de prachtige zeearend en vele andere vogels
Volledige beschrijving
De tour vertrekt vanuit Durban noordwaarts langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is de stad St. Lucia en de monding in het iSimangaliso Wetlands Park. Daar stapt u aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. De lokale gids informeert u over de geschiedenis van de reservaten en zijn ongelooflijke flora en fauna.
Het iSimangaliso Wetlands Park, voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 km bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied is de thuisbasis van een van de grootste populatie nijlpaarden in SA, naar schatting 1000 krokodillen en een rijkdom aan planten-, vogel- en dierenleven. Het park werd uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de rijke biodiversiteit, unieke ecosystemen en natuurlijke schoonheid die voorkomen in een relatief klein gebied. Dieren die in het park voorkomen zijn leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns, buffels en in de oceaan, walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de onechte karetschildpad.
Inbegrepen
  • Transport <br> • professionele gids <br> • Toegangsprijs
  • Lunch

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Draag comfortabele kleding en platte schoenen en neem zonnekop, zonnebrandcrème en een camera mee <br> Neem contact op met de lokale partner voor pick-ups buiten het aangewezen pick-up gebied <br> Duitse en Poolse talen kunnen worden aangevraagd <br> Als u een rolstoelgebruiker bent, neem dan contact op met de lokale partner vóór de start van de tour
Georganiseerd door

Product ID: 52858