Kies data

Düsseldorf Activiteiten in de openlucht

Düsseldorf Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: rondvaart over de rivier de Rijn

1. Düsseldorf: rondvaart over de rivier de Rijn

Düsseldorf heeft veel te bieden - niet alleen het carnaval. Maak kennis met de bezienswaardigheden van Düsseldorf aan boord van een schitterende rondvaart over de rivier. Ontdek de Duitse modestad op zijn best terwijl je heerlijk kunt ontspannen aan boord van de boot. Bewonder de ruïnes van de stad en raak onder de indruk van het panorama van de pittoreske oude stad. Je ziet volop leven aan de oevers als je voorbij het culturele en commerciële hart van het Rijnland vaart. De boot vertrekt vanaf een centrale locatie in het centrum van de stad, en tijdens de rondvaart kun je de mooie oevers van de Rijn in alle comfort bekijken. Tijdens de boottocht over de rivier de Rijn kun je een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water bewonderen. Aan boord van de boot kun je bij de bar tegen redelijke prijzen hapjes en drankjes bestellen.

Düsseldorf: stadstour met de Segway

2. Düsseldorf: stadstour met de Segway

Ontdek de hoogtepunten van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding door de oude stad en langs de oevers van de Rijn. Rijd over de Rheinkniebrücke naar de andere kant van de rivier en ontdek de weiden van de Rijn. Bewonder de skyline en geniet van je rit op de Segway.Steek de Oberkasselerbrücke over om terug te keren naar de andere kant van de Rijn. Bezoek de Tonhalle, die over de hele wereld bekend is vanwege zijn adembenemende architectuur uit de tijd van het expressionisme.  Daarna ontdek je de oude stad van Düsseldorf. Rijd door 's werelds langste bar en maak een korte tussenstop voor een proeverij van Altbier bij brouwerij 'Uerige'. Zoef langs het pittoreske Burgplatz vlak bij de Rijn en ga door naar de Medienhafen.Vang een glimp op van het Federale Staatsparlement van Noordrijn-Westfalen, kom langs de architectonisch zeer interessante Medienhafen en eindig bij de wereldberoemde Königsallee.

Düsseldorf: biertour Altstadt & Altbier

3. Düsseldorf: biertour Altstadt & Altbier

Samen met een gids neem je een kijkje achter de schermen van de in mythe en traditie gehulde hoofdstad van Noordrijn-Westfalen. Bekijk de hotspots van de oude stad, ervaar de unieke sfeer en proef een van de culinaire specialiteiten: het beroemde Düsseldorf Altbier. De gids kan je veel vertellen over de geschiedenis van de stad en geeft je bovendien een stoomcursus Düsseldorfs Platt – het lokale dialect. Kom meer te weten over de historische gebouwen, de Franse invloeden in de stad en de geheime recepten. Je wordt natuurlijk ook ingewijd in de achtergrond van de traditionele rivaliteit tussen buursteden Düsseldorf en Keulen. Deze perfecte mix van informatie en entertainment brengt je van de ene highlight naar de andere. Verken plekken en verhalen die voor locals veel betekenen. Zo ontdek je dat de loopbaan van veel dichters, schilders en zelfs pop- en punkmuzikanten in deze stad aan de Rijn is begonnen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Wateractiviteiten
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Heerlijk tochtje over de Rijn. Relaxt, en je ziet de stad vanaf het water.leuke onderbreking tijdens het wandelen en struinen door Düsseldorf.

De boottocht was erg leuk en de duur was precies goed. We kregen letterlijk een ander beeld van de stad.

Het was leuk om een uurtje bij Rein te doen met KD. Het bier is ook bijzonder lekker

Schip was groot en alles te zien door beglazing. Enorm veel genoten.

Goed om een uurtje te genieten op het water en een glaasje Sekt.