Datums kiezen

DüsseldorfVoor het hele gezin

Düsseldorf Voor het hele gezin: onze aanbevelingen

Düsseldorf: hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

1. Düsseldorf: hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Düsseldorf in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeltocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Download de speurtochttour op je mobiele apparaat, open de app en ga naar het startpunt om je citygame-avontuur te beginnen. Gebruik de mobiele app en de geïntegreerde kaart om door Düsseldorf te navigeren en onderweg 10 van de populairste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Bij elke stop leer je meer over de attractie en los je een locatiegebaseerd raadsel op. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Bezoek Martin-Luther-Platz, de unieke Triton-fontein en de Kunsthalle Düsseldorf. Ga verder naar de kerk van St. Andreas en de St. Lambertuskerk. Bekijk het Stadterhebungsmonument, de Burgplatz, de Marktplatz, het oude stadhuis en de Rheinuferpromenade. Begin je wandeltocht wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om later verder te gaan of bewaar de rest voor een andere dag.

Mettmann: toegangsbewijs Neanderthal Museum

2. Mettmann: toegangsbewijs Neanderthal Museum

Dompel jezelf onder in de wereld van de menselijke evolutie in het Neanderthal Museum in Mettmann, niet ver van de plek waar de wereldberoemde Neanderthaler meer dan 160 jaar geleden werd gevonden. Leer het verhaal van de mensheid vanaf het begin in de Afrikaanse savannes vier miljoen jaar geleden tot heden. Stap binnen in dit moderne museum en ontdek de fascinerende wereld van het stenen tijdperk in een permanente multimediatentoonstelling. Ontmoet onze voorouders, evenals de schattige mammoetbaby, en luister naar informatieve inzichten via de meegeleverde audiogids. Laat de kinderen zich uitleven op Europa's grootste speelplaats uit de steentijd, ontmoet de bizons in het IJstijddierenpark of maak een wandeling over de kunstroute. Verken de Höhlenblick-toren om een virtuele ijstijdwereld te vinden op dezelfde hoogte als de verloren ontdekkingsgrot. Luister langs het pad naar de toren naar verhalen van ooggetuigen uit de geschiedenis die het dal hebben meegemaakt en bekijk bij de rotsformatie Rabenstein de vindplaats. Ervaar het dak van de toren, ontworpen om eruit te zien als het schedeldak van de Neanderthaler, staar naar levensgrote Neanderthalerbotten, maak deel uit van de Neanderthalerbegrafenis in een 360º-video, neem een kortere weg door de klimtunnel op 20 meter boven de grond en dwaal door de turbulente geschiedenis van de vallei.

Düsseldorf: Kaiserswerth Past & Present City Discovery Game

3. Düsseldorf: Kaiserswerth Past & Present City Discovery Game

Ontdek de wijk Kaiserswerth in Düsseldorf met deze interactieve zelfgeleide ervaring. Verken in je eigen tempo terwijl je 12 raadsels oplost in een game die op je telefoon wordt gespeeld. Bewonder de barokke architectuur, passeer kasteelruïnes en bekijk de indrukwekkende basiliek van St. Suitbertus. Nieuwsgierige feiten: Kom meer te weten over de stad, ontdek de geheimen van de belangrijkste bezienswaardigheden en leer over merkwaardige feiten die je nergens anders zult lezen. Vind monumenten en verborgen geheimen: Onze lokale maker creëerde een interactieve wandeling door de stad. Cryptische aanwijzingen laten je door de straten van de stad kronkelen en nodigen je uit om op details te letten die je normaal gesproken niet opmerkt. Zodra je bij de volgende halte bent aangekomen, moet je een vraag oplossen: open je ogen en geest en gebruik je locatie om het juiste antwoord te vinden! Genieten: Tijdens deze ontdekkingstocht leer je de stad van een andere kant kennen. Zelfs de lokale bevolking ontdekt nieuwe feiten terwijl ze geheime stadspaden volgen! Je uitdaging begint op het centrale plein in Klemens Viertel. Elk raadsel brengt je van de ene verborgen locatie naar de volgende. Je ontgrendelt lokale aanbevelingen en leuke weetjes terwijl je meer te weten komt over de 1000 jaar oude geschiedenis van de stad. Bekijk populaire bezienswaardigheden vanuit een andere hoek en vind plekken die zelfs de lokale bevolking niet kent. Geniet van rustige pleinen, maar ook van de drukke straten vol met cafés, pubs, galerieën en bezienswaardigheden. Deze game is geschikt voor vrienden, koppels, gezinnen met kinderen en teambuildingevenementen. Geniet van het samenzijn tijdens het verkennen van een stad, wees creatief en gebruik je fantasie om de geheimen van Düsseldorf te ontrafelen. Waar wacht je op?

Düsseldorf: stadsverkenningsspel voor kinderen met Geolino

4. Düsseldorf: stadsverkenningsspel voor kinderen met Geolino

Kennis kan heel leuk zijn! Hoeveel ontdek je in onze ludieke stadsrally met de tablet. Je bepaalt zelf je route op het speelveld en lost spannende en leuke uitdagingen op wanneer deze automatisch op het display verschijnen. Je leert wat Japan met het Noorderpark te maken heeft en moet jezelf bewijzen in het tellen van bomen. Maar de stadsrally bevat ook spannende informatie over de stad Düsseldorf en de Rijn! Ben je nieuwsgierig? Nou, laten we gaan - ontsnap aan de drukte van alledag en doe een spannende stadsrally in Düsseldorf met spelletjes, plezier en veel foto's en video's! De stadsrally is ontwikkeld in samenwerking met het tijdschrift Geolino en werd in 2021 bekroond met de Adac Tourism Prize.

Düsseldorf: Nordpark City Rally Speurtocht voor kinderen

5. Düsseldorf: Nordpark City Rally Speurtocht voor kinderen

In onze ludieke stadsrally kom je erachter dat kennis heel leuk kan zijn! Los spannende en leuke uitdagingen op en bepaal je eigen route op het veld. Spannende informatie over de stad en de Rijn wacht op u. Je leert bijvoorbeeld wat Japan met het Noorderpark te maken heeft en moet je bewijzen in het tellen van bomen. Ben je nieuwsgierig? Ontsnap aan de drukte van alledag en doe een spannende stadsrally in Düsseldorf met spelletjes, plezier en veel foto's en video's! De stadsrally is ontwikkeld in samenwerking met het tijdschrift Geolino.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Voor het hele gezin in Düsseldorf

Welke andere activiteiten dan Voor het hele gezin zijn de moeite waard in Düsseldorf?

Andere onmisbare dingen om te doen in Düsseldorf:

Andere activiteiten in Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.