Düsseldorf
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Düsseldorf Citycards: Onze meest aanbevolen

 • DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  1. DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  Je maakt je eigen reisroute in Düsseldorf met een betaalbare stadskaart die kortingen biedt tot 100% bij een groot aantal deelnemende musea en attracties. Je profiteert van onbeperkt gebruik van de trams en bussen van de stad, samen met alle toeslagvrije RE-, RB- en S-Bahn-treinen in zone A van het centrum van Düsseldorf om van de ene plaats naar de andere te komen. Je profiteert van korting op toegang tot een groot aantal tentoonstellingen en maakt gebruik van recreatieve voorzieningen die zijn inbegrepen voor de duur van je DüsseldorfCard.

  Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

 • Düsseldorf: tweedaagse kunsttentoonstelling en museumpas

  2. Düsseldorf: tweedaagse kunsttentoonstelling en museumpas

  Ontdek de kunst van Düsseldorf, van klassiek modernisme tot internationale hedendaagse kunst. Bezoek kunsttentoonstellingen in 6 musea: K20, K21, Kunstpalast, Kunsthalle, NRW Forum en KIT Kunst im Tunnel. Geniet van de vrijheid om te beslissen wanneer je elk museum bezoekt en de volgorde waarin je ze bezoekt. Neem bij elk museum zo lang je wilt om je volledig onder te dompelen in hun collecties. Laat u verrassen door stukken van gerenommeerde artiesten zoals: Paul Klee Wassily Kandinsky Erich Heckel Max Pechstein Emil Nolde August Macke Otto Dix Max Beckmann Ernst Ludwig Kirchner Henri Matisse Pablo Picasso Jeff Wall Rosemarie Trockel Robert Gober Thomas Schütte Paul McCarthy Marina Abramovic Richard T. Walker Wolfgang Tillmans Ei Arakawa Thomas Struth Wael Shawky

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 33 beoordelingen

Het was ideaal. We hadden een 48 uurs kaart en kan je onbeperkt met t openbaar vervoer. Wij houden niet zo van musea maar daar krijg je ook kortingen voor met de kaart.

Het is ideaal omdat je van al het openbaar vervoer in Düsseldorf gebruik kunt maken. Ook krijg je voor veel bezienswaardigheden korting.

Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

topidee voor weekend Düsseldorf

Wel raar dat je bij touristinformation een papierenversie moet halen...ticket op je telefoon geldt niet

Lekker makkelijk…. Van tram naar metro en weer terug….