Kies data
Düsseldorf

Culinaire tours

Düsseldorf Culinaire tours: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: Sushi, Sake & Japanse Lifestyle Tour

1. Düsseldorf: Sushi, Sake & Japanse Lifestyle Tour

Ontmoet uw gids in Hotel Nikko, in het hart van "Little Tokyo" in Düsseldorf. Verspreid over de Immermannstraße en Klosterstraße, ontdek de Japanse invloeden van het gebied en leer meer over het lokale leven in dit cultureel rijke centrum. Bezoek met je gids een selectie Japanse boekhandels, authentieke bakkerijen en fantastische restaurants. Geniet van een proeverij van vier culinaire gerechten, waaronder lekkere sushi. Je leert ook hoe je traditionele Japanse thee kunt bereiden, ontdekt welke sushi het meest waardevol is en leert meer over mangastrips en de huidige striptrends.

Düsseldorf: begeleide wandeling met zoete lekkernijen door de oude binnenstad

2. Düsseldorf: begeleide wandeling met zoete lekkernijen door de oude binnenstad

Ervaar de zoete kant van Düsseldorf tijdens deze rondleiding. Je gids neemt je mee op een culinaire verkenning van de oude stad en deelt kennis over het eten en de geschiedenis van deze opwindende stad. Hoewel de stad en de oude stad beroemd zijn om bier, heeft het ook een overvloed aan geweldige cafés en banketbakkers. Verken de oude stad en stop op 6 locaties en leer onderweg leuke weetjes over de stad. Geniet op elke locatie van zoete lekkernijen, waaronder regionale specialiteiten, internationale lekkernijen zoals Macaron, een Deense Wienerbrød, Italiaanse Amaretti of een Assabeh uit Libanon. Je bezoekt ook de beroemde chocolaterie tussen Carlsplatz en Königsallee. Probeer de heerlijke regionale chocoladespecialiteit, genaamd "Bützchen" (een kusje).

Düsseldorf: culinaire tour

3. Düsseldorf: culinaire tour

Verken een van de grootste voedselmarkten ter wereld tijdens een 3 uur durende tour. Ontdek de culinaire diversiteit die tijdens dit eetfestijn in de smalle straten van de Düsseldorfse Altstadt worden aangeboden. Bezoek de legendarische Uerige microbrouwerij, ervaar de aromatische wereld van een kleine kruidenwinkel en leer over de productie van traditionele mosterd. Het hoogtepunt van de tour is een wandeling door de beroemde, wekelijkse Carlsplatzmarkt, waar je marktkramers ontmoet die heerlijke producten, zoals olijfolie, wijn en kaas, verkopen. Zorg ervoor dat je bij het ontbijt niet te veel eet, want je zult tijdens de tour vele gastronomische lekkernijen proeven!

Düsseldorf: wandeltocht met ambachtelijk bier met proeverijen

4. Düsseldorf: wandeltocht met ambachtelijk bier met proeverijen

Ontdek de historische en hedendaagse ambachtelijke bierscene van Düsseldorf tijdens een begeleide wandeling door de wijk Altstadt van de stad. Hoor hoe het lokale Altbier al een ambachtelijk bier was voordat microbrouwerijen in het hele land en de rest van de wereld een revolutie lanceerden tegen in massa geproduceerde bieren. Sluit je aan bij je gids die zowel de technische informatie als de vermakelijke feiten met je zal delen. Ontdek de nieuwste ambachtelijke biertrends van het gebied terwijl je verkent. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk de ingrediënten en ontmoet de bierexperts van de stad terwijl je Altstadt verkent. Leer meer over hoe eeuwenoude tradities de hedendaagse biercultuur ontmoeten. Begin bij de Uerige Brewery Inn met enkele kleine voorbeelden van lokale bieren. Ga dan verder naar het Brauhaus Zum Schlüssel waar het water dat voor het brouwen wordt gebruikt nog steeds uit de eigen bron van de brouwerij komt. Hoor over de geheimen van de best gebrande mout die van generatie op generatie is doorgegeven. Stop bij de Holy Craft Bar voor meer proeverijen met het personeel dat bekend staat als "bierhouders". Nadat je verschillende bieren hebt geproefd, zul je bijna zeker trek krijgen, dus stop bij de legendarische Altstadt-snackbar HamHam bei Josef voor een stevig broodje gevuld met varkensvlees om de tour af te sluiten.

Düsseldorf: workshop Chocolatier en chocoladeproeverij

5. Düsseldorf: workshop Chocolatier en chocoladeproeverij

Vind de perfecte traktatie voor chocoladefans met een bezoek aan deze creatieve workshop. Word een echte Maître chocolatier en maak je eigen reep chocolade onder professionele begeleiding in de studio van Düsseldorf . Kies heerlijke en kleurrijke ingrediënten en ontwerp je unieke paneel met vloeibare chocolade. Zet je zoete meesterwerk een tijdje in de koelkast voordat je het opeet of mee naar huis neemt. Leer in de workshop ook de theorie van het ambachtelijk maken van chocolade terwijl u enkele verleidelijke voorbeelden proeft. Ontdek het erfgoed en de erfenis van het maakproces, van de productie van de cacaoboon tot de afgewerkte reep chocolade. Zodra je kunstwerk is gestold, ontvang je een chocolatiercertificaat als bewijs van je harde werk.

  • Rondleidingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Culinaire tours in Düsseldorf

Welke andere activiteiten dan Culinaire tours zijn de moeite waard in Düsseldorf?

Andere onmisbare dingen om te doen in Düsseldorf:

Welke Culinaire tours in Düsseldorf nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

Super Tour De gids is echt geweldig en houdt van zijn werk. Dit maakt het evenement informatief en leuk. Ik had persoonlijk graag meer "echt" eten gehad, maar al met al een geweldige tour.

Er werd zelfs een rondleiding met slechts 2 deelnemers uitgevoerd. Heel persoonlijk dus. Ook de haltes zijn zeer uitgebreid.

Goed idee om meer over Düsseldorf te weten te komen.