Activiteit

Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

Activiteitenaanbieder: Stadtspiel Schnitzeljagd

Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

Activiteitenaanbieder: Stadtspiel Schnitzeljagd

Vanaf € 39,90 per groep tot 10

Ontdek Düsseldorf op een andere manier met een spannende speurtocht. Puzzel je een weg door de stad en ontdek de Japanse wijk, de fantastische Kö-Bogen, de oude binnenstad en de Rijn.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken Düsseldorf op een unieke manier, op je gemak
 • Los de puzzel op met het hele gezin
 • Profiteer van gemakkelijke levering of afhaling
Volledige beschrijving

Je stadsspeldoos bevat 11 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Na duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen wordt u meegenomen op een wandeling door het moderne maar historische stadscentrum van Düsseldorf, terwijl u de raadsels oplost om uw weg naar de verschillende bezienswaardigheden te vinden. Het is aan jou wanneer je met je speurtocht door Düsseldorf begint, en ook hoe lang je op elke locatie wilt blijven. Je kunt op elk moment een pauze nemen van je stadsspel of zelfs je speurtocht op een andere dag voortzetten, net zoals je wilt. De speurtocht door Düsseldorf begint bij het centraal station en leidt vervolgens door de Japanse wijk naar de Kö-Bogen en de Königsallee. Het gaat verder in de oude stad met zijn stadhuis en zijn vele restaurants en brouwerijen. U kunt ook de Rijnpromenade en de Medienhafen ontdekken. Voor uw speurtochtspel hoeft u geen afspraak te maken. Reserveer gewoon de gamebox en laat hem opsturen (de verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen), of laat je gidsen weten om hem buiten de openingstijden op te halen.

Inbegrepen
 • Speurtochtbox inclusief verzending
 • Entreekosten
 • Kosten voor het openbaar vervoer

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Geef bij het afrekenen een verzendadres op aan de lokale partner
 • Het verzenden van de doos met de materialen kan tot 4 werkdagen duren
 • De speurtochtbox wordt kort voor de door jou geselecteerde datum naar je verzonden. Als je de box eerder nodig hebt, selecteer dan een eerdere datum. Je kunt de speurtocht doen op elke datum nadat je de doos hebt ontvangen, ongeacht de door jou geselecteerde datum
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 60 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We gebruikten de speurtocht als bedrijfsuitje en hadden een geweldige tijd. De taken waren (op één na) gemakkelijk te beheersen, we hadden 3,5 uur nodig zonder omweg. Alles was goed beschreven en gemakkelijk te vinden. Hoewel we zelf uit Düsseldorf en omgeving komen, hebben we toch wat nieuwe dingen ontdekt. Verzending en betalingsverwerking waren eenvoudig en goed.

Verder lezen

29 oktober 2021

We hebben de speurtocht gedaan als twee gezinnen met kinderen van 11 en 13 jaar oud. De kinderen leerden Düsseldorf enthousiast kennen, verveelden zich geen moment en we hadden een geweldige stadstour langs alle bezienswaardigheden en konden ons eigen tempo bepalen. Zeker een aanrader! We zullen de speurtocht opnieuw bestellen als we een andere stad willen verkennen.

Verder lezen

19 oktober 2021

De speurtocht door de stad Düsseldorf heeft ons alle 6 personen. vond het erg leuk. Goede gedetailleerde informatie over de respectievelijke regio's en districten. Heel mooi uitgewerkt. Tip: Je moet altijd alles van de kaarten hebben gelezen, anders loop je meer dan nodig. Maar we hebben alles gevonden, zij het soms bij een tweede poging. Er is nog steeds de NAVI op de mobiele telefoon. We kunnen het alleen maar van harte aanbevelen voor degenen die graag een paar uur plezier hebben met vrije tijdmanagement

Verder lezen

30 augustus 2021

Product ID: 400587