Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Düsseldorf: speurtocht door de stad

Düsseldorf: speurtocht door de stad

Vanaf € 37 per groep tot 10

Ontdek Düsseldorf anders met een spannende speurtocht. Puzzel je een weg door de stad en ontdek de Japanse wijk, de fantastische Kö-Bogen, de oude binnenstad en de rivier de Rijn.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
  • Verken Düsseldorf op een unieke manier, op je gemak
  • Los de puzzel op met het hele gezin
  • Geniet van gemakkelijke levering of afhaling
Volledige beschrijving
Je stadsspeldoos bevat 11 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Na duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen wordt u meegenomen op een wandeling door het moderne maar historische stadscentrum van Düsseldorf, terwijl u de raadsels oplost om uw weg naar de verschillende bezienswaardigheden te vinden. Het is aan jou wanneer je je speurtocht door Düsseldorf begint, en ook hoe lang je op elke locatie wilt blijven. Je kunt op elk moment een pauze nemen van je stadsspel of zelfs je speurtocht op een andere dag voortzetten, net zoals je wilt. De speurtocht door Düsseldorf begint bij het centraal station en leidt vervolgens door de Japanse wijk naar de Kö-Bogen en de Königsallee. Het gaat verder in de oude stad met zijn stadhuis en zijn vele restaurants en brouwerijen. U kunt ook de Rijnpromenade en de Medienhafen ontdekken. Voor uw speurtochtspel hoeft u geen afspraak te maken. Boek gewoon de gamebox en laat hem naar je opsturen (de verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen), of laat je gidsen weten dat ze hem tijdens openingstijden kunnen ophalen.
Inbegrepen
  • Scavenger Hunt Box inclusief verzending
  • Toegangsprijzen
  • Tarieven openbaar vervoer

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

  • Geef bij het afrekenen een verzendadres op aan de touroperator
  • Het verzenden van de doos met de materialen kan tot 4 werkdagen duren
  • De speurtochtbox wordt kort voor de door u geselecteerde datum naar u verzonden. Als je de box eerder nodig hebt, selecteer dan een eerdere datum. Je kunt de speurtocht doen op elke datum nadat je de doos hebt ontvangen, ongeacht de door jou geselecteerde datum
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De speurtocht door de stad Düsseldorf heeft ons alle 6 personen. vond het erg leuk. Goede gedetailleerde informatie over de respectievelijke regio's en districten. Heel mooi uitgewerkt. Tip: Je moet altijd alles van de kaarten hebben gelezen, anders loop je meer dan nodig. Maar we hebben alles gevonden, zij het soms bij een tweede poging. Er is nog steeds de NAVI op de mobiele telefoon. We kunnen het alleen maar van harte aanbevelen voor degenen die graag een paar uur plezier hebben met vrije tijdmanagement

Verder lezen

30 augustus 2021

Wir haben die Schnitzeljagd als zwei Familien mit 11 und 13jährigen Kindern gemacht. So haben die Kinder begeistert Düsseldorf kennengelernt, haben sich nie gelangweilt und wir hatten einen tollen Stadtrundgang zu allen sehenswerten Orten und konnten das Tempo selbst bestimmen. Unbedingt weiterzuempfehlen! Wir werden die Schnitzeljagd wieder bestellen, wenn wir eine andere Stadt erkunden wollen.

Verder lezen

19 oktober 2021

Vertalen

16 augustus 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 400587