Düsseldorf Hop on, hop off

Düsseldorf Hop on, hop off: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: 24-uurs hop on, hop off-busticket

1. Düsseldorf: 24-uurs hop on, hop off-busticket

Bewonder de hoogtepunten van Düsseldorf aan boord van een hop on, hop off-bus. De tour duurt ongeveer 90 minuten en voert je rond en door het stadscentrum van de bruisende metropool aan de Rijn. Met een hop on, hop off-busticket kun je bij elke halte uitstappen en de stad in je eigen tempo verkennen. Onderweg kom je meer te weten over de verschillende attracties en de geschiedenis van de stad via een koptelefoon met commentaar (beschikbaar in 10 talen). Geniet van de vrijheid en verken de stad 24 uur lang, vanaf het moment dat je je ticket voor het eerst activeert. Haltes: • Königsallee (Kö-Brücke Königsallee/Steinstraße) • Burgplatz/Altstadt • Rheinturm/Medienhafen (openbare halte: Rheinturm - 1) • Rheinterrasse/Ehrenhof (openbare halte: Rheinterrasse) • Nordpark/Aquazoo (Kaiserswerther Str.) • Kunstakademie/Altstadt (openbare halte: Tonhalle/Ehrenhof - 5) • Toeristische informatie Hauptbahnhof

  • Hop on, hop off-tours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Düsseldorf

Welke topattracties zijn een must-see in Düsseldorf?

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 114 beoordelingen

We hebben deze stadstour geboekt, ook al kennen we Düsseldorf heel goed. We wilden gewoon kijken of we wat hoekjes konden herontdekken! En kijk eens aan - op sommige plaatsen zijn we eigenlijk nog nooit geweest en zelfs op plaatsen die we al kenden, was er informatie die nieuw voor ons was met een knop in het oor! Düsseldorf in 1,5 uur is een echte aanrader!

We hebben net een rondreis gemaakt en zijn tussendoor niet uitgestapt, wat perfect was voor ons. De chauffeur was super aardig en de tour was ook erg gaaf om mijn moeder een compacte tour door Düsseldorf te laten zien. Beveel het zeker aan :)

Het is jammer dat het toerisme in Düsseldorf in de buurt van het treinstation is verhuisd. Vervolgens alle tickets geboekt via de mobiele telefoon. ging ook

Als je de mogelijkheid hebt, wil je precies dat in elke stad doen. Vooral in de stad waar je woont, versterk je de band des te meer. Gewoon een aanrader.

L.S. Wat een geduldige, vriendelijke chauffeur. Mooie tour.