Kies data
Düsseldorf

Hop on, hop off

Düsseldorf Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: hop on, hop off-stadstour

1. Düsseldorf: hop on, hop off-stadstour

Spring op de sightseeingbus en geniet van de hoogtepunten van Düsseldorf! De open dubbeldekker maakt het verkennen van de stad gemakkelijk en comfortabel. De volledige rondleiding duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten, maar je ticket is een volledige dag geldig. Reis rond en door het stadscentrum van deze bruisende metropool aan de Rijn. Met de hop on, hop off-functie van de tour stap je uit bij een van de haltes langs de route en verken je je favoriete plekken op je eigen tempo. Kom meer te weten over elke attractie en de geschiedenis van de stad met een koptelefoon (commentaar beschikbaar in 10 talen).

  • Hop on, hop off-tours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Düsseldorf

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Düsseldorf?

Andere onmisbare dingen om te doen in Düsseldorf:

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 114 beoordelingen

Onlangs verhuisd naar Düsseldorf en een "spoedcursus" nodig van alle prachtige gebieden en belangrijke historische interesses. De buschauffeur was zo vriendelijk, de bus was schoon en het infotainment was gemakkelijk te gebruiken. Alles gezien en nog veel meer. Absoluut een aanrader als je meer wilt zien tijdens een ontspannen rit. Stap uit op geweldige plekken en stap er gemakkelijk weer in. 5/5

We hebben deze stadstour geboekt, ook al kennen we Düsseldorf heel goed. We wilden gewoon kijken of we wat hoekjes konden herontdekken! En kijk eens aan - op sommige plaatsen zijn we eigenlijk nog nooit geweest en zelfs op plaatsen die we al kenden, was er informatie die nieuw voor ons was met een knop in het oor! Düsseldorf in 1,5 uur is een echte aanrader!

Makkelijk te boeken, goede prijs, gratis koptelefoon zodat je naar een rondleiding kunt luisteren, QR-codes in pamflet erg handig, ervan genoten.

De tour was erg leuk en interessant. We hadden maar 2 dagen om Düsseldorf te verkennen, dus de bus was de beste oplossing. Sterk aanbevolen!

Het was een leuke ervaring met familieleden in het beste weer