Düsseldorf
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Düsseldorf Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

  • Düsseldorf: brouwerijrondleiding met Alt-bierproeverijen

    1. Düsseldorf: brouwerijrondleiding met Alt-bierproeverijen

    Ervaar een leuke manier om de prachtige stad en geschiedenis van Düsseldorf te verkennen met de beroemde brouwerijrondleiding. Ontmoet je jonge en energieke gids, een ervaren professional die je graag meeneemt op een reis door de beroemdste brouwerijen van de stad. Je komt niet alleen iets te weten over de brouwerijen en de lokale brouwcultuur, maar vooral ook het resultaat van honderden jaren ervaring met brouwen. Ervaar de warme en traditionele sfeer terwijl de brouwerijrondleiding licht werpt op de vreemdste, meest interessante en hilarische feiten en legendes van Düsseldorf. De tour omvat niet alleen de meest historische en ervaren brouwerijen zoals de 'Im Füchschen', maar ook de modernere meesters in het 'Alt Bier' brouwen zoals de 'Kürzer'. De 2-uur durende rondleiding begint op de Radschläger Brunnen tegenover de beroemde brouwerij 'Zum Goldenen Ring'. De gidsen zijn gemakkelijk ...

  • Düsseldorf: kroegentocht en nachtleven

    2. Düsseldorf: kroegentocht en nachtleven

    Je dompelt jezelf onder in het nachtleven van Düsseldorf en bezoekt de hipste bars in het gebied tijdens deze tournee. Je slaat de wachtrij over en geniet van een welkomstshot bij elke bar. Je beleeft een spannende avond, ontmoet nieuwe mensen en maakt je verblijf in Düsseldorf een beetje wilder tijdens deze pittige tour. Deze tour is geschikt voor vele gelegenheden: vrijgezellenfeesten, verjaardagen of werkuitjes.

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

3.0 / 5

gebaseerd op 70 beoordelingen

We namen deze tour met vrienden uit Wenen en waren helemaal enthousiast. Onze gids Aved uit Lohausen (wat ons erg beviel omdat we ook een persoonlijke band hebben met Lohausen ;-) bood een geweldig programma van wetenswaardigheden over de stad Düsseldorf, informatie en verhalen over de oorsprong van het Altbier-brouwen als onderdeel van de oude stadstour door de Altbier-proeverij. Het plezier werd niet verwaarloosd, de Aved wist alle vragen humoristisch te beantwoorden met Rijnlandse charme.

Onze gids Katja maakte de tour zeer informatief en vermakelijk. De wegen zijn kort en de tour is erg vermakelijk en succesvol. Ik zou op elk moment opnieuw boeken.

ben net klaar met de tour met Victoria. Goederen waren 2 geweldige avontuurlijke uren. Alles werd super uitgelegd.

Geweldige tour met geweldige insider die weet wat er wordt overgebracht.

Julian is een enthousiaste tourguide. Lekkere bieren. Leuke tocht.