Düsseldorf
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Düsseldorf Segway tours: Onze meest aanbevolen

 • Düsseldorf: 2-uur durende Segway-rondleiding langs de Rijn

  1. Düsseldorf: 2-uur durende Segway-rondleiding langs de Rijn

  Ontdek het groene hart van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding langs de prachtige oevers van de Rijn. Rijd over de Rijn-promenade naar het oude centrum, langs het Burgplatz en de Rijntoren (Rheinturm) en vang een glimp op van de schilderachtige brouwerijen en hun openlucht-gastronomie. Bezoek de huisbrouwerij van Düsseldorf Uerige en verfris jezelf door het proeven van een traditioneel Altbier. Doorkruis het prachtige Rijnpark, niet alleen een groene oase maar ook waar publieke gebouwen zijn gevestigd, zoals de publieke omproep. Glijd over de Theodor-Heussbrug  naar de andere kant van de rivier. Vang een glimp op van de haven en zie de plek waar industrie, handel en logistiek samenkomen. Tijdens deze rondleiding zie je ook de Rijntoren (Rheinturm), de jachthaven en het gebouw van het staatsparlement van Noordrijn-Westfalen, voordat je terugkeert naar het startpunt.

  Leuke stadstour door dusseldorf en een biertje onderweg! Vriendelijke begeleiders

 • Düsseldorf: stadstour met de Segway

  2. Düsseldorf: stadstour met de Segway

  Ontdek de hoogtepunten van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding door de oude stad en langs de oevers van de Rijn. Rijd over de Rheinkniebrücke  naar de andere kant van de rivier en ontdek de  weiden van de Rijn. Bewonder de skyline en geniet van je rit op de Segway. Steek de  Oberkasselerbrücke   over om terug te keren naar de andere kant van de Rijn. Bezoek de Tonhalle, die  over de hele wereld bekend is vanwege zijn adembenemende  architectuur  uit de tijd van het expressionisme.  Daarna ontdek je de oude stad van Düsseldorf. Rijd door 's werelds langste bar en maak een korte tussenstop voor een  Altbierproeverij bij brouwerij "Uerige". Zoef langs het pittoreske  Burgplatz  vlakbij de Rijn en ga naar de Medienhafen. Krijg een glimp van het  Federale Staatsparlement  van Noordrijn-Westfalen, kom langs de  architectonisch zeer interessante  Medienhafen  en eindig bij de wereldbero...

  Erg leuke activiteit om te doen. We hadden in Mehmet een geweldige gids. Had best nog een uurtje langer mogen duren, aanrader!

Other Sightseeing Options in Düsseldorf

Want to discover all there is to do in Düsseldorf? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 35 beoordelingen

Hele toffe ervaring!

We waren maar met z'n tweeën, maar toch ging de tour gewoon door. Na een goede uitleg hoe je om moet gaan met de Segway, zijn we de tocht begonnen in Düsseldorf. Mooie, uitgebreide tocht over de twee bruggen en naar de Altstadt en Medienhafen. Goede gids die wat vertelt bij bezienswaardigheden en ook de humor van de Segway begrijpt. Kortom: een aanrader!

So much fun!

Leuke tour door düsseldorf stad. Leuke route, afwisselend en info over de stad. De nadruk ligt wel op het rijden op de Segway! Aanrader!

Erg leuke activiteit om te doen. We hadden in Mehmet een geweldige gids. Had best nog een uurtje langer mogen duren, aanrader!

Leuke stadstour door dusseldorf en een biertje onderweg! Vriendelijke begeleiders