Kies data
Düsseldorf

Segwaytours

Düsseldorf Segway tours: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: 2-uur durende Segway-rondleiding langs de Rijn

1. Düsseldorf: 2-uur durende Segway-rondleiding langs de Rijn

Ontdek het groene hart van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding langs de prachtige oevers van de Rijn. Rijd over de Rijn-promenade naar het oude centrum, langs het Burgplatz en de Rijntoren (Rheinturm) en vang een glimp op van de schilderachtige brouwerijen en hun openlucht-gastronomie. Bezoek de huisbrouwerij van Düsseldorf Uerige en verfris jezelf door het proeven van een traditioneel Altbier. Doorkruis het prachtige Rijnpark, niet alleen een groene oase maar ook waar publieke gebouwen zijn gevestigd, zoals de publieke omproep. Glijd over de Theodor-Heussbrug  naar de andere kant van de rivier. Vang een glimp op van de haven en zie de plek waar industrie, handel en logistiek samenkomen. Tijdens deze rondleiding zie je ook de Rijntoren (Rheinturm), de jachthaven en het gebouw van het staatsparlement van Noordrijn-Westfalen, voordat je terugkeert naar het startpunt.

Düsseldorf: stadstour met de Segway

2. Düsseldorf: stadstour met de Segway

Ontdek de hoogtepunten van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding door de oude stad en langs de oevers van de Rijn. Rijd over de Rheinkniebrücke  naar de andere kant van de rivier en ontdek de  weiden van de Rijn. Bewonder de skyline en geniet van je rit op de Segway. Steek de  Oberkasselerbrücke   over om terug te keren naar de andere kant van de Rijn. Bezoek de Tonhalle, die  over de hele wereld bekend is vanwege zijn adembenemende  architectuur  uit de tijd van het expressionisme.  Daarna ontdek je de oude stad van Düsseldorf. Rijd door 's werelds langste bar en maak een korte tussenstop voor een  Altbierproeverij bij brouwerij "Uerige". Zoef langs het pittoreske  Burgplatz  vlakbij de Rijn en ga naar de Medienhafen. Krijg een glimp van het  Federale Staatsparlement  van Noordrijn-Westfalen, kom langs de  architectonisch zeer interessante  Medienhafen  en eindig bij de wereldberoemde Königsallee.

  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Segway tours in Düsseldorf

Welke andere activiteiten dan Segway tours zijn de moeite waard in Düsseldorf?

Andere onmisbare dingen om te doen in Düsseldorf:

Wat zijn de beste Segway tours in Düsseldorf?

Welke Segway tours in Düsseldorf nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Segway tours in Düsseldorf nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 35 beoordelingen

Echt een aanrader!!! Wij waren met z’n tweeën en hadden beiden geen ervaring met een Segway. De super aardige gids (Mehmet) nam uitgebreid de tijd om ons te laten wennen aan het besturen van de Segway. Binnen no time hadden wij het onder de knie en gingen wij met z’n drieën op pad. Onderweg liet hij ons diverse bezienswaardigheden zien van Düsseldorf. Echt super leuk om te doen. Volgende keer nemen wij onze kinderen mee (let wel, vanaf 14 jaar).

Mehmet was onze gids, die ons in een ontspannen en vriendelijke sfeer veilig door Düsseldorf leidde. De focus lag op het rijden met de Segway, waarbij Mehmet verstond de juiste mix van rijplezier en interessante informatie te vinden. We zouden steeds weer hetzelfde doen met Mehmet en kunnen hem alleen maar ten zeerste aanbevelen. Bedankt Mehmet voor deze geweldige Düsseldorf-tour!

Inmiddels mijn 4e toer met de Segway door verschillende steden. We werden allemaal hartelijk verwelkomd en kregen een zeer goede briefing voordat we aan onze tour door Düsseldorf begonnen, inclusief een pauze in de oude stad. Helaas erg vermakelijk omdat het veel te snel voorbij is. Bedankt voor de mooie dag die we nooit zullen vergeten.

Voor vertrek korte spoedcursus met goede en duidelijke uitleg van Mehmed, waarna een mooie rondleiding van ongeveer 2 uur door Düsseldorf volgde. We kregen ook nog een drankje op het terras en konden even uitrusten. Een hele leuke manier om wat van deze mooie stad te zien!

Erg leuke activiteit om te doen. We hadden in Mehmet een geweldige gids. Had best nog een uurtje langer mogen duren, aanrader!