Düsseldorf
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Düsseldorf Tickets: Onze meest aanbevolen

 • DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  1. DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  Je maakt je eigen reisroute in Düsseldorf met een betaalbare stadskaart die kortingen biedt tot 100% bij een groot aantal deelnemende musea en attracties. Je profiteert van onbeperkt gebruik van de trams en bussen van de stad, samen met alle toeslagvrije RE-, RB- en S-Bahn-treinen in zone A van het centrum van Düsseldorf om van de ene plaats naar de andere te komen. Je profiteert van korting op toegang tot een groot aantal tentoonstellingen en maakt gebruik van recreatieve voorzieningen die zijn inbegrepen voor de duur van je DüsseldorfCard.

  Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

 • Düsseldorf: kroegentocht en nachtleven

  2. Düsseldorf: kroegentocht en nachtleven

  Je dompelt jezelf onder in het nachtleven van Düsseldorf en bezoekt de hipste bars in het gebied tijdens deze tournee. Je slaat de wachtrij over en geniet van een welkomstshot bij elke bar. Je beleeft een spannende avond, ontmoet nieuwe mensen en maakt je verblijf in Düsseldorf een beetje wilder tijdens deze pittige tour. Deze tour is geschikt voor vele gelegenheden: vrijgezellenfeesten, verjaardagen of werkuitjes.

 • Düsseldorf: tweedaagse kunsttentoonstelling en museumpas

  3. Düsseldorf: tweedaagse kunsttentoonstelling en museumpas

  Ontdek de kunst van Düsseldorf, van klassiek modernisme tot internationale hedendaagse kunst. Bezoek kunsttentoonstellingen in 6 musea: K20, K21, Kunstpalast, Kunsthalle, NRW Forum en KIT Kunst im Tunnel. Geniet van de vrijheid om te beslissen wanneer je elk museum bezoekt en de volgorde waarin je ze bezoekt. Neem bij elk museum zo lang je wilt om je volledig onder te dompelen in hun collecties. Laat u verrassen door stukken van gerenommeerde artiesten zoals: Paul Klee Wassily Kandinsky Erich Heckel Max Pechstein Emil Nolde August Macke Otto Dix Max Beckmann Ernst Ludwig Kirchner Henri Matisse Pablo Picasso Jeff Wall Rosemarie Trockel Robert Gober Thomas Schütte Paul McCarthy Marina Abramovic Richard T. Walker Wolfgang Tillmans Ei Arakawa Thomas Struth Wael Shawky

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

De toeristenkaart is erg handig voor het openbaar vervoer in de omgeving van Düsseldorf, onbeperkt reizen met bus, tram, metro en trein binnen de stad. Het geeft je ook recht op toegang met korting tot veel openbare attracties, maar ik heb het niet voor dit doel gebruikt. Zoals in veel Europese steden verloopt het transport op vertrouwen, maar als je wordt betrapt zonder een kaartje, zijn de boetes hoog, dus deze kaart neemt het gedoe weg om kaartjes te kopen op de vlucht.

Het was ideaal. We hadden een 48 uurs kaart en kan je onbeperkt met t openbaar vervoer. Wij houden niet zo van musea maar daar krijg je ook kortingen voor met de kaart.

Het is ideaal omdat je van al het openbaar vervoer in Düsseldorf gebruik kunt maken. Ook krijg je voor veel bezienswaardigheden korting.

Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

Lekker makkelijk…. Van tram naar metro en weer terug….