Düsseldorf
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Düsseldorf Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  1. DüsseldorfCard: toeristenkaart met kortingen

  Je maakt je eigen reisroute in Düsseldorf met een betaalbare stadskaart die kortingen biedt tot 100% bij een groot aantal deelnemende musea en attracties. Je profiteert van onbeperkt gebruik van de trams en bussen van de stad, samen met alle toeslagvrije RE-, RB- en S-Bahn-treinen in zone A van het centrum van Düsseldorf om van de ene plaats naar de andere te komen. Je profiteert van korting op toegang tot een groot aantal tentoonstellingen en maakt gebruik van recreatieve voorzieningen die zijn inbegrepen voor de duur van je DüsseldorfCard.

  Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

 • Düsseldorf: privétransfer van/naar DUS Airport

  2. Düsseldorf: privétransfer van/naar DUS Airport

  Zorg ervoor dat uw reis naar Düsseldorf probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar de internationale luchthaven van Düsseldorf (DUS). Geniet van een meet & greet-service op de luchthaven en leun achterover en ontspan tijdens de comfortabele en handige rit. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht. Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 5 passag...

Sitemap Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Het was ideaal. We hadden een 48 uurs kaart en kan je onbeperkt met t openbaar vervoer. Wij houden niet zo van musea maar daar krijg je ook kortingen voor met de kaart.

Het is ideaal omdat je van al het openbaar vervoer in Düsseldorf gebruik kunt maken. Ook krijg je voor veel bezienswaardigheden korting.

Geen controle gehad in de team op beide dagen maar wel handig dat je zo in en uit kunt stappen binnen Düsseldorf. En betaalbaar.

topidee voor weekend Düsseldorf

Wel raar dat je bij touristinformation een papierenversie moet halen...ticket op je telefoon geldt niet

Lekker makkelijk…. Van tram naar metro en weer terug….