Duval Street

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Duval Street

Wil je alle activiteiten in Duval Street ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Duval Street

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

De bus was op tijd. Grote, comfortabele bus met USB-aansluitingen en toiletten. Voor degenen die echter op barrièregebaren rijden, is er, in tegenstelling tot wat gepland is, geen temperatuurmeting of afstand gepland in de bus en mogen mensen zonder masker naar binnen ... De reis is aangenaam, de gids is erg professioneel. Enige nadeel: we krijgen opties in de bus (met name tramtour) verkocht die zogenaamd goedkoper zijn dan ter plaatse, wat onjuist blijkt te zijn, aangezien ze zelfs duurder zijn dan wanneer we ze apart op hun eigen site hadden gekocht. . Onaangenaam gevoel voor de gek gehouden te zijn. De tramrit is duur voor een bezoek van weinig belang. Het is beter om ter plaatse een fiets te huren.

We boekten een reis in de Conch-trein halverwege de middag als een snelle manier om te genieten van het straatgedeelte van Key West / Duval. We wilden meer leren over de geschiedenis van deze geweldige plek. Onze dirigent was vriendelijk en behulpzaam, met veel feiten over architectuur, historische, commerciële en sociale informatie tijdens onze rit. We hebben enorm genoten van de 90 minuten die we hadden en waardeerden ook de kindvriendelijke sfeer. We stapten in bij het hoofdstation, maar je kunt de rit op 2 andere plekken ophalen als je wilt in- of uitstappen. We zouden dit opnieuw doen met vrienden en familie om hen kennis te laten maken met het gebied. Bedankt voor een geweldige tijd!

Bus ophalen was op tijd. Gids zeer deskundig en informatief. Nam ons mee naar waar onze boottocht moest vertrekken, in Key West. Helaas is het geannuleerd vanwege het weer, dus ik wacht op een terugbetaling daarvoor. Zou tour aanbevelen.