Kies data
Belevingen in

Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

1. Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

Je wordt opgehaald bij je hotel of appartement in Manhattan en naar Dyker Heights in Brooklyn gereden. Wandel hier 30 tot 40 minuten en fotografeer de best verlichte huizen in New York. Bezoek een Italiaans-Amerikaanse buurt waar de huizen bedekt zijn met groene en rode lichtjes. Dan ga je verder naar Dumbo, om vanaf de Brooklyn-kant geweldige foto's te maken van Manhattan, en dichterbij de Brooklyn Bridge te komen. Maak een vlug bezoek aan het Wall Street-gebied een ga op de foto met de beroemde Charging Bull. Je gaat verder naar Battery Park en ziet het Vrijheidsbeeld, en gaat dan terug naar je hotel of een ander afzetpunt dat je voorkeur heeft.

Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

2. Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

Kerst in New York City is een magische tijd. De kerstsfeer leeft in de stad, van de prachtig versierde bomen van Rockefeller Center en andere locaties, tot de kerst-etalages van Macy's, Bergdorf's en Saks Fifth Avenue. Maar niets zegt 'Kerstmis' zoals Dyker Heights. Vandaag de dag is het wellicht voornamelijk beroemd om de ongelooflijke licht-installaties, die meestal eind november arriveren en reizigers van over de hele wereld trekken met hun kleurrijke kerstvreugde. Volgens de locals versieren de bewoners hun woningen en bedrijven al sinds de jaren '80 van de 20e eeuw; het is een echt New York City winter wonderland. Deze schilderachtige woonwijk ligt in het hart van zuidwest-Brooklyn tussen Bay Ridge, Bensonhurst, en Gravesand Bay. Het werd oorspronkelijk opgericht als luxe-woningbouwproject eind 19e eeuw, en het eerst huis in deze iconische wijk werd gebouwd aan het eind van de jaren '20 van die eeuw. Dyker Heights werd oorspronkelijk geprezen vanwege de openbaar vervoer-verbinding met Lower Manhattan, dankzij vroege pont-diensten, en om de chique country club en de diepgewortelde Episcopaalse Kerk. Net als Bay Ridge en het nabijgelegen Bensonhurst is Dyker Heights vandaag de dag een Italiaans-Amerikaanse buurt. De beste manier om deze tour te doen is per bus, aangezien het dichtstbijzijnde metrostation meer dan 1,6 kilometer lopen is, en de weersomstandigheden rond Kerstmis vrij bar kunnen zijn. Plus, je kunt gebruik maken van de diensten van een deskundige live gids. Tijdens de tour rijd je van Manhattan naar Brooklyn en zie je lichtjes vanuit de bus en daarbuiten, wanneer de gids je door de gebieden leidt. (Let op: bussen zijn niet toegestaan in Dyker Heights vanwege de smalle straten. Je gids brengt je naar de 2 meest verlichte straten en oriënteert je, daarna heb je ongeveer een uur om op eigen houtje op verkenningstocht te gaan en foto's te maken.) Je ziet het huis van Lucy Spata, dat de Dyker-lichtjes-traditie begon in de jaren '80 van de 20e eeuw. In dezelfde straat staat het Polizzotto-huis, met de grootste Kerstman in de wijk, van 4,5 meter hoog. De volgende pauze van de tour is bij de voet van de Brooklyn Bridge, in het DUMBO/Brooklyn Heights-gebied van Brooklyn. Hier krijg je ongeveer 25 minuten om foto's te maken van de adembenemende skyline van Manhattan, en de Brooklyn Bridge. Dan keer je terug naar Manhattan via de Manhattan Bridge. De tour eindigt in Bryant Park waar je de beroemde wintermarkt kunt bewonderen, of een rondje kunt schaatsen op de ijsbaan.

Brooklyn: kerstverlichtingstour van 1,5 uur in Dyker Heights

3. Brooklyn: kerstverlichtingstour van 1,5 uur in Dyker Heights

Zie de prachtige kerstverlichting in Brooklyn tijdens een bezoek aan de wijk Dyker Heights, beroemd om de ongelooflijke versiering die door de concurrerende bewoners wordt bedacht. Zie het allemaal met eigen ogen tijdens een 1,5 uur durende avondwandeling door de buurt. Bewonder de indrukwekkendste versiering en ervaar het verhaal achter deze kersttraditie. Houd tijdens deze kerstverlichtingstour je camera in de aanslag om foto's te maken van de mooist versierde huizen in de wijk. Ontdek de ongeschreven regels die op religieuze wijze door de bewoners van Dyker Heights worden gevolgd. Ga mee op deze tour in Brooklyn en adem de magische kerstsfeer.

Vanuit Manhattan: bustour feestdagen Dyker Heights, 3,5 uur

4. Vanuit Manhattan: bustour feestdagen Dyker Heights, 3,5 uur

Kerstmis in New York wordt een oogverblindend spektakel van vakantielichten. Bezoek de wijken Dyker Heights en Bay Ridge in Brooklyn, waar het een feesttraditie is om huis aan huis te versieren met duizenden lichten, speelgoedsoldaatjes, de Kerstman met zijn rendieren en meer. Het is geweldig! Terugkomend in Manhattan zie je de skyline van Manhattan en de kerstshows. Deze rondleiding brengt jou en je gezin in de vakantiestemming! Deze vakantiereis neemt je mee naar de woonwijken Bay Ridge en Dyker Heights, Italiaans-Amerikaanse delen van Brooklyn, waar je met bomen omzoomde straten en prachtige privéwoningen vindt, ingericht voor de kerstvakantie. Het is al jaren een traditie om deze huizen te verlichten met duizenden lichten en oogverblindende kersttaferelen en is een vriendelijke competitie tussen eigenaren geworden.  Je zult niet alleen de lichten zien. Je loopt door de wijken met een gids om de verhalen te horen achter dit leuke vakantie-evenement dat elk jaar duizenden mensen hier brengt. Je kunt zelfs een paar huiseigenaren ontmoeten die een trots onderdeel zijn van deze feestelijke vakantie.  Op je weg terug naar Manhattan zie je de spectaculaire skyline van New York en enkele van de prachtige displays. Je wordt afgezet in Midtown om je rondleiding af te sluiten.

Brooklyn: privé-vakantietour op maat met warme drank

5. Brooklyn: privé-vakantietour op maat met warme drank

Net over de Brooklyn Bridge ligt een winterwonderland dat erop wacht om ontdekt te worden... Beleef een echte New Yorker's Christmas terwijl je deelneemt aan de lokale traditie van een bezoek aan Dyker Heights om de meest oogverblindende lichten te zien en door feestelijke markten te struinen, warme chocolademelk in de hand. Sluit je aan bij een gelijkgestemde lokale gastheer om Brooklyn in al zijn feestelijke glorie te verkennen en bezoek de lokale wijken Dyker Heights en Bay Ridge, waar lokale bewoners de meest spectaculaire (en extravagante) kerstlichtshows in de stad opvoeren. Buurtbewoners nemen hun lichtshows serieus, dus als je door de wijken slentert, zie je voor elk huis oogverblindende lichten en feestelijke taferelen. Als dit niet genoeg was om je in de feeststemming te brengen, verken dan een kerstmarkt zoals Brooklyn Makers Holiday Market of de Brooklyn Holiday Bazaar, waar je kunt eten, drinken en vrolijk zijn terwijl je een aantal kerstcadeaus kiest die gemaakt zijn door lokale kunstenaars en ontwerpers. Zie de skyline van Manhattan glinsteren over het water en krijg tips en trucs van je lokale bevolking voor andere feestelijke dingen om te doen in de stad tijdens de rest van je reis. CityUnscripted verbindt nieuwsgierige reizigers met locals die interessante en sociale mensen zijn, die de stad goed kennen en die graag hun favoriete plekken delen. Ze zijn geen gidsen van beroep. De gids herschept het gevoel een vriend te hebben in elke stad die je bezoekt; iemand die je de plekken kan laten zien waar je verliefd op wordt en je helpt om contact te maken met de meest authentieke ziel van een plek. Boek deze meet-up en het CityUnscripted-team neemt binnen 24 uur contact met je op en stelt je vragen over je voorkeuren en interesses, zodat ze je kunnen matchen met het juiste profiel en een gelijkgestemde lokale New Yorker kunnen toewijzen. Rekening houdend met uw persoonlijke antwoorden, zal uw lokale gastheer een op maat gemaakte reisroute voor u samenstellen. Houd er rekening mee dat dit geschetst maar flexibel zal zijn. Uw gastheer regelt de meest geschikte ontmoetingsplaats voor u. Als je tijdens de ontmoeting van richting wilt veranderen, of als je lokale gastheer denkt dat je van een bezienswaardigheid of een andere ervaring zou genieten, zal hij/zij wijzigingen in de reisroute voorstellen en met je bespreken.

Sitemap Dyker Heights Christmas Lights

Wil je alle activiteiten in Dyker Heights Christmas Lights ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dyker Heights Christmas Lights

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.139 beoordelingen

De rondleiding was geweldig. Onze gids zorgde ervoor dat iedereen goed was voordat we aan de tour begonnen (de bus vertrok op tijd). De gids was zeer informatief en sprak tijdens de tour en liet ons bouwconstructies en de geschiedenis van NY zien. Bij onze laatste stop hebben we zelfs de Brooklyn bridge gezien. We zagen de lichten en ze waren geweldig om te zien. Ik raad deze tour ten zeerste aan.

Leuk om van dichtbij mee te mogen maken en te zien wat voor prachtige lampen deze mensen doen. Absoluut de beste manier voor touds. risty types om dit te maken. Het is niet nodig om te proberen de metro naar Brooklyn te navigeren en dan je weg vanaf daar te vinden. Gids was zeer informatief en onderhoudend. Ik moet veel omliggende buren zien?

Het was geweldig!!! Een goede beschrijving van de gids! De huizen zijn super! We hadden echt een goede tijd. En de kerstliederen toen we terug in de bus stapten met uitzicht op de skyline was super!

Geweldige prestatie, zelfs als het koud was. Grappige en interessante gids. Een bezoek dat de omweg waard is, is als het betreden van een kerstkaart.

Mooie ervaring goed georganiseerd met onze echt professionele en zeer vriendelijke gids Enrico?