Eagle Point

Eagle Point: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

1. Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

Maak een dagtrip van Las Vegas naar de Grand Canyon op een bustour met commentaar. Bewonder de hele dag door een schilderachtig uitzicht op het Joshua Tree Forest National Park, de Hoover Dam, de Colorado River en de westrand van de Grand Canyon. Begin met ophaalservice in Las Vegas en maak kennis met je professionele chauffeur/gids die je informatie zal geven over de bezienswaardigheden langs de route. Je krijgt een lichte ontbijtsnack bij het instappen in de bus naar de Grand Canyon. Geniet van een stop van 15 minuten bij de Hoover Dam voor een fotomoment en prachtig uitzicht op de Bypass Bridge. Bij aankomst aan de West Rim geniet je van je eerste uitzicht op de majestueuze Colorado River beneden. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de punten Eagle en Guano. Als je het pad bij Guano Point bewandelt, bereik je het hoogste punt van de West Rim, waar het uitzicht op de Colorado River beneden adembenemend is. Daarna keer je terug naar Las Vegas en word je afgezet bij je hotel.

Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

2. Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

Begin aan een dag vol avontuur en plezier met deze VIP-tour langs de West Rim van de Grand Canyon - de thuisbasis van de beroemde Skywalk. Vertrek 's ochtends vanuit Las Vegas met een luxe bus met airconditioning (met een badkamer aan boord), bij deze tour inbegrepen is een warm ontbijt in een lokaal restaurant net buiten Vegas. (Vegetarische opties zijn beschikbaar). Deze tour omvat een fotostop bij de Hoover Dam, waar je ongelooflijke panoramische foto's van de dam kunt maken. Houd uw camera gereed voor de talrijke fotostops tijdens de rit door het beroemde Joshua Tree Forest en breng uw tijd door in het deskundige gezelschap van volledig opgeleide professionele gidsen Eenmaal bij de kloof ontvang je VIP-bustoegang - je hoeft niet over te stappen op een shuttlebus om je rond de uitzichtpunten te brengen zoals andere tours - deze tour gebruikt dezelfde bus die je ophaalt bij het hotel om je rond te leiden in de Canyon , wat betekent dat u meer tijd heeft om van het geweldige uitzicht te genieten en minder tijd in de rij hoeft te staan. Je ontvangt ook een schilderachtige BBQ-lunch in de Canyon bij Guano Point, waar je kunt genieten van je maaltijd, omringd door de ongelooflijke schoonheid van de kloof. (Vegetarische opties zijn ook beschikbaar) Het is ook mogelijk om jezelf te trakteren op een tocht op de wereldberoemde glazen Skywalk gebouwd over de rand van de canyon, als je deze optie selecteert bij het boeken.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

3. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Geniet van spectaculair uitzicht over de Grand Canyon tijdens een helikoptervlucht vanuit Las Vegas. Land in de canyon om te genieten van champagne en een drankje en laat je op je gemak ophalen en terugbrengen bij je hotel. Nadat je bent opgehaald bij geselecteerde hotels in Las Vegas, ga je naar het helikopterplatform om aan boord te gaan van de comfortabele helikopter. Geniet van uitzicht op Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en Fortification Hill. Vlieg over een uitgedoofde vulkaan terwijl je naar de Grand Canyon reist.  Wanneer je de canyon bereikt, daal je af naar de Colorado-rivier, waar je landt in de Hualapai Indian Reservation. Hier stop je om te genieten van champagne, drankjes en een lichte snack terwijl je de canyon vanuit een ander perspectief bewondert. Vlieg terug naar Las Vegas door de Grand Canyon en bekijk de rode rotsformaties van de Bowl of Fire. Sluit je avontuur af met uitzicht op het centrum van Las Vegas en de Las Vegas Strip. Kies de vroege ochtendvlucht om de hitte van de dag te vermijden. Met deze optie geniet je van een continentaal ontbijt met champagne tijdens de landing in de canyon. Kies de zonsondergangoptie om terug te vliegen door de Grand Canyon terwijl de zon ondergaat. Geniet van het landschap bij zonsondergang en bewonder de stadslichten beneden terwijl je over Las Vegas zweeft.

Grand Canyon: West Rim helikopter- en landingstour

4. Grand Canyon: West Rim helikopter- en landingstour

Verken de landen die heilig zijn voor de Hualapai-stam en ervaar prachtige luchtfoto's aan boord van een vooraanstaande ECO-Star-helikopter. Vlieg vanaf de westrand van de Grand Canyon en laat je betoveren door de majestueuze, veelkleurige rotslagen van de kliffen die je omringen. De diverse, prachtige kleuren van de kilometers diepe Grand Canyon zijn een lust voor het oog. Daal af en land 3500 voet onder de rand waar u kunt genieten van de mystiek en grootsheid van de Grand Canyon vanaf een exclusieve landingsplaats op slechts 100 voet boven de machtige Colorado-rivier. Terwijl je 20 minuten op de bodem van de kloof doorbrengt, geniet je van de adembenemende omgeving en zorg je ervoor dat je je camera meeneemt om deze gedenkwaardige ervaring vast te leggen. Beëindig je tour met een vlucht van 10 minuten terug door de muren van de Canyon en naar de West Rim Airport.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

5. Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

Verken het majestueuze landschap van de Grand Canyon en de wereld van de Hualapai-stam tijdens een tour van een volle dag vanuit Las Vegas naar de West Rim, met lunch en transfers, plus optionele helikopter-, boot- en Skywalk-ervaringen. Jouw gids zal je live uitleg geven terwijl je kunt ontspannen en rondrijdt in een luxe bus. Reis onderweg naar de West Rim door het oude Joshua Tree-bos. Stop bij de Pat Tillman Memorial Bridge voor een mooie foto van de Hoover Dam. Bij aankomst verken je het inheemse dorp en de Hualapai-markt. Eet een hapje in het Skywalk Café, voordat je van een panoramisch uitzicht vanaf het punt van de Guano en Eagle Point geniet. Trotseer de nieuwste attractie hier: de glazen bodem van de Grand Canyon Skywalk. Leer de geschiedenis en geologie van de Canyon van jouw lokale gids. Maak vervolgens kennis met enkele leden van de Hualapai-stam wanneer zij in hun volledige klederdracht een traditionele dans opvoeren. Stem de rest van de tour af op de ervaringen die jij wilt opdoen uit de onderstaande opties. Optie Grand Canyon Skywalk: Wandel door de lucht op de glazen brug op ruim 1200 meter boven de bodem van de Canyon. Krijg een volledig 360˚ panoramisch uitzicht over de Grand Canyon West Rim. Helikopter en ponton-combo Maak jouw Grand Canyon-ervaring compleet met een spannende helikoptervlucht van 1200 meter naar de bodem van de Canyon. Ga vervolgens aan boord van een pontonboot voor een 15-minuten durende boottocht over de Colorado rivier. Skywalk, helikopter, en ponton boot-combo Ervaar met dit arrangement de Grand Canyon op het hoogste niveau! Ervaar de glazen Skywalk, een spannende helikoptervlucht naar de voet van de canyon, en een 15-minuten durende pontontocht over de Colorado rivier. Na jouw dag in de Grand Canyon wordt je teruggebracht naar jouw accommodatie in Las Vegas.

Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

6. Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

Vertrek vanaf de beroemde Las Vegas Strip met een directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens je vlucht krijg je een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en de Las Vegas Strip. Na de landing krijg je een echt technisch hoogstandje te zien: de Grand Canyon Skywalk. De Skywalk hangt meer dan 1.200 meter boven de Colorado River, steekt meer dan 21 meter uit over de rand van de West Rim en heeft een glazen vloer waar je overheen kunt lopen. Dit avontuur is inclusief voorrangstoegang tot de Skywalk, vipvervoer en een foto van de Skywalk als souvenir. Je krijgt ongeveer 45 minuten de tijd om bij Grand Canyon West rond te lopen, voordat je weer naar Las Vegas terugvliegt

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

7. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour met 4 uur op het Hualapai-reservaat. Vertrek uit Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Maak een korte stop bij Joshua Tree Forest in Arizona voor foto's van deze unieke bomen en passeer de Grand Wash Cliffs op weg naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Houd je energie op peil met een mueslireep. Je kunt de ervaring upgraden met het architecturale wonder van de Grand Canyon Skywalk. Kies voor de lunch uit verschillende menu-opties in het Sky View Restaurant van Grand Canyon West. Maak een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op een uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas. Maak een korte stop bij Hemenway Park in Boulder City om mogelijk een glimp op te vangen van de lokale Bighorn Sheep op de terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam & 7 Magic Mountains Tour

8. Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam & 7 Magic Mountains Tour

Deze tour met kleine groepen begint vroeg met een vertrek om 07:00 uur. Je maakt een snelle bonusstop bij het Welcome to Las Vegas-bord om een iconische foto te maken. Vervolgens zal je gids je uit Las Vegas de Mojave-woestijn in rijden. Midden in de woestijn ligt een van de populairste attracties van het gebied: Seven Magic Mountains. Maak een wandeling door de kleurrijke kunstinstallaties en zet je beste pose voor een gedenkwaardige foto. Vanaf hier reis je door het historische Boulder City op weg naar de Hoover Dam. Klim naar de Hoover Dam Bypass Bridge Walkway voor een weids uitzicht op de voorkant van de Hoover Dam. Geniet van een snack terwijl je gids je meeneemt naar de westrand van de Grand Canyon. In plaats van parkshuttles te nemen, heb je exclusieve toegang tot het park, je gids zal je naar binnen rijden om beroemde punten zoals Eagle Point en Guano Point te verkennen. Als je wilt, kun je een spannende wandeling over de Skywalk toevoegen. Al met al is dit een dagtrip die u niet wilt missen.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

9. Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

Ontdek de westrand van de Grand Canyon en de Hoover Dam tijdens een begeleide dagexcursie vanuit Las Vegas. Bewonder adembenemende landschappen met een deskundige gids en wat vrije tijd om de verschillende bezochte sites te verkennen. Je wordt opgehaald bij de meeste hotels in Las Vegas op de Strip en ziet het moderne wonder, de Hoover Dam, en bewondert het uitzicht op Lake Mead en de Mike O'Callahan/Pat Tillman Bridge. Bewonder het adembenemende uitzicht terwijl je door de Mojave-woestijn en het Joshua Tree Forest rijdt tot je aankomt bij de Grand Canyon West Rim. Neem wat vrije tijd om de regio te verkennen en dompel jezelf onder in het adembenemende landschap dat je omringt. Geniet van het uitzicht op Eagle Point en loop over The Grand Canyon Skywalk, tegen een toeslag die op de dag zelf moet worden betaald, of als u deze optie selecteert tijdens het boeken. Ga vervolgens naar Guano Point, de thuisbasis van enkele van de beste uitzichten op de Grand Canyon en de Colorado-rivier. Blader door handgemaakte, authentieke Indiaanse ambachten en sieraden, en andere souvenirs die je kunt kopen om je bezoek te herinneren. Keer ten slotte in de vroege avond terug naar Las Vegas met drop-off in uw hotel.

Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

10. Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

Deze 10,5 uur durende reis naar Grand Canyon West in het Hualapai-reservaat zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Grand Canyon West is een prachtige locatie, waar je ongeveer 4 uur hebt om het reservaat te verkennen en te genieten van de natuurlijke ongerepte schoonheid van de locaties langs de rand. Deze historische en visuele ervaring boordevol actie biedt bijna 4 uur aan activiteiten in de Canyon. Tijdens het grondtourgedeelte kun je stoppen bij de prachtige Hoover Dam, het 900 jaar oude Joshua Tree Forest, Eagle Point (de thuisbasis van de wereldberoemde Skywalk) en Guano Point (met een prachtig uitzicht op de oostelijke en noordelijke canyon) . Je zult ook genieten van een romantische lunch aan de rand van de kloof en de mogelijkheid hebben om de wereldberoemde Skywalk te lopen (optioneel, tegen een extra vergoeding). Bekijk het Indiaanse dorp en authentieke handgemaakte Indiase sieraden en ambachten. Vlieg in een Eurocopter EC130-jethelikopter van wereldklasse op de langste vlucht die beschikbaar is in de Grand Canyon. Je landt op de bodem met nog eens 20 minuten om te verkennen en foto's te maken. Beter of spannender dan dit wordt het niet!

  • Dagtochten
  • Avonturen
22 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Eagle Point

Wil je alle activiteiten in Eagle Point ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eagle Point

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.291 beoordelingen

We werden volgens afspraak om 07:30 met een luxe bus opgehaald bij het hotel, onderweg naar de West Rim hadden we een tussenstop voor toilet en koffie. Onze chauffeur en gids Freddy was erg enthousiast en vertelde veel, erg leuk. Eenmaal in de West Rim volg je je eigen programma wat voor ons groepje van vijf inhield dat drie van ons de tour over land volgen en twee direct naar de helikopter gingen om af te dalen in de Grand Canyon en daar ook nog een stukje over de Colorado River te varen, dit was zo adembenemend mooi, echt fantastisch! Echt de moeite waard, dit is echt een enorme toevoeging op de tour, om 14:30 moesten we weer op een afgesproken punt verzamelen en reden we weer terug, met een tussenstop en een stop bij de Hooverdam. Al met al een zeer goed verzorgde tour!

Ochtendtour - geweldig! Beste tijd om te vliegen! Collectie werkte perfect Het was niet warm en een geweldige start van de dag! De piloot was zeer ervaren en legde veel uit en vertelde veel ... de landing in de kloof was extreem cool - er stonden alleen tafels en parasols klaar! Champagne smaakt sensationeel in deze omgeving…. Uitzichten zijn ongelooflijk mooi Vlucht was perfect!!! Rondom het geld waard!

Een meer dan uitzonderlijke activiteit!! Het grote budget voor deze activiteit hangt af van de herinneringen, het plezier en de sensaties die de activiteit met zich meebrengt, ik raad deze activiteit met dit Maverick-bedrijf 300% aan, de pilot was top, ook de andere medewerkers, aarzel niet!

Fantastische! Een geweldig mooie ervaring die je niet mag missen. Als je de kans krijgt, doen! Krijg je geen spijt van. Zag er beetje tegenop vanwege mijn hoogtevrees maar t viel mij reuze mee.

Het was een erg leuke tijd voor mij. Onze gids Paul is erg aardig. Het was de eerste keer dat ik kajakte, maar het was geweldig.