Datums kiezen

Earth Lodge

Earth Lodge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Antigua: ATV Bergavontuur

1. Antigua: ATV Bergavontuur

Begin je reis en maak je eerste stop in het dorp San Juan del Obispo. Dit dorp ligt aan de voet van de vulkaan Agua. Bezoek een populaire chocoladefabriek, Chocolateria Antiguam, waar het personeel je een demonstratie geeft van het maken van chocolade - compleet met een monster om te proeven. Ga verder naar het hoofdplein van het dorp waar je een adembenemend uitzicht hebt over Antigua. Neem een paar foto's en ga terug de berg af, waarbij je de hele stad doorkruist op weg naar El Hato, gelegen aan de noordkant van de vallei. Je eerste stop aan die kant van de vallei is ¨El Cerro de la Cruz¨, een van de bekendste attracties in de stad Antigua. Op het kruis zie je Antigua en de prachtige architectuur van de stad vanuit vogelperspectief, en niet te vergeten de vulkanen. Spring weer aan boord van je ATV en ga naar Hobbitenango, een Eco-Park met het thema Lord of the Rings voor wat eten, drinken en plezier. Laat je ATV geparkeerd in El Hato en ga met een ophaalservice naar Hobbitenango voor sightseeing. Geniet van prachtige uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverende kleine bos. Sluit je route af met een lunchstop bij El Restaurante La Montaña del Hato, een lokale avocadoplantage met een restaurant dat traditionele gerechten serveert zoals steak, soep en kipgerechten. Je kunt ook dineren bij Earth Lodge, een andere avocadoplantage met meer informeel eten zoals sandwiches, salades en hamburgers. Eet je lunch op en ga op je ATV terug de berg af op weg naar de oorspronkelijke startlocatie.

Sky high ATV-avontuur

2. Sky high ATV-avontuur

Deze unieke ervaring brengt ons naar 3 bergtoppen aan de noordkant van Antigua, Guatemala. De eerste stop is ¨El Cerro de La Cruz¨ op een hoogte van ongeveer 1500 meter boven zeeniveau, dit is een van de beroemdste bezienswaardigheden en attracties van Antigua waar we stoppen voor een geweldig uitzicht vanuit de lucht op het koloniale Antigua en de dorpen, vulkanen , en de natuur rondom de vallei. Nadat we een close-up luchtfoto van de koloniale stad hebben gemaakt, springen we terug op de voertuigen en gaan we de El Hato-berg op richting onze tweede stop, waar we stoppen om ¨Earth Lodge¨ te bezoeken. Dit is een avocadoplantage en ECO-lodge in het bergdorpje El Hato. We hebben tijd voor een hapje en een drankje en je kunt ook heerlijk ontspannen in een van de verschillende hangmatten. Na een bezoek aan deze prachtige plek stappen we op een pick-up truck richting onze laatste stop, ¨Alta Mira¨. Dit is een uniek ecopark gelegen in een van de hoogste bergen rond Antigua op een hoogte van ongeveer 2200 meter. In Alta Mira maken we een korte wandeling om te genieten van nog meer geweldige uitzichten over de vallei en vulkanen met veel plekken om wat te nemen fantastische foto's. Hier nemen we de tijd om de beroemde "HANDS" te bezoeken, wat tijd door te brengen met wandelen in het bos, fietsen over de boomhut, of wat foto's maken met de reuzen die rond het park staan. We halen hier meestal wat eten en drinken of als je iets lokaals wilt, vraag het dan aan je gids. Zodra we klaar zijn bij Alta Mira, gaan we terug naar Antigua.

Antigua-motoravontuur

3. Antigua-motoravontuur

Bezoek 5 bergattracties rond Antigua en een geweldig onverhard pad door een van de bergen, waaronder El Cerro de San Cristóbal El Alto, een biologische boerderij met het beste uitzicht op de vallei. Hobbitenango, een unieke ¨Hobbit¨-themalodge en restaurant gelegen in een van de hoogste bergen van Antigua, ¨Earth Lodge¨, een ontspannende EcoLodge-avocadoboerderij met een uniek en prachtig uitzicht op de vallei, vulkanen en de natuur, en tot slot Santa Maria de Jesus, een volledig inheems dorp dat meer dan anderhalve kilometer boven zeeniveau ligt. Er zijn genoeg stops om iets te drinken, snacks en eten te pakken, de tour beslaat ongeveer 50 km rijden door de hele vallei. De laatste stop van de tour is ¨El Cerro¨ de La Cruz, de meest populaire bezienswaardigheid van Antigua voor een geweldig uitzicht vanuit de lucht op Antigua en de dorpen rond de vallei.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Earth Lodge: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Earth Lodge

Wil je alle activiteiten in Earth Lodge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.