East of England

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

East of England: de beste attracties

Sitemap East of England

Wil je alle activiteiten in East of England ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over East of England

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.442 beoordelingen

Uitstekende waarde

We reisden meer dan 16 dagen door Groot-Brittannië van Dover naar Hadrian's Wall en waren buitengewoon tevreden over de waarde van de English Heritage-pas. We hebben meer dan een derde van de kosten bespaard op acht locaties, inclusief parkeren. Onze EH-gids is gedoemd en versleten en is een geweldig aandenken aan onze reis. Zou het opnieuw doen in een hartslag.

Wat een geweldige manier om erfgoedsites te zien!

Dit was de perfecte manier om verschillende plaatsen te zien. Sommigen hadden we gepland op de kaart en anderen zagen net het erfgoedbord vanaf de weg en stopten als we tijd hadden. Zou het geweldig vinden als de verkeersborden de afstand van de weg naar locaties aangeven, omdat het erg handig zou zijn als op een tijdlijn. Zou dit zeker weer krijgen.

Als je naar een paar dingen kijkt heeft het al zijn vruchten afgeworpen, het sherborne old castle is inbegrepen, maar bij het sherborne castle krijg je alleen korting, je moet eerst je paspoort halen en ik zou aanraden om dat niet te doen bij Stonehenge als je zijn er dan kan lang wachten

Geweldig om dit te mogen ervaren.

Was werkelijk top!! we hadden een hele leuke taxi Chaffeur die ons een heleboel leuke Londense kerstsfeer plekjes heeft laten zien.