Toegangsticket

New York: toegangsbewijs Edge Observation Deck

Activiteitenaanbieder: Hudson Yards

New York: toegangsbewijs Edge Observation Deck

Activiteitenaanbieder: Hudson Yards

Vanaf € 40,07 per persoon

Ervaar het Edge Observation Deck, het hoogste skydeck in de openlucht van het westelijk halfrond met een 360-graden uitzicht over New York. Stap op een hangend platform met een spannende glazen vloer en schuine glazen wanden.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Voel de spanning van 335 meter boven de grond staan op het outdoor skydeck
 • Ga op de glazen vloer staan en kijk dan 100 verdiepingen recht naar de straten beneden
 • Leun over de stad op de schuine glazen wanden en drink hoog in de lucht een glas champagne
 • Zie het puntje van Central Park tot aan het Vrijheidsbeeld en verder
 • Geniet van een meeslepende multimedia-belevenis over de geschiedenis van Hudson Yards
Volledige beschrijving

Bestel toegangskaarten voor Edge, een wonder van architectuur, techniek en technologie, zwevend in de lucht op meer dan 335 meter boven de grond. Geniet van het gevoel alsof je in de lucht zweeft, en neem de hele skyline van Manhattan in je op vanaf Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan.

Begin de tour op de 4e verdieping van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Vervolgens ga je tot een hoogte van meer dan 335 meter omhoog naar het observatiedek, en dan 24 meter de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier kijk je door de frameloze glazen panelen naar buiten, en voel je de sensatie van over de rand leunen met de drukke stad onder je. Neem dan plaats op de glazen vloer en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden, en zie de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor slechts één persoon. Hier kun je alleen staan, omringd door glas, lucht en hemel - zo'n uitzicht heb je nog niet eerder gehad. Op het hoogste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar je uitkijkt over de glazen panelen en langs de rand van het platform. Ga zitten en geniet met vrienden en familie van het weidse uitzicht, of ga naar binnen en drink een glas champagne of een signature cocktail in de Champagne Bar. Breng na je vertrek een bezoek aan het middelpunt van de Hudson Yards, Vessel, of geniet van een hapje en een drankje, of neem een kijkje in de winkels en restaurants van Hudson Yards.

Inbegrepen
 • Toegang tot het Edge Observation Deck
 • Toegang tot de Edge multimedia-ervaring
 • Digitale souvenirfoto
 • Uitzicht vanaf het overdekte skydeck en de champagnebar op de 100e verdieping
 • Toegang tot het skydeck-platform met schuine glazen wanden
 • Toegang tot de glazen vloer, Skyline Steps en Eastern Point
 • Eten en drinken
 • Vervoer

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

De ingang van de winkels en restaurants in Hudson Yards vind je aan 10th Avenue of via Hudson Yards Plaza. Metrolijn 7 vertrekt vanaf Hudson Yards Plaza bij Hudson Boulevard op 34th Street Hudson Yards. Volg de borden in The Shops at Hudson Yards naar: Edge/Observation Deck. De ingang van Edge bevindt zich bij de Edge-winkel op de 4e verdieping van The Shops at Hudson Yards.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Minderjarigen zonder begeleiding

Goed om te weten

 • Alle gasten van 18 jaar of ouder hebben naast een vaccinatiebewijs ook een identiteitsbewijs met foto nodig
 • Iedereen geniet van de spanning van een bezoek aan Edge. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten tijdens hun bezoek worden begeleid door een volwassene. Edge beschikt over liften en hellingbanen als je die tijdens je bezoek nodig hebt
 • Je mag zolang als je wilt bij Edge blijven. De gemiddelde verblijfsduur is ongeveer 45 minuten tot een uur, maar als je nog steeds niet de moed hebt verzameld om op de glazen vloer te stappen of als je geniet van het ongelofelijke uitzicht met een glas champagne, blijf dan gerust zo lang zoals je wilt
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 1820 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

The Edge zelf is geweldig met een fantastisch uitzicht op Manhattan. Het was echter een ongeorganiseerde nachtmerrie om in het Hudson Yards-winkelcentrum in de rij te moeten staan, zonder duidelijke indicatie van waar dit begint. Een zeer agressieve wachtrijwachter schreeuwde naar mensen die gewoon wilden kijken of het hun tijd was om in de rij te staan. Toen het tijd was, meer geschreeuw over het niet blokkeren van looppaden in het winkelcentrum. Wie kwam er überhaupt op het idee om daar in de rij te gaan staan?? Het was belachelijk! Houd er bovendien rekening mee dat u minstens een uur langer in de rij moet staan dan uw toegewezen tijd van binnenkomst. We hadden kaartjes voor 1300. We bereikten de top rond 1440 na nog veel meer wachtrijen op de attractiesite. Hoe dan ook, zoals ik al zei, eenmaal bovenaan waren de uitzichten geweldig en kun je zo lang blijven als je wilt. We bleven 2 uur en genoten optimaal van het uitzicht in de schemering. Zou zeker aanraden om deze stoot te doen,

Verder lezen

4 januari 2023

Weet dat het in de meeste seizoenen koud is op de 110e verdieping, dus draag geschikte kleding. Het wachten is lang. 1 uur tot ingang van de Edge. 45 minuten naar liften. Daarna 30-45 minuten om te vertrekken. Als iemand problemen heeft met hoogtes, dan is dit niet voor hen.

3 januari 2023

Een heel slechte organisatie Een wachtrij zo lang als de NYC-marathon lol Hoewel we kaartjes met een tijdstempel hadden voor 15:00 uur, konden we er pas in na een uur wachten! Alleen tickets voor sightseeingpassen met een vertegenwoordiger ter plaatse zetten hun klanten op de eerste plaats. We hadden de NYCPASS.

31 december 2022

Product ID: 404016