Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

NYC: toegangsbewijs Edge Observation Deck

NYC: toegangsbewijs Edge Observation Deck

Vanaf € 36,58 per persoon

Ervaar het hoogste openlucht Skydeck op het westelijk halfrond met 360° uitzicht over New York City. Het nieuwste observatieplatform van NYC hangt in de lucht en biedt een spannende glazen vloerervaring en schuine glazen wanden.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Kijk 100 verdiepingen naar beneden door de spannende glazen vloer
 • Leun over de stad op schuine glazen wanden en drink champagne in de lucht
 • Betreed een meeslepende multimedia-ervaring voordat je meer dan 300 voet de lucht in gaat
 • Zie helemaal vanaf het puntje van Central Park tot aan het Vrijheidsbeeld en verder
Volledige beschrijving
Edge is een wonder van architectuur, techniek en technologie, opgehangen in de lucht op meer dan 1100 voet boven de grond, waardoor je het gevoel hebt in de lucht te zweven. Met Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan, kun je vanaf één plek de hele skyline van Manhattan in je opnemen - van het puntje van Central Park tot aan het Vrijheidsbeeld en verder. Begin je reis op niveau 4 van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Ga dan meer dan 1100 voet omhoog naar het observatiedek en dan 80 voet de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier zijn de wanden van frameloze glazen panelen gedurfd naar buiten gericht, zodat u de sensatie kunt voelen van over de rand leunen met de drukke stad beneden. Ga vervolgens op de glazen vloer staan en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden naar de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor één persoon om alleen te staan, omringd door glas, lucht en lucht - je zult nog nooit zo'n foto hebben gehad. Op het bovenste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar u over de glazen panelen en langs de rand van het dek kunt kijken. Ga zitten en hang met je vrienden en familie in de lucht, of ga naar binnen en drink champagne of een kenmerkende cocktail in de Champagne Bar. Als u vertrekt, moet u zeker een bezoek brengen aan Hudson Yards centerpiece, Vessel, of genieten van een hapje of een drankje bij The Shops and Restaurants at Hudson Yards.
Inbegrepen
 • Toegang tot Edge Observation Deck
 • Toegang tot Edge multimedia-ervaring
 • Digitale souvenirfoto
 • Uitzicht vanaf het overdekte skydeck en de champagnebar op niveau 100
 • Toegang tot het skydeck buitenplatform met schuine glazen wanden
 • Toegang tot de glazen vloer, Skyline Steps en Eastern Point
 • Reserveringskosten
 • Btw
 • Eten en drinken
 • Vervoer
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• De ingangen van de winkels en restaurants in Hudson Yards zijn langs 10th Avenue of via de Hudson Yards Plaza • Trein 7 vertrekt bij Hudson Yards Plaza op Hudson Boulevard op 34th Street Hudson Yards • Volg de borden in The Shops op Hudson Yards naar Edge/Observation Deck. De ingang van Edge bevindt zich bij de Edge-winkel op niveau 4 van The Shops in Hudson Yards.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Alle gasten van 18 jaar of ouder hebben naast een vaccinatiebewijs een identiteitsbewijs met foto nodig
 • Iedereen kan genieten van de spanning van een bezoek aan Edge. Kinderen onder de 12 jaar moeten tijdens hun bezoek worden vergezeld door een volwassene. Edge biedt liften en opritten voor degenen die ze nodig hebben voor hun bezoek
 • Er is geen tijdslimiet voor hoe lang u bij Edge kunt blijven. De gemiddelde verblijfsduur is ongeveer 45 minuten tot een uur, maar als je nog steeds niet de moed hebt verzameld om op de glazen vloer te stappen of als je geniet van het ongelooflijke uitzicht met een glas champagne, blijf dan gerust zo lang Zoals je wilt
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 225 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een beetje ongeorganiseerd bij de ingang; Ik moest om 19:50 inchecken. Toen ik aankwam, maakte ik een rij die ik niet hoefde te doen omdat ze je binnen lieten volgens de tijd dat je wegging. Ik raad je aan om op tijd te komen en binnen te komen met ID en bewijs van vaccinatie.

7 september 2021

Het is echt inspirerend om dat uitzichtpunt te bezoeken. Het is ruim en over elk detail is goed nagedacht. Het uitzicht op de stad is ongeëvenaard. Door de transparante wanden en vloer voel je je onderdeel van de stad. Jouw perfecte bar. De winkel bij vertrek: mooi. Ik raad het ten sterkste aan. Ik zou opnieuw gaan elke keer dat ik New York bezoek. Als je daar bent, verbreek je de verbinding met alles. Bovendien beperken ze de verblijfsduur niet.

Verder lezen

13 mei 2021

I wasn’t expecting to be too impressed as these types of activities don’t usually faze me. I must say, I was pretty surprised by the view! The place wasn’t too crowded and had indoor seating as well, including a bar. I booked when it was about 20 minutes before sundown, so I got to see the phenomenal views during the day, sunset and night. There is no time limit so I just sat on the steps (like they have at Times Square) and enjoyed the moment. I would definitely recommend going to anyone!

Verder lezen

7 november 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 404016