Belevingen in
Edinburgh Airport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Edinburgh Airport: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Edinburgh Airport: bustransfer

1. Edinburgh Airport: bustransfer

Boek van tevoren een bustransfer tussen Edinburgh Airport en het stadscentrum, en reis zorgeloos naar/van de Schotse hoofdstad. De bussen bevinden zich net buiten de hoofdluchthaven en zijn gemakkelijk te vinden. Ze zijn uitgerust met comfortabele stoelen, royale bagageruimte en gratis Wi-Fi. Geniet van alle comfort die je nodig hebt, met regelmatige dagelijkse vertrektijden voor een speciale, snelle dienst tussen de luchthaven en het stadscentrum. Leun achterover tijdens de rit van ongeveer 30 minuten, op welke tijd van de dag of nacht je ook aankomt. De bussen vertrekken minstens elke 10 minuten. Tussen 01:00 uur en 04:15 uur vertrekken de bussen elke 15 minuten. De bushaltes in beide richtingen zijn als volgt (behalve Princes Street, waar je alleen kunt uitstappen): • Edinburgh Zoo • Murrayfield • Haymarket Station • West End - Shandwick Place • Princes Street (alleen uitstappen) • South St David Street, Edinburgh Enkele tickets kunnen voor één rit worden gebruikt, van of naar de luchthaven. Je kunt bij elke halte de bus instappen. Retourtickets hebben geen vervaldatum en je hoeft je terugreis niet van tevoren te boeken.

...
Luchthaven Edinburgh: privétransfers aankomst of vertrek

2. Luchthaven Edinburgh: privétransfers aankomst of vertrek

Sla de lange wachtrijen over voor taxi's bij aankomst op de luchthaven van Edinburgh of het gedoe van het reserveren van een taxi op het laatste moment vanuit het stadscentrum en reserveer vooraf een aankomst- of vertrektransfer met een voertuig met airconditioning. Je profiteert van de diensten van een professionele chauffeur, die bij landing in de aankomsthal op je zal wachten. Ontvang een vriendelijke ontmoeting en ontspan met de wetenschap dat als je vlucht vertraging heeft of vroeg aankomt, de tijden zonder extra kosten worden aangepast. Krijg hulp met je bagage en profiteer vervolgens van het uitzicht terwijl je direct naar je accommodatie wordt gebracht.

...
Edinburgh: privétransfer van of naar de luchthaven van Edinburgh

3. Edinburgh: privétransfer van of naar de luchthaven van Edinburgh

Geniet van een ontspannen transferervaring door uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Edinburgh Airport vooraf te reserveren. Rust uit, wetende dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel wordt afgezet. Pas uw transfer aan uw behoeften aan door te kiezen tussen een busje en een sedan. U ontvangt kort voor uw geplande ophaling een sms met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Uw chauffeur volgt uw vlucht zodat, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur er is om u te begroeten bij aankomst.

...
Privé transfer van Edinburgh City naar Edinburgh Airport

4. Privé transfer van Edinburgh City naar Edinburgh Airport

Reis comfortabel en ontspan terwijl u door een privé-auto met airconditioning naar de luchthaven van Edinburgh wordt gebracht door een chauffeur. Passagiers die vertrekken vanaf het hotel moeten worden uitgecheckt en wachten bij de conciërgebalie in de lobby bij een bevestigde ophaaltijd. De voorgestelde inningstijden voor vertrektransfers zijn 4 uur vóór de vlucht. Deze doorlooptijden kunnen naar eigen goeddunken worden verlengd of ingekort door het bewerkingscentrum te bellen. Vergeet niet om voldoende tijd in te checken voor uw transfers - in het algemeen 2 uur voor Europese vluchten en 3 uur voor internationale vluchten.

...
Privé transfer van Edinburgh Airport naar Edinburgh City

5. Privé transfer van Edinburgh Airport naar Edinburgh City

Reis comfortabel en stijlvol tussen de luchthaven van Edinburgh en Edinburgh, op uw eigen privévervoer met chauffeur, dat zowel gemakkelijk als stressvrij is. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u begroet door uw chauffeur en houdt u een bord met uw naam aan de informatiebalie in de aankomsthallen. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

...
Edinburgh: privé EDI-luchthaventransfer van of naar het centrum

6. Edinburgh: privé EDI-luchthaventransfer van of naar het centrum

Profiteer van een zorgeloos en handig vertrek van of aankomst in Edinburgh met een privétransfer van of naar EDI–Edinburgh Airport. Bij uw aankomst op EDI-Edinburgh Airport, ontmoet u uw chauffeur in de aankomsthal die een bord met uw naam erop vasthoudt. Laat u begeleiden naar uw voertuig en ontvang assistentie bij uw bagage. Als uw vlucht vertraging heeft, wordt uw chauffeur regelmatig op de hoogte gehouden van vluchtwijzigingen. Als u Edinburgh verlaat, wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht met voldoende tijd om uw vlucht te halen. Uw chauffeur is gekwalificeerd, Engelssprekend en zorgvuldig gekozen om u de beste transferervaring te bieden. Tijdens de schilderachtige rit zullen ze u graag voorzien van lokale informatie en suggesties voor plaatsen om naartoe te gaan en dingen om te zien tijdens uw verblijf in Edinburgh.

...
Edinburgh: privétransfer van / naar Edinburgh Airport

7. Edinburgh: privétransfer van / naar Edinburgh Airport

Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige enkele reis tussen Edinburgh Airport (EDI) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Edinburgh. Kies uit verschillende voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden voor uw transferbehoeften. Geniet van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of de lobby van je hotel en word snel naar je bestemming gebracht. Ontvang hulp bij uw bagage en maak een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Er is ook een transferservice voor zakenreizigers beschikbaar.

...

Sitemap Edinburgh Airport

Wil je alle activiteiten in Edinburgh Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Edinburgh Airport

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 6.884 beoordelingen

Het is een aanrader om het al in Nederland te boeken je bent dan voordeliger uit en je hoef niet in de rij gte wachten

Busstop was two steps out of airport and the busdriver was very kind!! Just 25min to center of Edinburgh

Zo makkelijk, de bussen staan meteen rechts als je vliegveld af loopt met kiosk er naast

Snelle service naar de binnenstad. Comfortabele bussen. Goede prijs.

Snel en makkelijk van luchthaven naar centrum en omgekeerd.