'Beste van Schotland' dagtour voor kleine groep

Product ID: 41713

Vanaf € 48,77 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Boekjes
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de historische Dunkeld Cathedral en het beroemde Blair Castle
 • Bewonder het buitengewone uitzicht op het berglandschap vanaf Queen's View
 • Ontdek fascinerende diersoorten, waaronder hooglandvee en rode eekhoorns
 • Bekijk de unieke IJzertijd crannog bij Loch Tay
 • Kronkel door het prachtige bos van de Hermitage naar een schitterende waterval
Overzicht
Ontdek de natuurlijke en historische bezienswaardigheden van de mooie Schotse Hooglanden! Tijdens deze dagtrip zie je lochs, rivieren en watervallen, met Dunkeld Cathedral, Blair Castle, het slagveld Killiecrankie Gorge en een crannog uit de IJzertijd.
Wat te verwachten
Ontdek de pittoreske Highlands op een dag dat een aantal van de meest opmerkelijke, natuurlijke en historische bezienswaardigheden van Schotland omvat.

Langs de glinsterende Loch Leven, de minibus snijdt door de beurs stad Perth op weg naar het prachtige dorp Dunkeld. U stapt hier om de schilderachtige straatjes te wandelen en een bezoek aan de prachtige kathedraal Dunkeld. Gewijd aan Sint Columba, een bezoek aan deze belangrijke, Riverside Church zorgt voor een heerlijke ochtend.

Doorgaan naar Blair Castle, de beroemde burcht die 700-jarige geschiedenis overspannen de Jacobite opstanden, de ramp in Culloden, en de kortstondige bewind van Mary Queen of Scots. Hier leer je over de liefde van de regio Koningin Victoria en haar rol in het creëren van Europa's enige wettelijk erkende private army - de Atholl Highlanders. De fascinerende kasteel tour omvat de omliggende tuinen - de laatste rustplaats van de "Bonnie" Dundee, één van de grootste helden van Schotland, alsmede het verschaffen van een habitat hooglandvee en rode eekhoorns.

Na de lunch in het kasteel restaurant, een mooie rit leidt tot het slagveld van Killiecrankie Gorge. Nu een bekende schoonheid plek, het was hier dat "Bonnie" Jacobite leger Dundee benut hun Highland Charge strategie om een ​​nederlaag toe te brengen op het Britse Redcoats.

Op Queen's View, geniet van de ongelooflijke Highland vista van Loch Tummel naar Schiehallion bergen en de verre toppen van Glen Coe. Bezoek dan de site van een van de vroegste prehistorische nederzettingen van Schotland, nu de loch-kant dorp Kenmore. Je zal niet kunnen weerstaan ​​het nemen van foto's van de Lawers bergketen en Loch Tay, met name de gereconstrueerde crannog - een uniek IJzertijd homestad bouwen op palen boven het water.

Naar aanleiding van de rivier de Tay, de tour passeert de Aberfeldy Malt distilleerderij tot finish op The Hermitage, waarbij een wandeling langs de rivier rondt een prachtige dag, en daarbij één van de hoogste bomen van Groot-Brittannië en een prachtige waterval vol met zalm.
Inbegrepen
 • Tour en vervoer in een comfortabele minibus
 • Entree voor Dunkeld Cathedral is gratis
Niet inbegrepen
 • Toegang tot Blair Castle en tuinen - volwassenen: 9,90 GBP (korting: 8,40 GBP), of enkel tuinen: 5.45 GBP
 • Lunch
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Bushalte ZE, Waterloo Place, EH1 3BQ, Edinburgh (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Let op dat kinderen onder 5 jaar niet aan deze tour mogen deelnemen
• Als de tour door de leverancier is geannuleerd zal de reiziger een volledige restitutie krijgen en zal er alles aan gedaan worden om een passend alternatief te vinden

Vanaf € 48,77 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Heart of Scotland Tours

Product ID: 41713