Dagtocht

Vanuit Edinburgh: daguitstap Outlander Adventure

Vanuit Edinburgh: daguitstap Outlander Adventure

Vanaf € 58,03 per persoon

Je bezoekt drie kastelen en een uitzonderlijk goed bewaard dorp op dit avontuur door de bezienswaardigheden en verhalen van Outlander. Tijdens deze reis door de tijd ontdek je dat de echte locaties en geschiedenis net zo spannend zijn als de show.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bezoek enkele van de meest gedenkwaardige locaties uit de Outlander series
 • Kom meer te weten over de geschiedenis die de beroemde show heeft geïnspireerd
 • Verken het dorp Culross uit de 16e eeuw, ook bekend als Cranesmuir
 • Zie Doune Castle, een prachtige plek die je zult herkennen als Castle Leoch
Volledige beschrijving
Nadat je om 09:15 uur uit Edinburgh bent vertrokken, reis je terug in de tijd terwijl je chauffeur je begeleidt over de Queensferry Crossing naar Culross. Dit vrijwel onveranderde 16e eeuwse dorp kijkt uit over de zee en vormt de fictieve stad Cranesmuir. Krijg tijd om de kruidentuin van Claire te bezoeken, het paleis te verkennen of door de oude straten te dwalen terwijl je je voorstelt hoe het leven er 400 jaar geleden uitzag. Je reist langs Stirling Castle en het Wallace Monument naar Doune Castle of zoals het wordt genoemd in  Outlander, Castle Leoch. Dit formidabele gebouw geeft je inzicht in de levensomstandigheden van een Schotse graaf uit de 14e eeuw. Je luistert ook naar een uitstekende audiogids over hoe dit kasteel werd gebruikt als filmlocatie voor  Monty Python en de Heilige Graal. De volgende halte is Linlithgow Palace. Hier bewonder je het prachtige uitzicht op de Forthbridge, picknick je bij het meer en verken je de ruïnes van de geboorteplaats van Mary Queen of Scots. Als je durft, kun je de plek bezoeken waar die  gruwelijke  Outlanderscène  plaatsvond. Je maakt dan een korte reis naar Blackness Castle. Het is een indrukwekkend kasteel dat bekend staat als het schip dat nooit heeft gevaren, omdat het lijkt op een gigantische stenen boot. Je hebt tijd om langs de wallen te lopen en het fictieve hoofdkwartier van Jack Randall te verkennen. Midhope Castle is het volgende hoogtepunt. Helaas kunnen bezoekers niet naar binnen in het kasteel, maar Jamie's mooie Lallybrochhuis is nog steeds een essentiële fotomoment voor elke fan van de show. Voordat je rond je rond 17:45 uur terugkeert naar Edinburgh, bezoek je als laatste het kleurrijke havengedeelte van South Queensferry.
Inbegrepen
 • Vervoer met een luxe Mercedes mini-touringcar met 16 zitplaatsen
 • Verhalen verteld door een professionele chauffeur/gids
 • Ophaal- en terugbrengservice bij je hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (niet verplicht)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Rabbie's Cafe, Waterloo Place 6, EH1 3EG Edinburgh.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Waterdichte kleding en comfortabele schoenen worden aanbevolen
 • Minimum leeftijd is 5 jaar
 • Tijdens deze tour mag je maximaal 14 kg (31 lbs) bagage per persoon meenemen. Dit moet een stuk bagage zijn dat lijkt op een handbagage van een luchtvaartmaatschappij (ongeveer 55 cm x 45 cm x 25 cm / 22 inch x 17 inch x 10 inch) plus een kleine tas voor persoonlijke spullen aan boord.
 • Let op: Blackness Castle is gesloten op vrijdag en zaterdag
 • Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn Doune Castle en Linligthgow Palace tot nader order gesloten. Gedurende deze tijd zal de tour Falkland bezoeken in plaats van Doune Castle en Linlithgow zal een fotostop zijn (+lunch)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 236 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tour was geweldig! Jim Devine was een uitstekende gids en zeer goed geïnformeerd. De enige klacht die ik heb is dat de tour duur was en niet de prijzen voor de kastelen bevatte die naar mijn mening oneerlijk en misleidend is. Deze informatie moet vooraf worden geplaatst, dus er zijn geen verrassingen.

26 oktober 2019

Geweldig!

Onwijs leuke, en gezellige dag gehad! On the road hebben we veel gehoord, geleerd van onze tour guide Eric. En de locatie’s waren gewoon geweldig! Hadden veel tijd om mooie foto’s te maken en rond te wandelen. Zelfs later op de dag dat het onwij hard begon te waaien en te regenen. De tour guides liepen toen gezellig met ons mee zodat we precies wisten waar en wat er te zien was. Helaas konden we ivm regels Lallybroch tot bezoeken met de tour (is tot April gesloten). Maar ons werd er gezegd dat je er privé met een taxi, bus en een stukje te voet heel makkelijk zelf kon komen (tip voor de gene die echt graag heen willen). Al met al.. echt een top dag met Rabbie’s tour.

Verder lezen

4 maart 2019

I fully recommend this Outlander tour to any avid fan!! It was amazing! But I should point out that 2 of the places on our tour you had to pay to get in they are not included in the price you pay. Those were Midhope castle and Blackness castle. Otherwise it’s definitely worth the money! And our tour guide/bus driver Eric really made it more interesting…and entertaining! I honestly can’t recommend this tour enough, I’m a HUGE Outlander fan so this was like going to Disney land for me!

Verder lezen

6 augustus 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 141324