Arthur's Seat in Holyrood Park

Edinburgh 48 uurspas: 4 bustours en bootreis

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Haal een 48-uurs Edinburghpas voor toegang tot 4 bustours en een bootreis
  • Neem hop on, hop off bustours door de Oude Stad en Nieuwe Stad
  • Ga naar de kust bij Newhaven met haltes bij de Koninklijke Botanische Tuinen
  • Ga op een rondvaart naar Firth of Forth
  • Geniet van een bustour langs de plekken in Edinburgh die op de Werelderfgoedlijst staan
Overzicht
Met de fantastische 48 uur geldige pas kun je genieten van 4 verschillende bustours en een bootreis waar je misschien papegaaiduikers zult zien! Stap in een tourbus door de Oude Stad, Nieuwe Stad en veel meer en maak het beste van je tijd in Edinburgh.
Wat te verwachten
Hop on, hop off sightseeing stadstour
Ervaar Edinburgh met een stadstour in een dubbeldekkerbus met nadruk op de historische Oude Stad. Leer over het ontstaan van Edinburgh en luister naar verhalen over de mensen en gebeurtenissen die de stad gemaakt hebben tot wat je vandaag ziet. Van de krappe leefomstandigheden van de Oude Stad tot het ruime Holyrood Park, deze tour is een uitstekende introductie tot de stad. Gebruik jouw ticket om in en uit de bus te stappen bij jouw favoriete bezienswaardigheden.
Mis geen woord met deze meertalige tour, je kunt naar uitleg luisteren via een koptelefoon in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Japans, Mandarijns en Russisch. De kinderen kunnen ook genieten van het Horrible Histories Children's Channel.
Edinburgh hop on, hop off tour
Geniet van het beste plekje om de stad te bekijken, aan boord van een tourbus met open dak. Jouw gids brengt de geschiedenis van Edinburgh tot leven terwijl je naar verhalen over de prachtige architectuur luistert en het met je eigen ogen bekijkt vanaf het beste uitzichtpunt van de stad. Deze tour verkent de Oude Stad en de Georgian Nieuwe Stad. Stap uit de bus om de vele attracties langs de route te verkennen voordat je later weer in een andere tour stapt. Met deze tour krijg je werkelijk een fantastisch overzicht van de stad.
Edinburgh World Heritage Tour
Ga mee met deze gloednieuwe route voor de Edinburgh World Heritage Tour die langs de bezienswaardigheden van de Oude Stad en de Nieuwe Stad komt die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Deze live begeleide tour wordt alleen in het Engels aangeboden en vertrekt elke 30 minuten. Elke tour zal 1 uur en 20 minuten duren.
MacTour City Vintage Tour
Geniet van een onvergetelijke ervaring door een live begeleide tour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Edinburgh te combineren met de traditionele stijl van een vintage Routemaster bus. Met deze tour verdiep je je in het verleden van Edinburgh terwijl je door de Oude Stad reist, geniet van prachtige uitzichten over Holyrood Park en de uitgedoofde vulkaan Arthur’s Seat terwijl je over Regent Road rijdt. Stap zo vaak als je wilt in en uit bij de vele haltes en gebruik je ticket om korting te krijgen op toegangsprijzen bij veel bezienswaardigheden. Deze tour loopt van 24 maart tot 2 november.
Bootreis voor de kust
Laat het centrum van de stad achter je en reis naar de kust bij Newhaven door de Georgian Nieuwe Stad inclusief haltes bij de Koninklijke Botanische Tuin van Edinburgh en het Koninklijke Jacht Britannia. Op deze meertalige tour krijg je uitleg door middel van koptelefoons in het Engels, Gaelisch, Frans, Duits, italiaans, Spaans, Portugees, Japans, Mandarijns en Russisch. De tour keert via het Paleis van Holyrood en het Canongate gedeelte van de Royal Mile terug naar het centrum van de stad.
Neem een fantastische halfdaagse tour naar South Queensferry waar je aan boord van de Forth Belle zult stappen voor een 75 minuten durende cruise naar de Firth of Worth. Hier heb je prachtige uitzichten op de Forth Bridges en als je geluk hebt zie je ook wat lokaal wild zoals papegaaiduikers en zeehonden. Op de tour krijg je uitleg door middel van een koptelefoon in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Japans, Mandarijns en Russisch.
De bus en boot tour loopt van 29 maart tot 31 oktober.
Trefpunt

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (6 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Edinburgh Bus Tours

Product ID: 36380