Edinburgh: 60 minuten durende tour in de Ghost Bus

Horror Komedieshow: Edinburgh Spookbustour

Product ID: 35228

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
75 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een komische horror en bezienswaardigheden show door Edinburgh
  • Leer alles over de meest spookachtige stad van Europa
  • Verken de bezienswaardigheden van de stad, waar de rusteloze geesten nog steeds ronddwalen
  • Rij in de nachtzwarte Ghost Bus en leer over de legende van Burke en Hare
Overzicht
Ervaar Edinburgh's geesten en spoken op een 60 minuten durende busrit. Verken de duistere kant van de stad in een volledig gerenoveerde vintage dubbeldekkerbus. Een vreemde gids zal je verhalen vertellen over executies, moorden en spoken.
Wat te verwachten
Geniet van een 60 minuten durende theatrale sightseeing tour van Edinburgh aan boord van de Ghost Bus, een prachtige opgeknapte vintage dubbeldekkerbus geverfd in traditioneel "midnight black".

Jouw griezelige gids zal je vertellen over Edinburgh's grafrovers, slachtoffers van de pest en de geesten die in dé spookstad van Europa rondhangen. Verken het gruwelijke verleden van de stad terwijl je de meest beroemde bezienswaardigheden bezoekt zoals Edinburgh Castle, Grassmarket, Greyfriar's Kirk, Holyrood Palace en de Royal Mile.

Terwijl je reist door de wijken Oude Stad en Nieuwe Stad bezoek je de plekken waar moorden gepleegd zijn, waar mensen gemarteld werden en waar mensen geëxecuteerd werden. Hoor over de beruchte Burke en Hare en de honderden vrouwen die verdronken of verbrand werden als heks.

De bus, die eigendom was van de Necropolis Bus Company, heeft decoratieve kenmerken zoals sfeerverlichting en gordijnen. In 1967 werden alle bussen vernietigd in een mysterieuze brand en er overleefde er maar één. Zal jij overleven?
Inbegrepen
  • Toegangsprijzen
  • Begeleide bustour
Trefpunt

De Ghost Bus vertrekt vanaf Waverley Bridge, naast Princes St Gardens, tegenover de uitgang Princes Mall van Waverley station. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Let op dat de Ghost Bus niet verantwoordelijk is voor spullen die achtergelaten worden in de bus. Persoonlijke spullen zijn de verantwoordelijkheid van de eigenaar en de Ghost Bus is niet verantwoordelijk voor spullen die beschadigd of kwijtgeraakt worden.
• Roken, eten en drinken (behalve flessenwater) is niet toegestaan in de bus

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (154 Beoordelingen)

Georganiseerd door

The Ghost Bus Tours Ltd

Product ID: 35228