Rondleiding

Edinburgh: magische Harry Potter-wandeltocht met gids

Edinburgh: magische Harry Potter-wandeltocht met gids

Vanaf € 14,08 per persoon

Ga mee op een magische wandeltocht van 2 uur door Edinburgh en ontdek de stad waar de wereld van Harry Potter ontstond. Test je kennis met een audiovisuele quiz, kom erachter welke afdeling van Zweinstein de jouwe is en bezoek het graf van Marten Vilijn.

Over deze tour

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Duits

De Originals-beleving

Highlights
 • Verdien punten voor je afdeling en test je Harry Potter-kennis.
 • Zie het echte graf van Marten Asmodom Vilijn in Greyfriars Kirkyard.
 • Ontdek de stad die JK Rowling inspireerde om haar beroemde boeken te schrijven.
 • Geniet van een begeleide ervaring in kleine groep
Volledige beschrijving

Geniet van een wandeltocht met Harry Potter-thema dwars door Edinburgh. Bekijk de stad waar JK Rowling inspiratie opdeed voor Zweinstein en haar beroemde personages, en verken de plaats waar ze de boeken schreef. Laat je Harry Potter-kennis testen door middel van een audiovisuele quiz en verdien punten voor je afdeling. Kom te weten in welke afdeling van Zweinstein je thuishoort en of je bloedzuiver, een Dreuzel of een Snul bent. Bezoek het graf van Marten Asmodom Vilijn in Greyfriars Kirkyard en loop langs de gouden handafdrukken van JK Rowling voor de City Chambers. Zie dit alles en nog veel meer tijdens een magische wandeltocht met gids van 2 uur.

Inbegrepen
 • 2-uur durende rondleiding
 • Gids
 • Houd er rekening mee dat de Harry Potter-filmlocaties geen onderdeel zijn van deze tour, aangezien er niet in Edinburgh gefilmd is.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • We passen extra gezond- en veiligheidsmaatregelen toe bij de GetYourGuide Originals

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Verzamelen bij het William Chambers Monument, 45 Chambers Street, Edinburgh EH1 1JF. • Je herkent je gids aan de GetYourGuide-kleding en de rode GetYourGuide-vlag.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Goed om te weten

 • Wegens COVID-19 kan de maximale groepsgrootte op elk moment worden aangepast om aan de richtlijnen van de overheid te voldoen.
 • Houd er rekening mee dat de Harry Potter-filmlocaties geen onderdeel zijn van deze tour, aangezien er niet in Edinburgh gefilmd is.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 1588 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

we hebben een leuke wandeltocht door de oude stad Edinburgh gemaakt. De gids Monique, Absolut fan van Harry Potter en een lopende encyclopedie wat betreft Harry Potter boeken, films en natuurlijk de Schrijfster J.K. Rowling. Aan het begin van de tour pakten we een kaartje uit de sorteerhoed waarbij duidelijk werd in welke afdeling je hoorde en gedurende de tocht werden er vragen gesteld en de punten per afdeling verdeeld. Leuk element. De gids wist veel, maar ging er soms iets te snel doorheen, waarbij onze 10er het niet altijd even goed kon volgen.

Verder lezen

19 februari 2020

Om eerlijk te zijn, heeft Jenny de ervaring gemaakt. Ze zorgde ervoor dat we ons meteen gemakkelijk en ontspannen voelden en was erg vriendelijk en gastvrij. Voor een jong meisje is haar zelfvertrouwen geweldig en ze is zo'n lief meisje. Ze maakte de tour erg interessant en plezierig. Ondanks het koude weer was het een geweldige tour en ik vond het veel interessanter dan ik dacht dat ik zou doen. Het overtrof zeker mijn verwachtingen! Zou dit bedrijf zeker weer gebruiken om in de toekomst rondleidingen te boeken.

Verder lezen

19 januari 2020

De tour was geweldig, maar zoals andere beoordelingen en de site zegt dat het niet gebaseerd is op het bezoeken van scènes uit de film. Het gaat meer plaatsen bezoeken die JK Rowling inspireerden en de bezochte of bezochte. Ik beschouw het graag als meer een inspiratie voor de film- / boektour. Onze gids Muriel was aardig en zeer enthousiast en geweldig om mee te praten. Rondom een redelijk goede tour als dit is waar je in geïnteresseerd bent.

Verder lezen

17 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 224262