Edinburgh onthuld: 3 uur durende privé-groepstour

Edinburgh onthuld: 3 uur durende privé-groepstour

Product ID: 34983

Vanaf € 143 Per groep tot 30

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken de Oude en Nieuwe Stad van Edinburg voor een volledige oriëntatietour
  • Loop door de smalle steegjes en binnenplaatsen van de Oude Stad
  • Bewonder de Georgian straten van de Nieuwe Stad
  • Pas de tour aan aan jouw voorkeuren
Overzicht
Verken de middeleeuwse Oude stad en de Georgian Nieuwe Stad van Edinburgh op een 3 uur durende wandeltocht voor tot 30 mensen. Krijg een introductie tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad op een tour die de geschiedenis tot leven brengt.
Wat te verwachten
Geniet van een geweldige kennismakingstour van Edinburgh's middeleeuwse Oude Stad en geplande Georgian Nieuwe stad op een 3 uur durende privétour voor groepen tot 30 mensen.

Het doel van deze unieke tour, die door Visit Scotland 4 sterren heeft gekregen, is om te informeren en te vermaken. De gids neemt je mee naar de historische delen van de stad en geeft je een goed overzicht van de contrasterende oude en nieuwe delen van de Schotse hoofdstad.

Wandel door de smalle straten van de Oude Stad terwijl je over de geheimen leert die in de binnenplaatsen en steegjes verborgen liggen. Verken de gebouwen van Edinburgh's elegante Georgian Nieuwe Stad om een indruk te krijgen van hoe de stad aan een meer verlicht en commercieel tijdperk is begonnen.

Elke tour kan aangepast worden aan de wensen van de groep, maar alle tours maken je vertrouwd met het energieke centrum van de stad. De tours komen langs vele attracties zodat je zelf de rest van jouw verblijf kunt plannen.
Inbegrepen
  • Privégids voor groepen tot 30 mensen
Niet inbegrepen
  • Ophalen en afzetten
Trefpunt

Het trefpunt van de tour is voor de Greyfriars Bobby Bar. Bij de Royal Mile sla je linksaf op de George IV Bridge, dan ga je verder totdat je bij een reling komt en aan de rechterhand het Greyfriars Bobby standbeeld ziet. De bar is vlak achter het standbeeld op Candlemakers Row. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De tour komt langs historische bezienswaardigheden en een aantal andere attracties. Zo kun je zelf beslissen waar je later terug wilt komen om te bezoeken. Je zult ook over de geschiedenis en de verhalen horen van Edinburgh's Oude en Nieuwe Stad.

Vanaf € 143 Per groep tot 30

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Saints & Sinners Walking Tours

Product ID: 34983