De Jacobite ervaring: 2 daagse tour vanaf Edinburgh

Jacobite ervaring: 2 daagse tour met Hogwarts Express

Product ID: 33585

Vanaf € 245 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een wandeling door de hooglanden van Dunkeld
 • Beleef een rit aan boord van de beroemde Jacobite stoomtrein
 • Proef de beste zeevruchten van Schotland aan de westkust in Mallaig
Overzicht
Verblijf 2 dagen in de Schotse hooglanden en reis met de Jacobite stoomtrein, ook bekend als de 'Hogwarts Express', terwijl je leert over de geschiedenis van de Jacobites. Geniet van een lunch met Schotland's beste zeevruchten aan de westkust bij Mallaig!
Wat te verwachten
Deze twee daagse tour neemt je mee van Edinburgh naar de toegang tot de hooglanden bij fort William, terwijl je met een wereldberoemde stoomtrein langs Loch Ness, Ben Nevis en andere natuurlijke bezienswaardigheden van Scotland trekt. Overnacht in een B&B in fort William.

Reisschema
Dag 1
Reis over de Forth Railway brug en wandel vervolgens door de hooglanden van Dunkeld. Vervolg de reis over de adembenemende Drumochter Pass, bewonder de hoge pieken van het Cairngorm National Park en bezoek Culloden, waar de laatste opstand van de Jacobites tegen de regering heeft plaatsgevonden.

De eerste dag eindigt in fort William die toegang biedt tot de hooglanden. Je slaapt in de schaduw van Ben Nevis en dicht bij Loch Linnhe, in een B&B in fort William.

Dag 2
Ga met een stoomtrein terug in de tijd. De Jacobite stoomtreinreis wordt ook wel gezien als een van 's werelds mooiste treinreizen. Reis langs Engelands' hoogste berg, langs het diepste meer, de kortste rivier en het meest westelijke treinstation. Bekijk het viaduct bekend van de Harry Potter films en het Glenfinnan monument waar Bonnie Prince Charlie zijn vaandel ophefde tijdens het begin van de 1745 Jacobite opstand.

Geniet van een lunch in het plaatsje Mallaig aan de westkust, waar de beste Schotsche zeevruchten te vinden zijn. Keer dan terug naar Edinburgh via Glen Coe. Bezoek Glen Coe, waar de MacDonalds verraden werden en geniet vervolgens van de schoonheid van Rannoch Moor en Stirlingshire en route.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Treinticket
 • Engels talige gids
 • B&B accommodatie (prijs is per persoon in een gedeelde tweepersoonskamer)
Niet inbegrepen
 • Toegangsprijzen
 • Lunch
Trefpunt

Parliament Square 1, EH1 1RE Edinburgh Caffe Nero, Royal Mile (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De prijs is per persoon in een gedeelde tweepersoonskamer in een B&B. Neem contact op met +44 131 226 1414 indien er specifieke accommodatiewensen zijn.

Vanaf € 245 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Highland Experience Tours

Product ID: 33585