Meer foto's

Vanaf € 54 per persoon

Loch Ness en Hooglanden Dagtour voor Kleine Groep

Product ID: 25765
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Boekjes
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek spectaculair en spookachtig Glen Coe
 • Ga naar het uitkijkpunt van Ben Nevis
 • Kijk of je het Loch Ness Monster kunt zien en neem een optionele bootreis
 • Bezoek Highland Perthshire
Overzicht
Stap in de minibus voor een klassieke tour van Loch Ness en de Schotse Hooglanden. Reis door spectaculair landschap en sta versteld van de kastelen en historische plekken die te zien zijn in bekende films. Kijk of je het Loch Ness monster kunt zien!
Wat te verwachten
Op jouw dagtour door de Schotse Hooglanden zul je vanuit Edinburgh vertrekken, langs Linlithgow Palace rijden (de geboorteplaats van Mary Queen of Scots) en dan langs het National Wallace Monument gaan. Jouw gids zal je het echte verhaal van Braveheart vertellen en over William Wallace's tactieken die tot de overwinning leidden tegen de Engelse indringers.

Je vangt een korte glimp op van Doune Castle, bekend van Monty Python, Game of Thrones en Outlander, voordat je stopt voor een kopje koffie in Loch Lomond en het Trossachs National Park. Opties omvatten de Highland gateway village Callander of het adembenemende uitzicht op de bergen vanaf prachtig Loch Lubnaig.

Bij Loch Tulla zul je je verwonderen over het fantastische uitzicht en dan door de wildernis van Rannoch Moor naar Glen Coe reizen. Deze omgeving kan bekend voorkomen omdat het een filmlocatie was voor Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Hierna staat er een lunchpauze op de agenda voordat je verder gaat naar Loch Ness. Onderweg naar het meer zul je genieten van het uitzicht op Ben Nevis, met 1344 meter de hoogste berg in Groot-Brittannië. Fort Augustus ligt aan de oevers van het legendarische Loch Ness en vanaf dit punt zul je de tijd hebben om naar het beroemde monster te zoeken. Een bootreis op het meer is beschikbaar als optie.

Op de terugreis naar Edinburgh zul je door het Grampian Gebergte reizen en stoppen bij Highland Perthshire, in het hart van de Hooglanden.
Inbegrepen
 • Begeleide tour
 • Vervoer per comfortabele minibus
Niet inbegrepen
 • Lunch
 • Versnaperingen
 • Loch Ness bootreis
Trefpunt

Bushalte ZE, Waterloo Place, Edinburgh EH1 3BQ (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Deanston distilleerderij is op zondagen niet de eerste stop.

Als een tour door de aanbieder geannuleerd wordt dan zal de klant het volledige bedrag terugkrijgen en gezocht worden naar een passend alternatief.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (198 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Heart of Scotland Tours

Product ID: 25765