Meer foto's

Vanaf € 53,53 per persoon

Loch Ness, Glencoe en Hooglanden kleine groepstour

Product ID: 2237
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Neem een spannende reis naar Loch Ness en Glencoe, en bekijk het beste van Schotland in één dag
 • Ervaar het ontzagwekkende berglandschap en ontdek de duistere geschiedenis van Glencoe
 • Geniet van fascinerende uitleg van jouw vriendelijke en deskundige chauffeur en gids
 • Ontspan in het comfort van een Mercedes minibus voor 16 personen
 • Kijk of je het Loch Ness monster kunt zien op een optionele bootreis
Overzicht
Tour door de meest pittoreske streken van Schotland op een dagtour vanaf Edinburgh. Bezoek Loch Ness, Glencoe, Rannoch Moor en ontdek de geschiedenis van de streek. De tour is inclusief een rondvaart op Loch Ness, op zoek naar het legendarische monster.
Wat te verwachten
Ontsnap aan de drukte van Edinburgh en neem een daglange sightseeing tour van de prachtige Schotse Hooglanden. Voor een intiemere ervaring reis je in een kleine groep in een Mercedes minibus voor 16 personen en bezoek je Loch Ness, Glencoe Valley en Rannoch Moor.

Rij langs Linlithgow Palace, de geboorteplaats van Mary Queen of Scots, en ga verder naar Stirling Castle en het Wallace Monument, ter nagedachtenis van William Wallace, de held van Schotland. Stop bij Callander voor een kopje koffie voordat je de breuklijn van de Hooglanden oversteekt.

Leer over de zeer territoriale clans van de Hooglanden zoals de MacGregors en de beroemde volksheld Rob Roy MacGregor. Ga verder naar het noorden door Breadalbane en klim richting de wilde woestenij van Rannoch Moor's veenlandschap dat bezaaid is met tientallen meren. Kom langs de prachtige top van de Buachaille Etive Mor en bezoek de Glencoe Valley.

Je zult door de hoogste berg in Groot-Brittannië rijden, Ben Nevis, voordat je aankomt in Fort Augustus aan de zuidoever van Loch Ness. Loch Ness is het grootste meer van Schotland, en heeft meer water dan elk ander meer in Engeland en Wales samen. Kijk of je het legendarische Loch Ness monster kunt zien op een optionele rondvaart op het meer. Of geniet simpelweg van de prachtige omgeving tijdens het 2 uur durende verblijf bij Loch Ness, met tijd om te lunchen.

Vervolgens ga je naar het zuiden door de bergen van Cairgorms National Park. Passeer Loch Laggan, dat na de Drumochter Pass en in zicht van het 13e-eeuwse Blair Castle ligt. Na de bossen van Perthshire zul je Perth bereiken, de hoofdstad van Schotland in de middeleeuwen. Je gaat verder over de beroemde Forth Bridge en zult om ongeveer 20:00 terugkomen in Edinburgh.
Inbegrepen
 • Vervoer in een minibus met airconditioning
 • Chauffeur/gids
Niet inbegrepen
 • Lunch
 • Eten en drinken
 • Rondvaart op Loch Ness
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 3 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Rabbie's Cafe, 6 Waterloo Place, Edinburgh EH1 3EG (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Dit is de langste dagtour van Rabbie's Small Group Tours en je brengt meer tijd in de bus door dan op hun andere tours. Het is echter wel aan te bevelen om geschikte kleding en schoenen mee te nemen voor de tijd dat je niet in de bus zit. Schotland kan immers een natte plek zijn.
• De Loch Ness rondvaartboot vaart alleen van Pasen tot december
• Een kleine groepstour met maximaal 16 passagiers zorgt voor een meer persoonlijke service. Rabbie's Tours blijft de enige touraanbieder met 5 sterren die deze persoonlijke garantie biedt. Een tour met maximaal 16 passagiers geeft je meer voor je geld, meer persoonlijke aandacht, meer tijd met de plaatselijke bewoners, meer tijd uit de bus, meer tijd op de landweggetjes en een meer authentieke, vriendelijke ervaring. De kleinere groep stelt je in staat om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en om vrienden voor het leven te maken.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (220 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Rabbie's Small Group Tours

Product ID: 2237